2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız bizimki babasının elimden düştü dün zIplayıp duruyodu yerde babası turuyodu kol altımdan bi attı kendini kaydı elinden yuzustu yere

Yaa gel de birine bırak şimdi bişi olmamıştır inş
Valla cok komik düştü cocuk bile düşüşüne güldü nerdeyse yani aslında zaten kahkaha şımarıklıgı yapıyordu öle düştü. Bizim daha buyuk problemimiz oldu bugun. Merdivenlerin ilk basamagına cıktı. Orda yakaladık zaten şımarmasından belliydi bişeyler yaptıgı da napcaz bilmiyorum

Ay en tehlikeli çağları ya bizimki de her yerden tutunup kalkmaya çalıştığı için sürekli pata küte düşüyor. Allah'tan korkup kalkmaktan vazgeçmiyor
Sürekli arkasına minder atıyorum tutunca da kızıyo shsh çok zor durumdayım help yani

Eklentiler

• 20250526_122341.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar ya sizinkiler tutunup kalkmaya başlamış benimki emeklemeye niyet bile etmiyor. Bi tek ellerinden tutup kaldırdım mı zıplıyor o kadar. Görünce üzülüyorum bu çocuğa bir şeyi eksik mi ettim ben. İştahsız da bu ara zaten.

Kız bizimki gecen haftaya kadar agzına püre verdigimde dahi tükürüyordu bırak taneliyi. Çorbayı bile tükürüyodu. 1 haftador bi gelişme oldu Gruptakilerin 6 ayda yedirdiklerini ben şuan yedirmeye başladım meyve veriyorum bikaç gündür. Kahvaltıda bişeyler yemeye başladı. Akşam yemeklerini bikaç seferdir daha veriyorum agzına hiçbişey koyamıyorduk resmen ayrıca bi 1 hafta önceye kadar yuzustu durdumu çığlık kıyamet. Evet tutup kalkıyordu ama emeklemeye dair hiçbi belirti yoktu kumadayı alıcam diye ilk adımlama yaptı koltukta. Bikaç gün önce de bi anda emekleyip evi turlamaya başladı. Sal ya bırak valla ben bıralıydım yemezse yemesin napayım elbet bi gün yer diye. Yoğurt yiyo die agzına yoğurt dayamayı da bıraktım. Çünkü ana besin anne sütü ve bu arada biz ona pütürlüye alıştırıp çiğnemeyi öğretmeye calısıyoruz. 1 yaşından sonra hala alışmadoysa ozaman endişeleniriz. Çünkü asıl kiloyu ek gıdadan almaya baslıycak. Ve biz sıvı olarak besliyosak ozaman zayıflamaya baslıyorlarmıs.

yok canım ya valla böyle düşünme, hepsinin kendince bi gelişimi var. burada herkes bebeğinin döndüğünü yazıyordu, benim bebeğim hiç dönmüyor diye kafaya takıyordum ama bir anda döndü sonra pek çok şey yaptı. yapacaklar yavaş yavaş. hatta bazen düşünüyorum bi kez yürüdüler mi daha tutabilene aşk olsun. tadını çıkaralım bu zamanların

bebişlere çilek verdiniz mi? doktor vermeyin demişti ama bizimki bizi görünce çok ağzını şapırdattı dayanamayıp verdim biraz sıkıntı olmadı şükür. sizden yediren var mı merak ettim

Benimki de öyle merak etme asla emeklemiyor bırak emeklemeyi o pozisyona getirdiğimde çığlık çığlığa bağırıyor istemiyor ben ellerinden tutarsam geziyor yürüyor sadece koltuğun kenarına ben bırakıyorum anca öyle duruyor ama ne kalkma var ne kendini bırakma iştahı da acayip azaldı. Kaşık reddetmeyen kız kaşığı reddetmeye başladı yedirirken elimden alıp fırlatıyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi dişlerimiz da hala gelmedi 1 tane bile diş yok. Ve emeklemediğimiz için sürekli sinirli sürekli kızıyor bağırıyor canı sıkılıyor oturduğu yerde. Bir şeyleri kurcalamak istiyor ama gidemiyor ağlıyor. Yürüteçe koyduğum zaman karıştırıyor herşeyi çareyi böyle buldum maalesef

Sıcaklardan dolayı poposunda isilikler çıktı boynunun altı bir sürü isilik oldu doktor hametan verdi bol bol da havalandırıyorum ama geçmiyor ne yapıcak bu bebeler bu sıcaklarda hiç bilmiyorum

Benimki de mamayı reddetti anlamadım

Canım zıplayarak bacaklarını güçlendiriyor bizimki de epey zıpladı sonra emekledi bir anda adımladı hepsi hızlı hızlı olacak merak etme

İki gündür ateşliyiz huysuz durmuyor Doktora götürdüm boğazları hafif kızarık dedi burun akıntısı var ama dişler çok kabarmış o da yapıyor olabilir ateş dedi ya ne oldu bize anlamıyorum hastalıktan kurtulamaz olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…