2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu ara tek elinden tutunca daha iyi yürüyor sanki. Olacak inşallah

Bu ara tek elinden tutunca daha iyi yürüyor sanki. Olacak inşallah
Arkadaşımınki sürekli emekliyordu. Tutunup sıralama da azdı. 1 hafta içinde elinden tutunca oturuyordu hemen nasıl olacak böyle derken kendi kendine kalktı, sıraladı ve yürümeye başladı. Kendileri biliyorlar zamanını. Sırt, bacaklar yeterince güçlenince durmuyorlar.

Bizde de kansızlık var. Ocean kullanıyoruz. 1 ay kullanıp baktık bi değişiklik olmamış. Gerçi ben damla üstüne emzirme gibi dipdibe kullanmış olabilirim. Dikkat etmedim yani. Ondan da olabilir. Sonra dr damlayı arttırdı.
Sizin dediğiniz fermix nasıl bi damla içimi kolay mı? Biz oceana geçmeden önce adını unuttuğum 2 değerlikli diye hatırladığım bi damlaya başladık 4.ayda. Kendim araştırmıştım dr a da danıştım olur kullanabilirsiniz demişti. Ama iğrenç tadı vardı ya. Zorla içiriyorduk. Bir de koyu renkli. Leke bırakıyordu. Oceana geçtik biz de.
Fermix nasıl bi damla?

Ben de böyle ani gelişmeler bekliyorum
Sıralıyor ama mesela iki koltuk arası bi kendimi bırakam bakalım ne olacak demiyor. Bu ara bi an düşünüyor gibi uzanıyor sonra çöküyor yine yere. Sırtını koltuğa verip bi durdurayım diyorum onda da yavaşça çöküp yine emekleyip gidiyor. Yürüme neyse de tay tay dursa duracak bence ama istemiyor. 9 aylıkken bile daha çok tay tay duruyordu. 4-5 saniye. Şu anki durum 1 saniye

Reactions: Gao
Babıldama bile bir ara azalıyor neredeyse bitiyor, sonra yine hızlanıyor. Başka bi derdi vardır. Çok açık ya şimdi algılar, renkler, kategorileştirme, diş, sağı solu büyüyor falan. Yine döner bence

Evet bu çok doğru. Gel gel yapmayı öğrenmişti, 1 hafta falan kesti yapmayı, sonra tekrar başladı mesela :)

Evet bu çok doğru. Gel gel yapmayı öğrenmişti, 1 hafta falan kesti yapmayı, sonra tekrar başladı mesela :)
El çırpıyordu. Yap diyoruz yapmıyor 2 haftadır. 3 gün önce elinin şıp şıp sesine uyandım. yine istediğinde yapıyor tabi.

Olabilir ya sanki biraz kelimelere öncelik veriyor gibi. Bekliycez artık. Çok bekletmese bari

Reactions: Gao
Size de geçmiş olsun. Şöyle ki, biz de henüz Fermix’e başlamadık, ocean çok az kaldı, önce onu bitirip geçmek istedim. Ama geçeceğim, bunu öneren doktora güveniyorum denemek istiyorum. Buradaki eczanelere soracağım önce, internet alışverişlerinden daha güvenli geliyor eczaneler önce. Bulamazsam internetten alacağım mecbur. Yorumları okudum biraz, kullananlar genel olarak memnun gözüküyor. Tabii denemek lazım. 12. Ayda devlette tekrar kan vereceğiz, o zaman da bir buçuk ay kadar denemiş olacağız, işe yaramış mı belki az buçuk belli olur diye düşünüyorum. Tabii tadı nasıl, sevecek mi, kabızlık yapacak mı, koyu renkli mi vs. henüz hiç bilmiyorum. Ocean Microfer’i bayıla bayıla içiyor ama işe yaramadığı konusunda çok fazla yorum olduğu için bırakmak istiyorum artık. Bu arada bize 2 ml olarak çoğaltmışlardı ocean’ı, o 0,5’lik çizgiden 4 tane veriyorum bir haftadır tek seferde, aç karnına ve üstüne de tatlı kivi yediriyorum. Süte dikkat ediyorum özellikle artık. Diş için de doktorlar artık mutlaka fırça kullanmamızı istediler (macunsuz), fotoğrafa ekledim onu da, başlayacağım, umarım kararma yapmaz

Eklentiler

• IMG_5033.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_5035.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…