2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy bi de başıma bu çıktı kız bende zaten normal migren vardı hamilelikte yok olmuştu
benim adet dönemlerinde böyle olduğu için hamilelikte missss gibi aylar boyunca hiç baş ağrısı yaşamamıştım ama doğumdan sonra geri döndü maalesef :/ ilaç da almıyorum zaten bir faydası olmuyor. 2 gün dişimi sıkıyorum inşallah tekrarlamaz senin

Bizim aşırı sıcak ya oda 28 derece şu an zaten biz haziran ortasında klima ile uyumaya geçeriz yatarken ne giydiriyorsun ? Ben şu an sadece kısa kol zıbınla yatırdım gece 12 de incecik uzun pijama giydiriyorum
Bizim o kadar sıcak değil ya 21 22 derece oluyo normal uzun kollu giyiriyorum ben üstünü de örtüyorum çünkü bi bile hafif üşüyoruz gece

Of inşallah ya çok kötüymüş bu

Kız benim kuzenim daha 40ı çıkmamış bebeğini annesine bırakıp bütüüün gün gezmiş konsere gitmiş ordan yemeğe geçmiş abooooo. Biz mi anormaliz acaba ya ben 9 aylık bebemi bırakamıyorum asla

Bu biraz abartı sanki ya ben 4 aylıkken bırakıp çarşıya gitmiştim sadece annem yanımda olsa şu an bırakırım ama 2 3 saat

Emzirmiyordur ondan. Yeni doğan bebek emiyorsa memeden ayrılmıyorlar. Benim kocam benden daha takıl keyfi bıraktırmıyor keyfi bırakılacaksa kendi bakarmış. Kavga etsem mi etmesem mi bilemedim ksjdnd

Emzirmiyordur ondan. Yeni doğan bebek emiyorsa memeden ayrılmıyorlar. Benim kocam benden daha takıl keyfi bıraktırmıyor keyfi bırakılacaksa kendi bakarmış. Kavga etsem mi etmesem mi bilemedim ksjdnd
Hem emziriyo hem mama veriyo boşver bugün mama içsin demiş

Hem emziriyo hem mama veriyo boşver bugün mama içsin demiş
İlk doğum zamanında memeler taş gibi oluyor. 3 saat emmese dokunamazdım ben. Mama alan bebeğinde annesinin git gide sütü azalıyor ilk başlarda çok önemli. Yinede her anne en doğrusunu bilir şifa olsun konser diyelim

Ben mi anormalim diye düşünüyorum herkes istediğini yapabilir kınamıyorum ayıplamıyorum ama şok oldum. Çünkü gerçekten bebeğimden ayrılamıyorum keyfi olarak bırakıp çıkamıyorum benim için çok ütopik bütün gün gezip bebeği evde bırakmak

3 uykuya daha yeni düştü benimki ya az uyuyo bide yarım saat 40 dk
Az uyuduğu için uykusunu uzatman lazım. Mesela yarım saat sonra başına git. Uyandımı döndür uykuya hemen. Uğraş yarım saat. Ama öyle 2 saat içinde uyurma büyüdü dursun 2 30 2 45 dakka yoksa uzamaz. Uykuya döndür yarım saat ayrılma başından. Tekrar dalarsa bi yarım saat daha uyur 1 buçuk saat uyuyorlar öyle. Diğer 2 uykuyu kısa yapsın dert değil. Ben 2 kere 2 uyku denedimde benim kocam geç geliyor ondan uymadı

Tüm gün değilde ben bırakıyorum anneme ya. Dişçiye gidiyorum kuaföre gidiyorum markete gidiyorum. Eşime bırakıp dondurma yemeğe gidiyorum vs vs. Anneme bırakıp yüzmeye gidicektim kocam kızdı sjsjdj

Evet dideral kalp ilacı fakat migren için atak düzenleyici etkisi mevcut benim tansiyonum zaten yüksek tansiyon hastasıyım ama benim bile tansiyonumu düşürdü. Avmigran hiç işe yaramadı maalesef .

ben de yapamam ama yapan insanların daha rahat olduğunu düşünüyorum. ben kaygılı bi insanım, olur da bişey olsa kendimi çok suçlarım çok üzülürüm buna eminim. bi saat bile bıraksam ya bana ihtiyacı olursa vs diye kafamdan on tane şey geçiyor. keşke biraz daha rahat olabilsem diyorum bazen yalan yok jfjfj ama büyüdükçe alışırız biz de herhalde

Kız ben basında dururken bu bebenin her yeri mosmor oldu. Heryere tırmanıyo tırmanırken kayıyo düşüyo yuzunu gozunu çarpıyo. Kafayı vuruyo. Tv ünitesine tırmanıp örtüleri çekiyo kayıyo. Bi anda merdivene emekleyip tırmanmaya başladı. Cocuk keşfetsin diye bırakıcam ama hergün biyeri mor çit siparişi verdim artık. İçinde durcagına inancım yok ama merdiven kapısı olayını cozene kadar idare eder heralde. Bide bahçe bide havuz çevresi hergün eve değişik bocekler giriyo. Gecen gördüm halıdaki karıncaları takip edip parmaklarıyla sıkıştırıyo. Gecen gece eşim kırkayak öldürdüm dedi. İnce ebatta dedi ya yavru ya farklı cins ya da başka bişeydi. Ya cocuga denk gelirse ya bahcede yılan ciyan akrep gelirse diye korkuyorum ama aklıma getirmemeye calısıyorum. Salonda bile yalnız bırakasım gelmiyo cocugu uyurken. Başkasına bırakmayı geç gozumun onunde sahip cıkamıyorum neredeyse

Kız ben basında dururken bu bebenin her yeri mosmor oldu. Heryere tırmanıyo tırmanırken kayıyo düşüyo yuzunu gozunu çarpıyo. Kafayı vuruyo. Tv ünitesine tırmanıp örtüleri çekiyo kayıyo. Bi anda merdivene emekleyip tırmanmaya başladı. Cocuk keşfetsin diye bırakıcam ama hergün biyeri mor çit siparişi verdim artık. İçinde durcagına inancım yok ama merdiven kapısı olayını cozene kadar idare eder heralde. Bide bahçe bide havuz çevresi hergün eve değişik bocekler giriyo. Gecen gördüm halıdaki karıncaları takip edip parmaklarıyla sıkıştırıyo. Gecen gece eşim kırkayak öldürdüm dedi. İnce ebatta dedi ya yavru ya farklı cins ya da başka bişeydi. Ya cocuga denk gelirse ya bahcede yılan ciyan akrep gelirse diye korkuyorum ama aklıma getirmemeye calısıyorum. Salonda bile yalnız bırakasım gelmiyo cocugu uyurken. Başkasına bırakmayı geç gozumun onunde sahip cıkamıyorum neredeyse

Bende öyleyim işte ben yokken bişi olsa ömrüm boyunca kendimi suçlar dururum. Babasıyla markete gittiğinde bile aklımdan bin türlü senaryo geçiyo dediğim gibi rahatça bırakabilenler çok daha mutlu ya A adenliya dedesi gözümün önünde iki kere tutamadı kafasını masaya vurdu çocuk. Babaannesinin vertigosu var habire başı dönüyo. Bırakmıyosun diye kızıyolar ama nasıl bırakayım ki ben zor bakıyorum pat küt düşüo duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…