Kız bizimki babasının elimden düştü dünBende öyleyim işte ben yokken bişi olsa ömrüm boyunca kendimi suçlar dururum. Babasıyla markete gittiğinde bile aklımdan bin türlü senaryo geçiyodediğim gibi rahatça bırakabilenler çok daha mutlu ya A adenliya dedesi gözümün önünde iki kere tutamadı kafasını masaya vurdu çocuk. Babaannesinin vertigosu var habire başı dönüyo. Bırakmıyosun diye kızıyolar ama nasıl bırakayım ki ben zor bakıyorum pat küt düşüo duruyo.
Yaa gel de birine bırak şimdi bişi olmamıştır inşKız bizimki babasının elimden düştü dünzIplayıp duruyodu yerde babası turuyodu kol altımdan bi attı kendini kaydı elinden yuzustu yere
Valla cok komik düştü cocuk bile düşüşüne güldü nerdeyseYaa gel de birine bırak şimdi bişi olmamıştır inş
Sürekli arkasına minder atıyorum tutunca da kızıyo shsh çok zor durumdayım help yaniAy en tehlikeli çağları ya bizimki de her yerden tutunup kalkmaya çalıştığı için sürekli pata küte düşüyor. Allah'tan korkup kalkmaktan vazgeçmiyor
Şimdiden heryeri mor olmaya başladı napcaz yaa.Sürekli arkasına minder atıyorum tutunca da kızıyo shsh çok zor durumdayım help yani
Bilmiyorum valla hep tetikte olmak lazımŞimdiden heryeri mor olmaya başladı napcaz yaa.
Kız bizimki gecen haftaya kadar agzına püre verdigimde dahi tükürüyordu bırak taneliyi. Çorbayı bile tükürüyodu. 1 haftador bi gelişme oldu Gruptakilerin 6 ayda yedirdiklerini ben şuan yedirmeye başladım meyve veriyorum bikaç gündür. Kahvaltıda bişeyler yemeye başladı. Akşam yemeklerini bikaç seferdir daha veriyorum agzına hiçbişey koyamıyorduk resmen ayrıca bi 1 hafta önceye kadar yuzustu durdumu çığlık kıyamet. Evet tutup kalkıyordu ama emeklemeye dair hiçbi belirti yoktu kumadayı alıcam diye ilk adımlama yaptı koltukta. Bikaç gün önce de bi anda emekleyip evi turlamaya başladı. Sal ya bırak valla ben bıralıydım yemezse yemesin napayım elbet bi gün yer diye. Yoğurt yiyo die agzına yoğurt dayamayı da bıraktım. Çünkü ana besin anne sütü ve bu arada biz ona pütürlüye alıştırıp çiğnemeyi öğretmeye calısıyoruz. 1 yaşından sonra hala alışmadoysa ozaman endişeleniriz. Çünkü asıl kiloyu ek gıdadan almaya baslıycak. Ve biz sıvı olarak besliyosak ozaman zayıflamaya baslıyorlarmıs.Arkadaşlar ya sizinkiler tutunup kalkmaya başlamış benimki emeklemeye niyet bile etmiyor. Bi tek ellerinden tutup kaldırdım mı zıplıyor o kadar. Görünce üzülüyorum bu çocuğa bir şeyi eksik mi ettim ben. İştahsız da bu ara zaten.
yok canım ya valla böyle düşünme, hepsinin kendince bi gelişimi var. burada herkes bebeğinin döndüğünü yazıyordu, benim bebeğim hiç dönmüyor diye kafaya takıyordum ama bir anda döndü sonra pek çok şey yaptı. yapacaklar yavaş yavaş. hatta bazen düşünüyorum bi kez yürüdüler mi daha tutabilene aşk olsun. tadını çıkaralım bu zamanlarınArkadaşlar ya sizinkiler tutunup kalkmaya başlamış benimki emeklemeye niyet bile etmiyor. Bi tek ellerinden tutup kaldırdım mı zıplıyor o kadar. Görünce üzülüyorum bu çocuğa bir şeyi eksik mi ettim ben. İştahsız da bu ara zaten.
Benimki de öyle merak etme asla emeklemiyor bırak emeklemeyi o pozisyona getirdiğimde çığlık çığlığa bağırıyor istemiyor ben ellerinden tutarsam geziyor yürüyor sadece koltuğun kenarına ben bırakıyorum anca öyle duruyor ama ne kalkma var ne kendini bırakma iştahı da acayip azaldı. Kaşık reddetmeyen kız kaşığı reddetmeye başladı yedirirken elimden alıp fırlatıyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi dişlerimiz da hala gelmedi 1 tane bile diş yok. Ve emeklemediğimiz için sürekli sinirli sürekli kızıyor bağırıyor canı sıkılıyor oturduğu yerde. Bir şeyleri kurcalamak istiyor ama gidemiyor ağlıyor. Yürüteçe koyduğum zaman karıştırıyor herşeyi çareyi böyle buldum maalesefArkadaşlar ya sizinkiler tutunup kalkmaya başlamış benimki emeklemeye niyet bile etmiyor. Bi tek ellerinden tutup kaldırdım mı zıplıyor o kadar. Görünce üzülüyorum bu çocuğa bir şeyi eksik mi ettim ben. İştahsız da bu ara zaten.
Benimki daha bu evreye gelmedi 2 3 haftası var gibi rahatım kvkvıfjcvkSürekli arkasına minder atıyorum tutunca da kızıyo shsh çok zor durumdayım help yani
Benimki de mamayı reddetti anlamadımBenimki de öyle merak etme asla emeklemiyor bırak emeklemeyi o pozisyona getirdiğimde çığlık çığlığa bağırıyor istemiyor ben ellerinden tutarsam geziyor yürüyor sadece koltuğun kenarına ben bırakıyorum anca öyle duruyor ama ne kalkma var ne kendini bırakma iştahı da acayip azaldı. Kaşık reddetmeyen kız kaşığı reddetmeye başladı yedirirken elimden alıp fırlatıyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi dişlerimiz da hala gelmedi 1 tane bile diş yok. Ve emeklemediğimiz için sürekli sinirli sürekli kızıyor bağırıyor canı sıkılıyor oturduğu yerde. Bir şeyleri kurcalamak istiyor ama gidemiyor ağlıyor. Yürüteçe koyduğum zaman karıştırıyor herşeyi çareyi böyle buldum maalesef
Bir anda oluyorBenimki daha bu evreye gelmedi 2 3 haftası var gibi rahatım kvkvıfjcvk
Canım zıplayarak bacaklarını güçlendiriyor bizimki de epey zıpladı sonra emekledi bir anda adımladı hepsi hızlı hızlı olacak merak etmeArkadaşlar ya sizinkiler tutunup kalkmaya başlamış benimki emeklemeye niyet bile etmiyor. Bi tek ellerinden tutup kaldırdım mı zıplıyor o kadar. Görünce üzülüyorum bu çocuğa bir şeyi eksik mi ettim ben. İştahsız da bu ara zaten.
Ben minela care aldım. İnstagramda takip ettiğim bir doktor içerik açıklamalarıyla güneş kremlerini anlatmıştı onun tavsiyesiyle aldım.Kızlar güneş kremi ne aldınız minnoşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?