Benim de suan 12+1 haftasonu ben de fetal dna yaptirdimAynı beni tarif etmişsin ama emin miyizasla şu hayatta rahat bir tip olmayı başaramadım ben de canım, ne gelse başıma bu telaştan geliyor Aminn sağlıkla gelecekler inşallah yüreğimizi ferah tutalım biz iki doktor da erkek gibi ama emin olamayız dedi canım, daha 12+2’yiz biz Değişebilir diye kesin diyemiyorlar ama büyük ihtimalle erkek sanırım. Fetal dna yaptırdım haftasonu. Önce sağlıklı olduğu haberini alalım da,sanırım erkenden kesin öğrenmiş olacağız cinsiyeti de Senin belli oldu mu yoksa
Harika aynı gidiyoruz seninle demek, haberdar edelim sonuçlardan birbirimizi. Hayırlı sonuçlar alalım inşallahBenim de suan 12+1 haftasonu ben de fetal dna yaptirdim
Ay ben bi ara doğurmayacam sandımİlk kızım 36+4 de doğmuştu ikinci oğlum 37+6 da doğdu üçüncü 39+3 de doğdu bir benimde bakalım bu kaç haftalık dogucak en son gebeligimde iki kere hastaneye yatirildim sancılar yüzünden ama ertelediler hep
Valla bide bebeğim iriydi 38 den sonra doktor doğur artık diyordu yer bile sildim plates topunda zıplardım ama yok gelmeyince gelmiyor hiç çabalamanın manası yokmuş vakti gelince geldiNe diyosunnn
Evet aynıyızHarika aynı gidiyoruz seninle demek, haberdar edelim sonuçlardan birbirimizi. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Ben gunde 3 parol ictigimi biliyorum. Bugun de 2 tane ictim benim de cok sık migrenim tutuyor son 1 haftadir. 3 doktor da gunde 3 parol icebilirsin demistiKizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya
Canım baş ağrısı bende de ara ara oluyor hatta eve tansiyon aleti aldım ama sıkıntı yok ebeye sordum bol su iç dedi , bazı günler yokluyor bazı günler hiç yok dayanılmayacak gibi değil benim ki ama vuruyor arada yani, kan basıncı arttığı için oluyormuş diye okudum internetteKizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya
Tansiyonu ölçtün mu canım tansiyon da yapıyor agriKizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya
Bende migren var, arada yokluyor ve üç gün sürdüğü oluyor. Bir sağ gözüme, bir sol gözüme vuruyor. Doktorum günde 3 tane parol alabileceğimi söylemişti, hatta başımın ağrıyacağını hissettiğimde alıyorum çünkü aksi halde daha da şiddetleniyor ve hiç geçmeyebiliyor. Parol alımında bir sakınca yokmuş, geçmiş olsun...Kizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya
canım bende oluyor mıgrenımde var, kahve içtin mi?Kizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya
14 haftan bitmiş 15. Haftanın içindesinMerhabalar aklımı karistiran bir konu var bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi 14+4 haftalık hamileyim. 16. Haftada doktor kontrolüm var şuan 14 mu yoksa 15 haftalık hamileyim acaba
Tansiyon aleti yok canım yarın bi ölctureyimTansiyonu ölçtün mu canım tansiyon da yapıyor agri
Ictim canımcanım bende oluyor mıgrenımde var, kahve içtin mi?
Eve al koy canım hamilelikte lazım oluyor çünkü dün akşam benimde düştü tansiyonum 11 haftalik hamileyim bende yani evde bulundursan daha iyiTansiyon aleti yok canım yarın bi ölctureyim
Ben de ayniyim dedigin gibi ben de gunde 3 parol aldigim oluyor agriyi hissettigim an aliyorum artmadanBende migren var, arada yokluyor ve üç gün sürdüğü oluyor. Bir sağ gözüme, bir sol gözüme vuruyor. Doktorum günde 3 tane parol alabileceğimi söylemişti, hatta başımın ağrıyacağını hissettiğimde alıyorum çünkü aksi halde daha da şiddetleniyor ve hiç geçmeyebiliyor. Parol alımında bir sakınca yokmuş, geçmiş olsun...
İnanır mısın birkaç gündür bende hissediyorum 15. HaftamdayımBende geceleri sola yatarken göbek delişimin hemen altında ufak ufak titreme ve pıtırcıklar hissediyorum 15. Haftamdayım bilmem bebiş midir tabi
Sana birşey diyimmi cogu gebe bilmez doktorun da kimi söyler sodanin bebeğe kilo aldirdigini bu yüzden için günde bir tane derSodaya bayilirim annem de bana hamileyken çok içmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?