- 19 Şubat 2024
- 1.963
- 1.579
- 53
- 32
ekran hiç görmedi. evde TV de yok. hiç konuşmuyor değil zaten sadece bilinçli konuşmuyor. bakalım ya vakti vardırSıkıntı olucağını sanmıyorum her bebek farklı kuzum ekran süresi var mı
MaaşallahCmakat ameitatlarımız bitti.Eylğlde hipospadias başlayacak dua edin bizlereSiz napıyosunuz
Malesef bizim hipospadias ağır türü en az 3 ameliyat var önündeMaaşallahhipospadias kolay ya tek ameliyatta bitiyor rabbim şifa versin kuzuya hamile misin sen şuan öyle bir grupta gördüm seni
Dün sağlık ocağından aradılar Bugün için gel aşıyı yapalım diye normalde 12 sinde olması gerekti önceki aşı geç yapıldığı için biz seni arayacağız dedilerdi neyse bugün aşıya gitmeden yarım saat önce ateşlendi öksürdü falan gittik aşı olmadı boğazı kızarmış antibiyotik de vermedi sadece iburami.n verdi haftaya kaldı yine aşı çok geçe kalıyor sanki bizimkide ya 1 yaş 1 aylık olacak o zamana resmenkızlarrr 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? nasıl geçti, yan etki oldu mu
Malesef bizim hipospadias ağır türü en az 3 ameliyat var önünde
Bilinçliden kastınız ne kızlar ya küçükler normal bence birde erkekler faha daha geç konuşuyorekran hiç görmedi. evde TV de yok. hiç konuşmuyor değil zaten sadece bilinçli konuşmuyor. bakalım ya vakti vardır
erken olması sıkıntı da biraz geç olması sorun değilmiş galiba sıkma canını. biz de düzeltilmiş 11 buçuk aylık, kronolojik 13 aylık civarı olduk. ortalama bi tarihte oldu galiba inşallah sıkıntı olmazDün sağlık ocağından aradılar Bugün için gel aşıyı yapalım diye normalde 12 sinde olması gerekti önceki aşı geç yapıldığı için biz seni arayacağız dedilerdi neyse bugün aşıya gitmeden yarım saat önce ateşlendi öksürdü falan gittik aşı olmadı boğazı kızarmış antibiyotik de vermedi sadece iburami.n verdi haftaya kaldı yine aşı çok geçe kalıyor sanki bizimkide ya 1 yaş 1 aylık olacak o zamana resmen
Ya mesela baba diyor çok net olarak ama herkese baba diyor ya da dede diyor ama dedesinin dede olduğunu bilerek demiyor onu kastettim. abba diyor, mama diyor ama bunları bi anlama gelerek söylemiyor. bilinçli dediğimiz o yani. şimdi sağlık ocağından geldim. sorun değilmiş, erkekler zaten geç yürür geç konuşur dedi hemşire deBilinçliden kastınız ne kızlar ya küçükler normal bence birde erkekler faha daha geç konuşuyor
Doğru canım benim kızım var söyledikleri bilinçli ama ben ona çok işaretle gösterdim ondan mı yoksa kız olduğu için mi bilmiyorum her bebiş farklı takılmayınYa mesela baba diyor çok net olarak ama herkese baba diyor ya da dede diyor ama dedesinin dede olduğunu bilerek demiyor onu kastettim. abba diyor, mama diyor ama bunları bi anlama gelerek söylemiyor. bilinçli dediğimiz o yani. şimdi sağlık ocağından geldim. sorun değilmiş, erkekler zaten geç yürür geç konuşur dedi hemşire de
ay 3 müüü şu an gidiyorum aşıya ama korktum
Dün sağlık ocağından aradılar Bugün için gel aşıyı yapalım diye normalde 12 sinde olması gerekti önceki aşı geç yapıldığı için biz seni arayacağız dedilerdi neyse bugün aşıya gitmeden yarım saat önce ateşlendi öksürdü falan gittik aşı olmadı boğazı kızarmış antibiyotik de vermedi sadece iburami.n verdi haftaya kaldı yine aşı çok geçe kalıyor sanki bizimkide ya 1 yaş 1 aylık olacak o zamana resmen
