Canım o karın büyümesi böyle bi anda oluyor bi bakmışsın çıkmış hiç belli olmaz çünkü atak zamanları var o zaman gelsin bi anda büyüyor insan anlayamıyor
Sen bensin resmen ya benim eşimde 3 ay oldu neden karnın çıkmıyor yemiyorsun falan diyip duruyor aynada bakıp duruyoruz bide burada okuyorum diyorum acaba benim çocuğum mu küçük
Yarın 9 haftalık oluyorum çok şükür bu zamana kadar hiç lekelenme olmadı son 3 haftam kaldı ilk 3 ayimizin bitmesine sağlıkla su surecleri atlatıp kucağımıza alırız inşallah
Yarın 9 haftalık oluyorum çok şükür bu zamana kadar hiç lekelenme olmadı son 3 haftam kaldı ilk 3 ayimizin bitmesine sağlıkla su surecleri atlatıp kucağımıza alırız inşallah
Çok geçmiş olsun canım.. benim de ilk gebelikte 9 haftalıkken kalbi durmuştu çok üzülmüştüm. Ama doktorum sağlıklıksız bir gebelikti muhtemelen o yüzden rahim tutmadı ve ilk gebeliklerde böyle şeyler görülüyor demişti.. merak etmeyin Allah yine nasip eder bu defa sağlıklı kucağına alabileceğin bir bebek olur.. sadece biraz sabır ve zaman
Evet kuzum bende Medicana ya gidiyorum Okan beyle başladım klinik açınca bıraktım sağlık sigortam var çünkü Müzeyyen Uyanık'a geçtim ama memnunum çok şükür
Aaa ay hadi inşallah kayınvalidemin 3 erkek torunu var kız olsa büyük kutlamalar olur bizim evde öyle çok istiyoruz ki hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuşum inşallah
Ya kızlar benim zaten hep ayva göbeğim vardı solda görüldüğü üzere ama ben çok şiştim niye bu kadar erken böyle oldu pantolonlarımın hiç biri kapanmıyo daha 10 haftalığız kabızlığım da yok çok şükür