- 19 Şubat 2024
- 1.924
- 1.560
- 53
- 32
şimdi nasıl canım? 10 gün olmuş bile. bir haftada bir sürü şey öğreniyorlar. genel olarak diğer gelişim basamakları da yavaş mı ilerledi? eğer öyleyse senin bebişin de kendince bi saati vardırKızlar benim kız hiç tutunup kalkmıyor emeklemiyor 11 aylık olucaz yürümeyecek diye nedense endişelenmeye başladım saçmalıyorum dimi
biraz zorlayabilirsin canım. yürütece de alışınca bebekler kendini hiç zorlamıyor. bizimkini koltukların önüne bırakıyordum düşe kalka bi süre sonra kendi tutunmaya başladı. daha yürümedi bizimki deGelmiyor ki gözümün içine bakıp ağlıyor kıyamıyorum ellerinden tutunca koşar gibi gidiyor ama bilmiyorum sizinkiler yürüdü mü
tam olarak ne yapıyorsam ondan veriyorum, yağını tuzunu bazen azaltıyorum bazen fırsatım olmuyor ama ben zaten çok tuz atmam yemeklere. yazın insanın canı pek bir şey istemiyor vallaKızlar selam.
Şimdi bebiş 10 aylık oldu. Doktor 10. aydan itibaren kendi yediklerinizin yağını tuzunu azaltarak bebeğe yedirebilirsiniz, artık ayrı bir yemek yapmanıza gerek yok demişti fakaaaat.... Neler yapabiliriz, neler yapıyorsunuz?
Biz ne yiyorduk, aç mı kalıyorduk nedir bu aklıma hiç bir şey gelmiyor ldjkldfh
Şöyle menülerinizi yazsanız da biraz feyz alsak şahane olacak. :)
Ya evet bebeğe salatalık verdim diyenler oluyor ben anlamıyorum nasıl verilir ki? ben ancak rendeliyorum öyle kaşıkla yediriyorum serinler diye. salatalığı kesip eline versem kocaman ısırır bi de onu çiğneyemez Allah korusunAy kocaman mı ben geçen salatalık verdim komole ısırdı zor aldım ağzından boğuluyordu ondan korku kaldı
ben verdim ya. bizim evde çift çekim kuzu kıyma var okey ama anneme gidince dana kıyma yapmış mesela, yemesin diyemedim. güzel de yedi maşallah sıkıntı olmadıKızlar bu arada beslenme konusunda dana eti ve kıyması vermeye başladınız mı? Ne zamana kadar çift çekim kuzu kıyma ile ilerleyecek bu iş. :)
Normal düzenimizde kuzu kıyma yok çünkü. Danaya geçebiliriz artık diye düşünüyorum ama fikir almak istedim.
Merhaba dönemlik bir gaz durumuydu sonra kendiliğinden geçti kakası da hep mukustu ben diyetler yaptım günlerce aç kaldım boşuna ve başka bir doktor bunun gereksiz olduğunu söylemişti keşke onu dinleseydim başka belirti yoksa zamanla geçiyor diye düşünüyorum. Çok zor ama geçiyorMerhaba sizin sonuç ne oldu benim oplum ds hiç gazlı değildi çok azdı ama 3.ay birden çok gaz oldu gece gündüz uyumuyor bir saat bile uyumuyor ağlıyor huzursuz gece ilk uyuduğunda ni 3-4 saat uyuyor sonra saat başı kıvranıyor biz de gittik reflü dediler profesör e gittik kusması yoktu ama midesi ağzına geliyordu gaz da sıkıştırdıkça böyle bulanıyordu işte reflü için ilaç verdi biraz beslenmesi düzeldi önce asla içmiyordu mamayı zaten memeyi bırakmıştı ilaçlardan sonra bir tık düzeldi yemesi ama gaz aşırı fazla anlamadım niye oldu bu gaz yabugün de kakası mukusluydu alerji mi acaba bilmiyorum ama başka bir döküntü veya sıkıntı yok kakayı da günde bir veya iki günde bir yapıyor bugün mukusluydu ilkkez yani
Benimkinin dişler olmadığı için kocaman ısırıp koparamıyordu. Şimdi tek dişi var onuda yeniş eşfediyor. Henüz büyük koparmalara başlamadı. Birde bazen ağzında kopan birşey olursa kendisini diliyle dışarı atıyor bekletmeden. Salatalığı soyarsam koparabiliyor. Soymadan ikiye bölüyorum, çini kemiriyor sadece.Ya evet bebeğe salatalık verdim diyenler oluyor ben anlamıyorum nasıl verilir ki? ben ancak rendeliyorum öyle kaşıkla yediriyorum serinler diye. salatalığı kesip eline versem kocaman ısırır bi de onu çiğneyemez Allah korusun