Hiç takılma kelimeler için bir yaşta bir kelime olsa yeter diyor doktorlar. Ayrıca sadece bizim düşündüğümüz kelimeler değilde sesleri de kelimeden sayıyorlar. Mesela hayvan sesleri gibi. Benimkinin dili bir günde açıldı.doğru düzgün kelime yokken bir sabah birden bire kelimeler çıkarmaya başladı. Sonra kesildi. Zaman geçince geri geldi. Öyle gidiyor. Bizimkiler prematüre gelişimlerinde etkiliyor olabilir. Sürekli zamanı geldi bunu yapmalı gibi şeyler stres kaynağı oluyor. Her cocugun erken gelişen becerileri farklı oluyor bence.önemli olan gelişmesi gereken zaman diliminde bir yerde olması.Ya mesela baba diyor çok net olarak ama herkese baba diyor ya da dede diyor ama dedesinin dede olduğunu bilerek demiyor onu kastettim. abba diyor, mama diyor ama bunları bi anlama gelerek söylemiyor. bilinçli dediğimiz o yani. şimdi sağlık ocağından geldim. sorun değilmiş, erkekler zaten geç yürür geç konuşur dedi hemşire de
Çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşur bebişiniz. Minikler ama çok güçlüler. Bir sürü operasyon geçirdi hepsini başardı. Eminim kalanı da yoluna girecektir. Birde küçük oldukları için iyileşmeleri de çok hızlı oluyor. Bunaldıkça buraya da yaz destek olalım birbirimizeMalesef bizim hipospadias ağır türü en az 3 ameliyat var önünde
menenjitleri yaptırmadım ya, allah selamet versinCanlı aşı var iki tane bu 3 aşıdan. O yüzden hastalık durumunda riske atılmadan etelemek daha doğru olacaktır. Mennejitlerden korkuyorum bende 13-16 ay arasında son dozu kaldı. O aşılarından bir tanesi çok yakıcı oluyor. Bakalım o nasıl geçecek.
aynen öyle düşünüyorum ben deHiç takılma kelimeler için bir yaşta bir kelime olsa yeter diyor doktorlar. Ayrıca sadece bizim düşündüğümüz kelimeler değilde sesleri de kelimeden sayıyorlar. Mesela hayvan sesleri gibi. Benimkinin dili bir günde açıldı.doğru düzgün kelime yokken bir sabah birden bire kelimeler çıkarmaya başladı. Sonra kesildi. Zaman geçince geri geldi. Öyle gidiyor. Bizimkiler prematüre gelişimlerinde etkiliyor olabilir. Sürekli zamanı geldi bunu yapmalı gibi şeyler stres kaynağı oluyor. Her cocugun erken gelişen becerileri farklı oluyor bence.önemli olan gelişmesi gereken zaman diliminde bir yerde olması.
Bizimde 1 ay geç kalırsa düzeltilmiş 12 ay olmuş oluyorerken olması sıkıntı da biraz geç olması sorun değilmiş galiba sıkma canını. biz de düzeltilmiş 11 buçuk aylık, kronolojik 13 aylık civarı olduk. ortalama bi tarihte oldu galiba inşallah sıkıntı olmaz
aa işte tam oluyor ne güzelBizimde 1 ay geç kalırsa düzeltilmiş 12 ay olmuş oluyor
Vicco Riga ve Anka 2 aldım ben. Tombis ayaklılar için çok iyi diğerleri kapanmadı bizde.Kızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? Tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır ?
Ben daha almadım ama Vicco alacağım canımKızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? Tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır ?
Of ya çok enjeksiyon, çok kriz demekCanlı aşı var iki tane bu 3 aşıdan. O yüzden hastalık durumunda riske atılmadan etelemek daha doğru olacaktır. Mennejitlerden korkuyorum bende 13-16 ay arasında son dozu kaldı. O aşılarından bir tanesi çok yakıcı oluyor. Bakalım o nasıl geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?