2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
kızlarrr 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? nasıl geçti, yan etki oldu mu
Dün sağlık ocağından aradılar Bugün için gel aşıyı yapalım diye normalde 12 sinde olması gerekti önceki aşı geç yapıldığı için biz seni arayacağız dedilerdi neyse bugün aşıya gitmeden yarım saat önce ateşlendi öksürdü falan gittik aşı olmadı boğazı kızarmış antibiyotik de vermedi sadece iburami.n verdi haftaya kaldı yine aşı çok geçe kalıyor sanki bizimkide ya 1 yaş 1 aylık olacak o zamana resmen

erken olması sıkıntı da biraz geç olması sorun değilmiş galiba sıkma canını. biz de düzeltilmiş 11 buçuk aylık, kronolojik 13 aylık civarı olduk. ortalama bi tarihte oldu galiba inşallah sıkıntı olmaz

Bilinçliden kastınız ne kızlar ya küçükler normal bence birde erkekler faha daha geç konuşuyor
Ya mesela baba diyor çok net olarak ama herkese baba diyor ya da dede diyor ama dedesinin dede olduğunu bilerek demiyor onu kastettim. abba diyor, mama diyor ama bunları bi anlama gelerek söylemiyor. bilinçli dediğimiz o yani. şimdi sağlık ocağından geldim. sorun değilmiş, erkekler zaten geç yürür geç konuşur dedi hemşire de

Doğru canım benim kızım var söyledikleri bilinçli ama ben ona çok işaretle gösterdim ondan mı yoksa kız olduğu için mi bilmiyorum her bebiş farklı takılmayın mama sandalyesine oturunca ya da başka yemek gerince mememmmm diyor bir de uykusu gelince meme isteyince mememmmm diyor. Babasına baba diyo başkasına konuşmuyor gülmüyor iletişim kurmuyor konuşmuyor benim kızım halasına çekmiş banada sadece ağlayınfa kızınca annn diyor. Gel gel diyor birşey isteyince ver ver diyor ben oyuncaklarına elimi uzatıp ver dedim heo öyle alıştı şimdi isteyince ver verrr diyor biri isteyince uzatıyor. Gitti demeye alıştırdım biriey dişünce babası gidince gitti diyor yemeni yiyince bitti annecim diyorum bitti demeye çalışıyor. Dinliyorlar bizi yaptıkları herşeyde tekli kelime kullanın sık sık. Grubun samimiyetine inandığım için anlatıyorum benim yeğenimin dil geriliği var sosyal değil çok ekran maruziyeti vs vs. he birde yediğimi isteyinde otur otur otur diyorum üst üstte oturuyor aferin annecim alkış diyorum ki doğru olduğunu bilsin. Bir de iatemediğim ellenmmemesi gereken herşeye sert bi hayırım var hanımefendiye. canla başla hayır. Geçen babası gel kızım boşver diyip elletmiş ben hayır diyince kızıp suratıma vurdu :)) aa dedim sakın diyip parmak salladım. Bence wnlıyorlar kızlar canla başka devam edelim 2 yaşında ben kızımın sendroma girmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…