Canım mesaj atabiliyorsan mesaj at doktora, iyiyse hiç götürme aman başka hastalıklar falan gelirBugün iyi canım sağol ama gözüne kan oturmuş endişelendim ateş sonrası
Evet benim arkadaşımın çocukları da havuzdan kaptıTeşekkür ederim canım, tatile gitmiştik havuzdan kaptı sanırım. Bu ara herkesten duyuyorum el ayak hastalığını, siz de dikkat edin
Ay çok içimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederimValla canım kendisi bırakması çok güzel bir şey, çünkü bence bez bırakma süreci en zoru sonraki en zoru ise meme bıraktırmakben ilk kızımı aman travma olmasın diye 2 ayda alıştıra alıştıra bıraktırdım. 1 yaşına kadar emmiş zaten ve kendisi bırakmış. Hiç üzülme yani
Ayyy canım ne demek , benim çevremde emzirenlerin hepsi çok zor bıraktı, en güzeli seninki gibi kendiliğinden bırakmasıEvet benim arkadaşımın çocukları da havuzdan kaptı
Ay çok içimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederimÇok duyuyordum hep zor bırakmaları, bizimki böyle oldu
Persentile göre %50lerde doktor gayet iyi dedi kilosu boyu içinKilo alımı nasıl peki
Çok geçmiş olsun. Beslenmesi bozulduysa, ateş düşürücüye rağmen ateşi düşmüyorsa doktora danışmak faydalı olur sankiKızlar kızımın gözü kanlanmış dün 39 derece ateşi vardı ilaca rağmen 38 buçuk 39 arası gitti doktota götüreyimmi
İyi ki varsınız, iyi ki burası varAyyy canım ne demek , benim çevremde emzirenlerin hepsi çok zor bıraktı, en güzeli seninki gibi kendiliğinden bırakması
Erken gebelik testleri var onlardan alıp Bi dene istersen onlar daha kesin sonuç veriyoryok canım yaptığım gibi öylr çıktı
Emdikten sonra çok yapıyor. Ama evet daha fazla yapıyor artıkkızlar merhaba diş çıkarma döneminde bebeği ağız şapırdatan var mı ?
Ben onu bilmiyorum canım aylık kilo alımına bakıyor doktorum ordan anlıyor normalde kilosu iyi benimkininde ama o ay 250 gram az diyor ek gıda iyi gitmemiş diyor ne alakaysaPersentile göre %50lerde doktor gayet iyi dedi kilosu boyu için
Sağol canım götürdüm damla verdi enfeksiyon vurmuşÇok geçmiş olsun. Beslenmesi bozulduysa, ateş düşürücüye rağmen ateşi düşmüyorsa doktora danışmak faydalı olur sanki
Götürdüm canım damla versiCanım mesaj atabiliyorsan mesaj at doktora, iyiyse hiç götürme aman başka hastalıklar falan gelir
Gecede yapıyor acaba gizli reflüsü falan mu var diye düşündüm ya sizin uykular düzeldi mi ? Ben artık huni tabak duruma geldim gğndüz sürekli mız mız gece zaten uyku yokEmdikten sonra çok yapıyor. Ama evet daha fazla yapıyor artık
Benim bebeğim 2 aydır falan hep aynı kiloda doktor kilosu iyi diyor geçiyor ama çok çok hareketli ondan almıyor heralde iştahı da iyiydi 15 20 güne kadarBen onu bilmiyorum canım aylık kilo alımına bakıyor doktorum ordan anlıyor normalde kilosu iyi benimkininde ama o ay 250 gram az diyor ek gıda iyi gitmemiş diyor ne alakaysa
İyi canım çok geçmiş olsunGötürdüm canım damla versi
Hangi damlayı kuklanıyorsunuz bu durumda?İyi canım çok geçmiş olsunbizim kızın iki kere enfeksiyon kaptı gözü, abla okuldan sürekli hastalık getirdiği için, ama damlayla hemen düzeliyor
Direkt doktorun mesajını kopyalayayım: Netira göz damlası günde üç defa bir damla her iki gözle damlatalım. Çapaklanma geçtikten sonra iki gün daha kullanıp bırakalım ancak bu arada şiddetlenme olacak olursa göz doktoruna mutlaka gösterinHangi damlayı kuklanıyorsunuz bu durumda?
Sağolun. Yakında gelicez ülkeye. İlaçları, vitaminleri alıp döneyim dedim.Direkt doktorun mesajını kopyalayayım: Netira göz damlası günde üç defa bir damla her iki gözle damlatalım. Çapaklanma geçtikten sonra iki gün daha kullanıp bırakalım ancak bu arada şiddetlenme olacak olursa göz doktoruna mutlaka gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?