- 17 Temmuz 2022
- 4.538
- 3.915
- 83
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlum gündüz 3 uyku yapıyor canım. 8.30 gibi uyanıyor genelde, uyandıktan 1 saat sonra 9.30 gibi ilk uykusuna yatıyor. Bunu uzun uyuyor 10.15 -10.30 gibi kalkıyor sonra 12.30 gibi ikinci uyku 15.30 gibi de son gündüz uykusu oluyor. Bu saatlerde genellikle dışarda olduğumuz için aralık açılabiliyor. Bazen 18.00 gibi bi şekerleme yapıyor ama kucağımda emerkenYaa seninde aynıymış bizim gündüz hala 4 uyku bazen 5 bile olıyor 8 aylık bebek için 2 uyku diyolar ama bize imkansız nasıl olucak bilmiyorum
Bozuktu daha da bozuldu saat 2 de her gece uyanıp oyun oynamak istiyorGece uykuları düzelen var mı ya da daha çok bozulan? Biz gece saat başı uyanıyoruz şu an. Kızım her saat aralıksız kalkıyor gözler kapalı ağlıyor emip geri uyuyor doymuyor mu acaba ya da üst dişi çıkıyor dedi doktor ondan mı böyle yapıyor ki
9 ayı dolduruyoruz hala bir tane dişimiz bile yok bizimde doktorla konuştum 1 yaşına kadar normal dedi eğer 1 yaşında da çık azsa vitaminlere bakılıp takviye yapılıyormuşİyi akşamlar hanımlar dıs olayı kafama çok takıldı artık 8 ayı doldurduk bır dısımız bıle yok
İnşallah çıkar hıc belırtı felan yok hala9 ayı dolduruyoruz hala bir tane dişimiz bile yok bizimde doktorla konuştum 1 yaşına kadar normal dedi eğer 1 yaşında da çık azsa vitaminlere bakılıp takviye yapılıyormuş
Yaa ben kendi yediklerimize tuz atmadan verdigimde yiyo sanki ama ole avakadolu bilmem neli ya da pirinçunu mısır unu yulaf. Vs mama şeklinde hiçbirşeyi yemiyor. Tükürüyo bu cocuk tok yemicek desem eline ekmek verince kemiriyo. Yani benimki gerçekten anadolu erkegi heralde. İnstagramda. Bebegşmin bayıla bayıla yedigi tarifBu ek gıda mevzusu beni boğdu boğdu duvara attı ya. İnstagrama bakıyodum bebeklere çeşit çeşit şeyler yediriyolar yav onları ben bile yemiyorum ki yani eve aldığımız şeyler değil hiç. Ben de istiyorum faydalı olsun besleyici olsun ama çok bunaldım yanlış mı yapıyorum diye valla kendi yediğimden vercem yakında burama geldi.
Ya sağolsun maşallah pek seçmiyo avokadoyu da yiyo pırasayı da yiyoYaa ben kendi yediklerimize tuz atmadan verdigimde yiyo sanki ama ole avakadolu bilmem neli ya da pirinçunu mısır unu yulaf. Vs mama şeklinde hiçbirşeyi yemiyor. Tükürüyo bu cocuk tok yemicek desem eline ekmek verince kemiriyo. Yani benimki gerçekten anadolu erkegi heralde. İnstagramda. Bebegşmin bayıla bayıla yedigi tarif
Bebegimin iştahsız doneminde reddetmedigi yemek
Bebegimin 5. Aydan beri reddedemedigi tarif dalan filan hepsi foss tahini bile tek tek kaşıkla veriyorum öyle yiyo bişeyleri karıstırınca tükürüyo. Pazar günü menemenden ayırdım yedi yani. Gece maması yaptım tükürdü agzını bile açmadı sonra. Ben de ek godada sınıfta kalmış hissediyorum. Hergün yumurtayı çöpe atıyoruz resmen. İlk defa bugun baya yedi domatesi pişirip karıstırdım d|
Yaa işte eşin neyiyosa yedirirsin hep sebzeye gerek yok benceYa sağolsun maşallah pek seçmiyo avokadoyu da yiyo pırasayı da yiyoama ben çok sorun yaşıyorum çünkü bizim evde klasik sulu sebze yemekleri pişmiyo eşim yemediği için
ben artık ikimize ayrı eşime ayrı mı pişircem bebeğe mi ayrı pişircem ne yapacağımı şaşırdım
