- 8 Şubat 2020
- 1.184
- 1.194
- 133
- 33
Oy kuzummKız benimki dün yataktan düştüsabah bi patırtı sonra aglama. Düşüş anını görmedigim için travma yaşamadım yastıkları cekip inmiş yere
sese uyandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzummKız benimki dün yataktan düştüsabah bi patırtı sonra aglama. Düşüş anını görmedigim için travma yaşamadım yastıkları cekip inmiş yere
sese uyandım
Ayyy geçmiş olsun nasıl düşmüş uyanıp süründü belki deKız benimki dün yataktan düştüsabah bi patırtı sonra aglama. Düşüş anını görmedigim için travma yaşamadım yastıkları cekip inmiş yere
sese uyandım
İyi de yatağı komple korumaya almak lazım ya her taraftan düşebilirOy kuzummYatak korumalığı şart artık desene, benim kızım da artık yastıkları falan aşıyor yandık..
O da doğru, beşiklerinde uyumaya alıştırabilsek süper olacak da zor.İyi de yatağı komple korumaya almak lazım ya her taraftan düşebilir![]()
İyi de yatağı komple korumaya almak lazım ya her taraftan düşebilir![]()
Benim kendimi ıslah etmem lazım. Emzirirken alıyorum sonra uyuyakalıyorum bazen geri koyuyorum beşiğe de genelde uyuyakalmış oluyorumO da doğru, beşiklerinde uyumaya alıştırabilsek süper olacak da zor.
Ohoo her dişte bunu yaşayacaksak yolumuz uzunDişten canım, ne zaman yeni bir diş çıkarsa kızım daha sık uyanıyor. alttan 3 diş üstten 1 dişi çıktı şimdiye kadar
Merhaba şuan kaç aylık durumunuz nasılKızlar yaa oğlum artık dışarı çıkmaktan hoşlanmiyor sanırım normalde doğduğundan beri çıkıyoruz havalar soguyunca evde kaldık uzun süredir bir iki haftadır zaten çok huysuz ben ve babası dışında kimseye gitmiyor yabancılıyor ağlıyor başka evde uyumuyor falan anneme bile gidemez oldum uyuyamadığı için ağlama krizine girdiğinden. Bugün hava biraz güzel uzun süredir de çıkamadık diye kanguruya koyup biraz dışarı çıkarayım dedim bir huzursuz oldu ağladı falan hemen eve donduk ben napicam böyle ya evde de huzurlu sayılmaz uyanıkken sürekli mızmız halde hep yanında olmam ilgilenmem gerekiyor uykusu zaten 30dk asla dinlenemiyoruz o da bende. Bi de şimdi dışarı çıkamama korkma yabancılama yüklendi kafamı cidden toparlayamıyorum artik. Babası ve benim dışımda kismede durmadıgi için nefes dahi alamaz oldum babası zaten akşam geliyor maks 1 saat oynatıyor yine uyutma işi bende annemde korkuyor bakmaya ya durmazsa diye böyle yapınca. Gecici mi bu durum yaşayan var mı?
