Canım 3. Ayi bitiriyoruz artik ama senin ve benim bu kanamamız da bitsin artik ya. Benim bitti 12 hafta. sonra basladi kanama stresten. Uzulmek stres gerçekten hamileligi cok etkikiyormus allah tum hamileleri korusun bebeklerimize saglik versin
Bunu merak edenler vardı 4. Aya giriş yapmışım zaman su gibi geçiyor kızlar Allahım hepimize sağlıkla bu güzel süreci bitirmeyi minnoslarimizi kucağınımiza almayı nasıl etsin burada bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de görelim
Bunu merak edenler vardı 4. Aya giriş yapmışım zaman su gibi geçiyor kızlar Allahım hepimize sağlıkla bu güzel süreci bitirmeyi minnoslarimizi kucağınımiza almayı nasıl etsin burada bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de görelim
2 gün sonra bende 4. Aya giriyorum öyleyse ay hadi inşallah allah son aylara girdigimizi bebişimizi kolaylıkla kucagımıza aldıgımızı da yaşatsın hepimizee
Bende aynı sizin gibiyim. Kafamı yastıktan kaldıramıyorum halim yok hep bir yorgunluk halim var bu durum umarım geçer çok üzülüyorum çocuğuma onunla pek ilgilenemiyorum felan. Oda öpüp sarılıp duruyor sabret anne az kaldı diyor beni hasta sanıyor
Benim ikinci gebeliğimde 14. Haftada hissetmiştim. Kimse inanmamıştı. Sonra hafta ilerledikçe aynı hissettiğim yerden daha güçlü hissedince anladım ki doğruymuş