2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Eğer serum fizyolojik ile açılmıyorsa, serum fizyolojik sonrası çekmeyi deneyin. Yumuşamış olur kolaylıkla gelecektir burnu açılır. Böyle durumlarda yapılması gerekebilir.

Eğer serum fizyolojik ile açılmıyorsa, serum fizyolojik sonrası çekmeyi deneyin. Yumuşamış olur kolaylıkla gelecektir burnu açılır. Böyle durumlarda yapılması gerekebilir.
Bebeğim 5.5 aylıktı, Aiacilde 10 cc 10cc her iki burnu açmışlardı. Destek alın bir kişiden o tutsun siz yıkayın. Her yıkama sonrası aspiratörle çekin. Baby-vac(elektrik süpürgesine takılan) aspiratörle de deneyebilirsiniz ama güçlü olduğu için 1-2 kez deneyin. Bir diğeri sterimar burun spreyi deneyebilirsiniz. Tıkanıklığı iyi açıyor. Sprey şeklinde. Doktorumuz önermişti. Son çare ilaç. Rhinfant burun spreyi, doktorunuz tavsiye ederse tabii.

Emiyorsa her beslenme ve uyku öncesi temizliği yapın. Geçmiş olsun.

Merhaba kızlar kızım çok hasta oldu 39.8 derece ateşle dün akşam acildeydik havale geçirmek üzere diye kırmızı alana aldılar sabah 5de çıktık hastaneden. Kanında ve boğazında enfeksiyon varmış inatçı düşmeyen ateşi oldu hastanede 3 serum 4 antibiyotik vurdular . Gittiğimizde yarı baygın haldeydi elimden kaptılar çocuğu hemen çok korktum bizde havale geçmişi var abisi 3 kez havale geçirdi amcası ise 10 aylıkken havale geçirip menenjit olmuş şuan zihinsel engelli. Hastanede ateş saatler sonra düştü yarım saatte yine geri çıktı tam 11 saat hastanede kaldıktan sonra geri çıkmadı ateşi tekrar olursa hemen ambulans ile gel bu sefer yatış vereceğim dedi doktor şükür Allah'a olmadı daha ağır antibiyotik kullanması gerekiyormuş nereden bulaştı herhangi bir fikrim yok sadece abileri okula gidip geliyor tahminim onların taşıyıcı olması dikkat edin lütfen bebelere ömrümün yarısını hastanede bıraktım...

Çok geçmiş olsun. Durumu yine iyi yönetmişsiniz sağlıkla anlatsın. Çok zor miniklerin hastalığı çaresiz kalıyoruz.

Çok geçmiş olsun. Durumu yine iyi yönetmişsiniz sağlıkla anlatsın. Çok zor miniklerin hastalığı çaresiz kalıyoruz.
Çok teşekkür ederim. Soğuk kanlıyım evet fakat durum kendi çocuğunun başına gelince o soğuk kanlılık kalmıyor . İkimiz birlikte ağladık doktor annesi sakin ol emin ellerdesin yanındayız bebeğin bize emanet vs gibi konuşmasa kendimi kaybederdim . Çok zor ...

Kızlar su desteksiz uyku işini çözemedim benim oğlumda emerek uyumaya alışıktı ama zaman zaman emip uzanmak istiyor uyumadan ben ona temas ediyorum elini seviyorum o şekilde dalıyor bazen de meme de uyuyor kendisi nasıl isterse sanırım ama bu gece deliksiz uyumalara çözüm bulamadım emmeye de düşkün değil

Ya bir de öyle bi apartmanda yaşıyorum üstüm ses altım ses yanım ses çıldırcam yani 1 sene oldu buraya taşınalı bin pişmanım
ben bu hayırsız komşu korkusu yüzünden eşimin babasının evinde yaşıyorum sevmediğim bit mahalle , altlı üstlü kalıyoruz en azından ses sorunum olmuyor ben asla seste yatamam çok çektim öğrenciliğimde Allah ıslah etsin onları. çok zor anlayışsız görgüsüz insanlar

bence uyutma şekliniz iyi temasla sallamadan uyuması buna yoğunlaşıp memeyi devre dışı bırakınca bence uzun uyur. kaç kere kalkıyor?

Bizde acike götürdük belki derin temizlik yaoarlar diye ama 1 yaştan küçüklere yapılıyormuş serum fizyolojiğe devam dediler çok tıkalı ve öksürüyor yatagınıda yükselttim ama bilmiyorum

Bizde acike götürdük belki derin temizlik yaoarlar diye ama 1 yaştan küçüklere yapılıyormuş serum fizyolojiğe devam dediler çok tıkalı ve öksürüyor yatagınıda yükselttim ama bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Sürüntü alıp virüs mü, bakteri mi baktılar mı ? Daha alttan ciğerden geliyorsa öksürük, bu önemli. Ona göre ilaç vs. reçete ediyorlar çünkü. Ben rutinde her akşam serum fizyolojik sıkıyorum zaten. Bu ara biz de biraz hasta olduk. Serum fizyolojikten hemen sonra nazal aspiratör ile çekiyorum. Serumdan önce de soğuk buhar yapıyorum yine içine yarım serum fizyolojik sıkarak. Günde iki kere yaptık ama bizim çok şükür ağır değildi. Doktor duruma göre sayıyı söyleyecektir. Reçete olarak ta bir şurup ve burun spreyi vermişti Rhinfant. Aspiratör ile çekerken eşimden destek alıyorum mutlaka, çünkü kıyamet kopuyor.

Çok geçmiş olun, hızlıca toparlayacak inşallah gönlünüzü ferah tutun, keşke onlar hiç hastalanmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…