2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim kız hiç tutunup kalkmıyor emeklemiyor 11 aylık olucaz yürümeyecek diye nedense endişelenmeye başladım saçmalıyorum dimi
şimdi nasıl canım? 10 gün olmuş bile. bir haftada bir sürü şey öğreniyorlar. genel olarak diğer gelişim basamakları da yavaş mı ilerledi? eğer öyleyse senin bebişin de kendince bi saati vardır

Gelmiyor ki gözümün içine bakıp ağlıyor kıyamıyorum ellerinden tutunca koşar gibi gidiyor ama bilmiyorum sizinkiler yürüdü mü
biraz zorlayabilirsin canım. yürütece de alışınca bebekler kendini hiç zorlamıyor. bizimkini koltukların önüne bırakıyordum düşe kalka bi süre sonra kendi tutunmaya başladı. daha yürümedi bizimki de

tam olarak ne yapıyorsam ondan veriyorum, yağını tuzunu bazen azaltıyorum bazen fırsatım olmuyor ama ben zaten çok tuz atmam yemeklere. yazın insanın canı pek bir şey istemiyor valla biz de ne yesek şaşırıyoruz. taze fasulye yapıyorum zeytinyağlı, içine biraz patates de atıyorum eziyorum iyice ona yedireceğim zaman. biber dolmasını çoookk seviyor baya yiyor, onun için baharatsız ve kıymalı dolduruyorum ayrı olarak. sebzeli bulgur pilavı, bebek kısırı, zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurtlu makarna... bunları yapıyorum hep. öğlenleri de yulaf ezmesi + meyveler, meyve püreli yoğurtlar, genelde bu şekilde.

Ay kocaman mı ben geçen salatalık verdim komole ısırdı zor aldım ağzından boğuluyordu ondan korku kaldı
Ya evet bebeğe salatalık verdim diyenler oluyor ben anlamıyorum nasıl verilir ki? ben ancak rendeliyorum öyle kaşıkla yediriyorum serinler diye. salatalığı kesip eline versem kocaman ısırır bi de onu çiğneyemez Allah korusun

ben verdim ya. bizim evde çift çekim kuzu kıyma var okey ama anneme gidince dana kıyma yapmış mesela, yemesin diyemedim. güzel de yedi maşallah sıkıntı olmadı

Merhaba dönemlik bir gaz durumuydu sonra kendiliğinden geçti kakası da hep mukustu ben diyetler yaptım günlerce aç kaldım boşuna ve başka bir doktor bunun gereksiz olduğunu söylemişti keşke onu dinleseydim başka belirti yoksa zamanla geçiyor diye düşünüyorum. Çok zor ama geçiyor

Benimkinin dişler olmadığı için kocaman ısırıp koparamıyordu. Şimdi tek dişi var onuda yeniş eşfediyor. Henüz büyük koparmalara başlamadı. Birde bazen ağzında kopan birşey olursa kendisini diliyle dışarı atıyor bekletmeden. Salatalığı soyarsam koparabiliyor. Soymadan ikiye bölüyorum, çini kemiriyor sadece.

Kızlar bebeğim gece defalarca uyanıyor hemde çok zor yatışıyor ağlıyor kucakta uyuyor beşiğe koyuyunca ağlıyor üst ön dişler çıktı üst yan kesici dişlerden birisi çıktı diğeri de yolda dişten mi böyle yapıyor anlamadım ne zaman 4 saat kesintisiz bir uykuları olcak ya çok çok yoruldum

Evet aşırı zorlanıyorum gece uyanıp kıvranıyor ağlıyor ve mama içmek istemiyor çok kötü hissediyorum kendimi birkaç gündür mukuslu kaka var alerjiden korktum ama belkide bizim de hiçbirşey yoktur başka sıkıntımız yok yani reflümüz var ilaç kullanıyoruz ona da bir tık iyi ama yine de mama içmesi çok az başka da beslenmiyor zaten memeyi bırakmıştı

Merhabalar rutinde mi böyle uykuları yoksa dönemsel mi bozuldu?

bizimki hiç öyle sakin sakin kemirmiyor ya eline ne geçse hart diye koparıyor cesaret edemiyorum öyle şeylere ama ne zaman başlıcam merak ediyorum

Merhabalar rutinde mi böyle uykuları yoksa dönemsel mi bozuldu?
Yani şöyle diş dönemi başlayınca 2 ay falan böyle oldu ama doğduğundan bu yana uykular problemliydi uyku eğitimi vermiştim kendimce bayağı düzelmişti ama 2 aydır böyle dişler çıktı sadece bir tane üst yan kesici kaldı patladı o da ama 1 haftadır yatışmıyor ağlamaya başlayınca

Kızlar ya ben hamilelikten önce sigara içiyodum ama hamilelik boyunca ve bu aya kadar ağzıma sürmedim tiksiniyodum. Geçenlerde bi canım istedi yaktım bi tane ama büyük bi hata yaptım sanırım kendimi tutamaz oldum her gün olmasa da arada günde bir tane kahveyle içiyorum emzirme sıklığım da azaldı ama bir şey olur mu vicdan yaptım

Aslında içtikçe yeniden bağımlı olma potansiyelin artar. Bu durumda sürekli içici olabilirsin. Diğer birşey de sigara içimi sonrası akciğerden sigarayı hava olarak salmaya devam edersin yaklaşık 15-20 dk. Bu süre içinde çocukla aynı ortamda kalmamalısın. Stresini yönetmek için başka bir aracı bulmaya çalış

Bence ciddi bi durum basite alma sakın. Aa sigaraya maruz kaldım yarın hasta olurum aa olmadım sıkıntı yok şeklinde ilerlemıyor sigara. Sistematik sekilde zarar verıyor kapasiteleri düsürüyoe

Bence ciddi bi durum basite alma sakın. Aa sigaraya maruz kaldım yarın hasta olurum aa olmadım sıkıntı yok şeklinde ilerlemıyor sigara. Sistematik sekilde zarar verıyor kapasiteleri düsürüyoe
Kolumu kaptırmadan bırakayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…