Evet aşırı zorlanıyorum gece uyanıp kıvranıyor ağlıyor ve mama içmek istemiyor çok kötü hissediyorum kendimi birkaç gündür mukuslu kaka var alerjiden korktum ama belkide bizim de hiçbirşey yoktur başka sıkıntımız yok yani reflümüz var ilaç kullanıyoruz ona da bir tık iyi ama yine de mama içmesi çok az başka da beslenmiyor zaten memeyi bırakmıştıMerhaba dönemlik bir gaz durumuydu sonra kendiliğinden geçti kakası da hep mukustu ben diyetler yaptım günlerce aç kaldım boşuna ve başka bir doktor bunun gereksiz olduğunu söylemişti keşke onu dinleseydim başka belirti yoksa zamanla geçiyor diye düşünüyorum. Çok zor ama geçiyor
Merhabalar rutinde mi böyle uykuları yoksa dönemsel mi bozuldu?Kızlar bebeğim gece defalarca uyanıyor hemde çok zor yatışıyor ağlıyor kucakta uyuyor beşiğe koyuyunca ağlıyor üst ön dişler çıktı üst yan kesici dişlerden birisi çıktı diğeri de yolda dişten mi böyle yapıyor anlamadım ne zaman 4 saat kesintisiz bir uykuları olcak ya çok çok yoruldum
bizimki hiç öyle sakin sakin kemirmiyor ya eline ne geçse hart diye koparıyor cesaret edemiyorum öyle şeylereBenimkinin dişler olmadığı için kocaman ısırıp koparamıyordu. Şimdi tek dişi var onuda yeniş eşfediyor. Henüz büyük koparmalara başlamadı. Birde bazen ağzında kopan birşey olursa kendisini diliyle dışarı atıyor bekletmeden. Salatalığı soyarsam koparabiliyor. Soymadan ikiye bölüyorum, çini kemiriyor sadece.
Yani şöyle diş dönemi başlayınca 2 ay falan böyle oldu ama doğduğundan bu yana uykular problemliydi uyku eğitimi vermiştim kendimce bayağı düzelmişti ama 2 aydır böyle dişler çıktı sadece bir tane üst yan kesici kaldı patladı o da ama 1 haftadır yatışmıyor ağlamaya başlayıncaMerhabalar rutinde mi böyle uykuları yoksa dönemsel mi bozuldu?
Aslında içtikçe yeniden bağımlı olma potansiyelin artar. Bu durumda sürekli içici olabilirsin. Diğer birşey de sigara içimi sonrası akciğerden sigarayı hava olarak salmaya devam edersin yaklaşık 15-20 dk. Bu süre içinde çocukla aynı ortamda kalmamalısın. Stresini yönetmek için başka bir aracı bulmaya çalışKızlar ya ben hamilelikten önce sigara içiyodum ama hamilelik boyunca ve bu aya kadar ağzıma sürmedim tiksiniyodum. Geçenlerde bi canım istedi yaktım bi tane ama büyük bi hata yaptım sanırım kendimi tutamaz oldumher gün olmasa da arada günde bir tane kahveyle içiyorum emzirme sıklığım da azaldı ama bir şey olur mu vicdan yaptım
Bence ciddi bi durum basite alma sakın. Aa sigaraya maruz kaldım yarın hasta olurum aa olmadım sıkıntı yok şeklinde ilerlemıyor sigara. Sistematik sekilde zarar verıyor kapasiteleri düsürüyoeKızlar ya ben hamilelikten önce sigara içiyodum ama hamilelik boyunca ve bu aya kadar ağzıma sürmedim tiksiniyodum. Geçenlerde bi canım istedi yaktım bi tane ama büyük bi hata yaptım sanırım kendimi tutamaz oldumher gün olmasa da arada günde bir tane kahveyle içiyorum emzirme sıklığım da azaldı ama bir şey olur mu vicdan yaptım
Kolumu kaptırmadan bırakayım en iyisiBence ciddi bi durum basite alma sakın. Aa sigaraya maruz kaldım yarın hasta olurum aa olmadım sıkıntı yok şeklinde ilerlemıyor sigara. Sistematik sekilde zarar verıyor kapasiteleri düsürüyoe
En dogru kararlarından biri olurKolumu kaptırmadan bırakayım en iyisi
Bana da oyle geldiEki Görüntüle 3623507 kızlar Burda bişeyt gözüküyor mu bana mı öyle geliyor
Çok az görünür kuruma çizgisi değilse eğer ki adetin gecikmiş miydiEki Görüntüle 3623507 kızlar Burda bişeyt gözüküyor mu bana mı öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?