Bide benimki dün akşam yemegi yemeği yemedi balık vercektüm istemedi ekmek kemirdiYaa işte eşin neyiyosa yedirirsin hep sebzeye gerek yok benceyada etli sebze yaparsın. Ya da biraz sebze yemegi yaparsın ertesi gün de bebege onu verirsin. Hergün taze taze yapmak evet güzel ama hayat o kadar yavaş değil
yani mesela ben bizim evdekiler kızartma sevıyo ya biz airfryerdr yapıyoruz gecen gun havuç kabak falan yaptım fırın sebze oldu 2 gün verdim ogluşa. Dısarda pirzola yerken kemigini verdik yedi. Yogurt corbası yaparken tuz atmıyorum ona öğün oluyo. Zaten tarhana yapması 2 dk. Mercimek falan yerken ezdim verdim tuz atmadan. Barbunya yaptım bikere tuzunu atmadan ayırdım. Mesela kurufasuly yaparken de aynı şekilde ayırarak yaparım. Eşin hep et kıyma yıyosa gene iyi işte cocuk et yesin
aralara sebze sıkıstırırsun sadece
Domates salça falan verebiliyo muyuz artık ya o zaman ben de tuz baharat atmadan ayırcam yemeklerden vercemYaa işte eşin neyiyosa yedirirsin hep sebzeye gerek yok benceyada etli sebze yaparsın. Ya da biraz sebze yemegi yaparsın ertesi gün de bebege onu verirsin. Hergün taze taze yapmak evet güzel ama hayat o kadar yavaş değil
yani mesela ben bizim evdekiler kızartma sevıyo ya biz airfryerdr yapıyoruz gecen gun havuç kabak falan yaptım fırın sebze oldu 2 gün verdim ogluşa. Dısarda pirzola yerken kemigini verdik yedi. Yogurt corbası yaparken tuz atmıyorum ona öğün oluyo. Zaten tarhana yapması 2 dk. Mercimek falan yerken ezdim verdim tuz atmadan. Barbunya yaptım bikere tuzunu atmadan ayırdım. Mesela kurufasuly yaparken de aynı şekilde ayırarak yaparım. Eşin hep et kıyma yıyosa gene iyi işte cocuk et yesin
aralara sebze sıkıstırırsun sadece
valla dün mercimek yapmıştım tuz baharat eklemeden ayırıp verdim ama market salçası kullandığım için pek içime de sinmedi. bebek için salça alsam yine ona ayrı pişirmek lazım. hepimizin yiyebileceği katkısız bişey bakmam lazım galiba. market salçası veriyor musunuz siz, sorun olur mu acaba?Domates salça falan verebiliyo muyuz artık ya o zaman ben de tuz baharat atmadan ayırcam yemeklerden vercem
Ay ben veriyorum valla salça tereyağı sadede ekstra tuz atmıyorum. Bizim yediğimiz her şeyden vermeye başladımDomates salça falan verebiliyo muyuz artık ya o zaman ben de tuz baharat atmadan ayırcam yemeklerden vercem
Ben her sene kendisi yapan bir abladan alıyorum canım, kendimize yediğimiz salçadan veriyorum bebişe özel almadımvalla dün mercimek yapmıştım tuz baharat eklemeden ayırıp verdim ama market salçası kullandığım için pek içime de sinmedi. bebek için salça alsam yine ona ayrı pişirmek lazım. hepimizin yiyebileceği katkısız bişey bakmam lazım galiba. market salçası veriyor musunuz siz, sorun olur mu acaba?
Ben daha hiç salça domates vermedim ya. Hatta biber çeşitlerini ve bakliyatları da vermedim soğan sarımsağa da yeni başladımvalla dün mercimek yapmıştım tuz baharat eklemeden ayırıp verdim ama market salçası kullandığım için pek içime de sinmedi. bebek için salça alsam yine ona ayrı pişirmek lazım. hepimizin yiyebileceği katkısız bişey bakmam lazım galiba. market salçası veriyor musunuz siz, sorun olur mu acaba?
Tuzlu olmuyo mu onlar ya. Bizim akrabalar da yapıyo çok güzel ama tuzluBen her sene kendisi yapan bir abladan alıyorum canım, kendimize yediğimiz salçadan veriyorum bebişe özel almadım