Gerçekten ben de aynı yorumu yaptım sihirli değnek değmiş gibiydi şok olduk. Açıkçası zaten 9 buçuk ay beklememizin sebebi benim de uyku eğitimi veren danışanların sosyal medya şişirmesi mi gerçekten ise yarıyor mu diye emin olamamamdı. Bir de biz herhangi bir inta fenomeni vs değiliz bize de aynı muamele yapılır mı yoksa savsaklanır mı diye de çok düşündüm. Çünkü biraz bütçeli bir mesele uyku eğitimi işini bilen birinden alınınca. Sonra burda bir arkadaş aldığını yazmıştı irlandalıanne den onunla özelden konuştuk ve aşırı memnundu. Ondan sonra cesaretlendik biz de ve başladık.
Eğitim 3 hafta sürüyor 1. Hafta bebeğin ayına göre saat düzenlemesi yapılıyor bunların uygulanması ve gece uyanmalarını saymakla geciyor.
2. Hafta destek bırakma haftası belli kurallar var bunların dışına çıkılmadan bebeği ağlasa da emzirmek gibi bebeği uyutmak gerekiyor. Bu kurallar hariç her şey serbest sakinleştirmek için temaslar okşamalar ninniler vs. Asla ağlamaya terk etmek filan yok yani bebek bunlar sonuçta düsmanımız değil.
3. Hafta yatağına yatırıp hadi annecim iyi uykular deyip odadan çıkma haftası. Bunu yüzde 90 uygulamıyor kimse zorunda olmadığınız da söyleniyor zaten. Biz uyguladık ama şimdi yatağına yatırıp emziğini takıp ayağa kalkmayacağından emin oluyorum çıkıyorum sonra odadan o döne döne uyuyor