Yaa seninde aynıymış bizim gündüz hala 4 uyku bazen 5 bile olıyor 8 aylık bebek için 2 uyku diyolar ama bize imkansız nasıl olucak bilmiyorum7.5 aylık oldu benim oğlumun da gündüz uykuları sıkıntı yarım saat uyuyor genelde haliyle sık uykusu geliyor. Ama alıştım artık bu uykusızluğuna pek bir iş yapamıyorum evde o biraz canımı sıkıyor sadece. Hala yazlık kışlık ayıramadım mesela. Gece uykularımız düzeldi bu arada şükür. Kolay uykuya geçiyor ve eskisi ladar sık uyanmıyor(bi maşallah diyelim)Alltan iki dişi çıktı ve dişler çıkınca huyu suyu düzeldi hırçınlığı geçti. Emeklemeyi çözmek üzereyiz
emekleyemeyince komando gibi sürünerek gidiyor,sürekli peşinde olmak yoruyor. Ek gıdayı da severse yiyor ama tadını beğenmezse aslaaaa. Tartıda oturtarak tarttım 8.300 kg geldi bizde durumlar böyle
![]()
İnsanlıkk hali çok yoruluyoruz bizimki beşiğe alışamıcak galiba iki gecedir kriz yaşıyoruzBenim kendimi ıslah etmem lazım. Emzirirken alıyorum sonra uyuyakalıyorum bazen geri koyuyorum beşiğe de genelde uyuyakalmış oluyorum
Kız benimki de öyle 4 5 uyku yapıyo ve bunlardan en az iki tanesi 1 saat civarında oluyoYaa seninde aynıymış bizim gündüz hala 4 uyku bazen 5 bile olıyor 8 aylık bebek için 2 uyku diyolar ama bize imkansız nasıl olucak bilmiyorum
Yaa bizimkiler de hep küçük kaldı giyemicek hiçbirini yazık olduKızlar ya ben 1 aydır evde sıcaktan zıbınla oturan bebeme farketmeden 1 dolap dolusu yazlık dısarı kıyafeti almışım bizden cok kıyafeti var. Hergün dısarı cıkarsak benimde o kadar kıyafet almam lazım yakalayabilmek için fagagaga tamam benim değilde en azından eşimin diyeyimşaka bi yana 20 den fazla takım kıyafeti var bide bunlara şirin güzel zıbınları eklemedim sadece kısa kollu şortlu takım salopet modu bu kadar. Yani evde giyilmicek tarzda. Nasıl böyle bi duruma düsmüşüm anlamadım
seneye giyemıycek olması cok üzücü değil mi yaaa. Ben sevdigim şeyleri ya sürekli giydirmek istiyorum ya da daha özel gğnlere saklıyorum gene giyemıyo. Ben resmen bu kıyafet işinde sınıfta kaldım
ya çocuğa kücük gelenleri giydirdim ya da hiç giyemeden kaldırdım bazı şeyleri. Allahım nolur yaz uzun olsun nolurr.
Yuvarlak görünen kısma bastınız mı dokunmatik tuşu var sanki. Ben kullanmadım sadece fotoğraftan yorum yapıyorum. Belki kullanan daha iyi bilirMerhaba hanımlar. Ben bu gün gogus pompası aldım. Ama eve gelince çalıştıramadım. Şarjlı. Ekranı açılmıyor. Satıcı kız işte çalışıyor böyle böyle diye gösterdi ama ilk nasıl çalıştırdı dikkat etmemişim. Yani açma kapama düğmesi nerde nasıl bilmiyorum. Şarjı yoktur diye şarjda koydum yine açamadım. Nasıl ćalistiriliyor.
Eklentiler
17463584878544845807878838349252.webp
üstte siyah kısımda açma tuşu var dokunmatik sanırım yuvarlak olanMerhaba hanımlar. Ben bu gün gogus pompası aldım. Ama eve gelince çalıştıramadım. Şarjlı. Ekranı açılmıyor. Satıcı kız işte çalışıyor böyle böyle diye gösterdi ama ilk nasıl çalıştırdı dikkat etmemişim. Yani açma kapama düğmesi nerde nasıl bilmiyorum. Şarjı yoktur diye şarjda koydum yine açamadım. Nasıl ćalistiriliyor.
Eklentiler
17463584878544845807878838349252.webp
Ya onların hepsine bastım açılmadı :/üstte siyah kısımda açma tuşu var dokunmatik sanırım yuvarlak olan
Her yerine bastım :/Yuvarlak görünen kısma bastınız mı dokunmatik tuşu var sanki. Ben kullanmadım sadece fotoğraftan yorum yapıyorum. Belki kullanan daha iyi bilir
Bizim de yok hiç çıkacak gibi de görünmüyorİyi akşamlar hanımlar dıs olayı kafama çok takıldı artık 8 ayı doldurduk bır dısımız bıle yok
Bızde aynı bakalım ne zaman çıkıcak ilk dişlerıBizim de yok hiç çıkacak gibi de görünmüyor