Kizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmış çok şükür her şey yolundaymış cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı ugurlu olsun canım benim kendi haberimmiş gibi sevindim bende ikili tarama yaptırdım bugün şülür hiçbir sorun yok burun kemiği ense kalınlıgı herşeyine baktık
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı ugurlu olsun canım benim kendi haberimmiş gibi sevindim bende ikili tarama yaptırdım bugün şülür hiçbir sorun yok burun kemiği ense kalınlıgı herşeyine baktık
Sanırım çok mutlu oldum ama doktor keyfi yerinde görünüyor dedi zayıfım ben karnımda çıkmadı o yüzden büyümüyor diye düşünüyordum ama büyümüş çok şükür bide alanı büyük 5.5 cm miş para kadar
Bugün benim de kontrolüm vardı 9 haftalık olmuş bebişim. Elleri ve ayakları hareket halindeydi hep,bi duygulandım. 2 hafta sonra geldiğinde tarama testlerini değerlendiririz dedi. Sağlıkla büyüsün hepimizin bebişi inşallah
Bende net 3 hafta sonra öğrenirim diyorum tam 16+1 olucak hemde 19 Mart ilk evlilik yıldönümümüz şuan doktor tahmini olsa da o gün net öğrendiğimiz gün olur diye düşünüyorum
GgamiselFatmaben
kızlar ikinizde bursadasınız galiba medicana ya mı gidiyorsunuz ikinizde bir de özel sağlık sigortası doktorunuzda geçiyor mu hastaneden memnun musun bende bursadayım da
Kizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmış çok şükür her şey yolundaymış cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz
Üşenmedim aradım geçmiş mesajları aşk olsun ben bilmişim işte. Böyle şeylere üzülüyorum.o kadar baktım yorum yaptım burdan taliye teşekkür ediyorum falan beklerdim ta 7 haftalıkken erkek demişim
Canım 2 haftaya kadar geri yada önde olması hiç önemli değil, gelişim geriliği bu kadar erken haftalarda anlaşılmaz , şuan boşa evham yapıyorsun merak etme
Merhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir mi