- 17 Temmuz 2022
- 4.523
- 3.903
- 83
- 30
Ben de çok fenayım ayaktayken otururken sorun yok ama yatamıyorum. Şimdiden böyleyse naneyi yedik heraldeBenim baya kötü bu hafta özellikle arttı diyebilirim. İlk haftalarda yaşadığım tüm ağrılar daha ağır bi şekilde geri geldi. Biraz fazla yürüsem ayakta kalsam bel ve kasık ağrısından duramıyorum. Geçen gece ağrıdan ağladım. Doktorum migrenim ve ağrılarım için bir magnezyum vermişti geceleri uyumadan onu alıyorum. Pek ise yaradığını söyleyemem ama psikolojik olarak öyle olmasına inanıyorum
Bu hastahane bana yakın yorumlarını bekliyorum ben de gidebilirim
Alfa fetoprotein Afp diye bi test yapmıştı doktorum sonuç 21 çıkmış bilen varmı kızlar aranızda referans aralığı yok anlayamadım o yüzden
Canım yatabiliyorsan yatabilirsin zaten bi sorun yok korkma o su dolu kesenin içindeYa kızlar telefonda arkadaşlarla grup konuşması yaparken daldım baya yatakta uzanıyordum şöyle gülerken bi döndüm yüzüstü yattım ama hemen farkettim toparlandım bişey olmuş mudur
Düzce üniversite hastanesi özel muayene doc dr Betül keyif alanında da çok iyi ve kişilik olarak da çok iyi bir insan bu muayene fiyatlarını görünce kısa süreli şok yaşadım burda perinatoloji muayenesi bile 1000 tlNeresi canım hangi şehir?
Hımm özel yerine mi gidiyorsun üni hastanesine mi canımDüzce üniversite hastanesi özel muayene doc dr Betül keyif alanında da çok iyi ve kişilik olarak da çok iyi bir insan bu muayene fiyatlarını görünce kısa süreli şok yaşadım burda perinatoloji muayenesi bile 1000 tl
Düzce merkez üniversite hastanesiHangi il canım
Ay öyle bi korktum ki bi an bebişi unuttum uzanıverdim yüzüstü hiç yaptıgımda yokturCanım yatabiliyorsan yatabilirsin zaten bi sorun yok korkma o su dolu kesenin içinde
Burda üniversite hastanesinde aksam saat 4den sonra hocalar özel muayene bakıyorlar . Ücretli istediğin bölümden hoca muayenesi olabiliyorsun öyle bir sistem yapmışlarHımm özel yerine mi gidiyorsun üni hastanesine mi canım
Burda da üni hastanesinde çok uçuk değildir bence, ben haziranda İstanbul üniversitesinde hocaya ameliyat yaptırdım 6 bin mi ne ödemiştim, muayeneyi sen düşünBurda üniversite hastanesinde aksam saat 4den sonra hocalar özel muayene bakıyorlar . Ücretli istediğin bölümden hoca muayenesi olabiliyorsun öyle bir sistem yapmışlar
Eylül ayında burnumdan ameliyat oldum hoca girdi ameliyata beş kuruş ödemedimBurda da üni hastanesinde çok uçuk değildir bence, ben haziranda İstanbul üniversitesinde hocaya ameliyat yaptırdım 6 bin mi ne ödemiştim, muayeneyi sen düşün
Ben uyurken falan hep yüzüstü yatıyorum kız birşey olmuyorYa kızlar telefonda arkadaşlarla grup konuşması yaparken daldım baya yatakta uzanıyordum şöyle gülerken bi döndüm yüzüstü yattım ama hemen farkettim toparlandım bişey olmuş mudur
Ben de ishal olmuşumÜç dört saattir bi karın ağrısı var çözemedim gitti ya kabız gibi olmuşum üç kere gittim ama hala karnım ağrıyor anlamadım ya baya da ağrıyor
Ortalama 25-30.haftaya kadar istediğimiz pozisyonda yatabilirmişiz, dr.Banu Çiftçi öyle söylüyor. Ben de sol yanıma yatamıyorum, ne yapacağım bilmiyorum.Ya kızlar telefonda arkadaşlarla grup konuşması yaparken daldım baya yatakta uzanıyordum şöyle gülerken bi döndüm yüzüstü yattım ama hemen farkettim toparlandım bişey olmuş mudur
Kayseride hangi hastaneye gidiyorsun canımBenim doktorumun 850 TL canım . Galiba şehir ve hastane de değişiyor ücretler. Ben Kayseri'de yaşıyorum iyi bı hastane doktorum da iyi ama tabi 2000 TL olan doktorlar da var.
Ayy bende soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor sağıma yatmayı çok seviyorum ama o da yasak deniliyor bilemedim gece sağıma dönünce vicdan yapıyorum soluma zar zor yatmaya çalışıyorumOrtalama 25-30.haftaya kadar istediğimiz pozisyonda yatabilirmişiz, dr.Banu Çiftçi öyle söylüyor. Ben de sol yanıma yatamıyorum, ne yapacağım bilmiyorum.
Ben ya sırtüstü ya sağa yatarak uyurdum. Önce sağa yatıp biraz mayışıyorum sonra sola dönüp yorganıda güzelce bacak arama koyup uykuya öyle dalıyorumAyy bende soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor sağıma yatmayı çok seviyorum ama o da yasak deniliyor bilemedim gece sağıma dönünce vicdan yapıyorum soluma zar zor yatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?