2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
32. Günüm karnım biraz ağrıyordu geçen mide bulantısı aşırı oldu aklıma bağırsak enfeksiyonu gelmişti
Bu çizgi ile öğrendim kızımı adete 7 gün gibi bi süre vardı çizgi her geçen gün daha da koyulaşır varsa eğer ki bence de görünüyor

Şimdi gidicem. Emziriyorum acaba etkiler mi yaa
Kulaktan dolma bilgiyle söyleyeyim sana hamilelik ilerledikçe süt kesilirmis birde cinsiyet farklılığı olursa yani anne karnındaki bebk kız diğeri erkk veya tam tersiyse süt emen bebeği zehirler diye biliyorum tabi doğruluğu tartışilir tam bilmiyorum

Bende bi araştırayım bu konuyu. Sanki bikaç gündür sütüm azaldı hissediyorum gibi.

Gebelik varsa doktor yönleniderecektir seni zaten. :) İlerleyen aylarda etkilerse etkiler belki ona da daha var, bebiş emsin şimdi. :)
Bencede emzircem hamileysem de. Çünkü bebeğim asla mama içmiyor ek gıda da bi yere kadar yiyor. Hep emiyor. Emzirerek uyutuyorum

Evet. Daha çok varmış ya. Arkasından el sallama çıktı bir de.
Hadi ya yandık valla, herşey paramparça Bizim de arkasından bakıyor tekrar istiyor
Evet atıp geri verince bir dha atıyor hoşuna gidiyor işte oyun yapıyor sıpalar
Evet aynen öyle. Arkasından bakınca tekrar veriyorum bi daha atıyor

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…