2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya insanlar kötü doğum hikayesi anlatmaya bayılıyolar gerçekten kaçamadım bu durumdan. Yok haftalarca oturamamışlar öyle olmuş böyle olmuş bir tane iyi şey yok sinir oluyorum. Hangi yolla doğarsa doğsun bi iyileşme süreci var acı tabii ki olacak içinden insan çıkıyor o kadarına razıyım. Kafamı daha fazla karıştırmıcam ya doğada bütün memeliler normal doğuruyor bi engel olmazsa öyle yapıcam

Bende normal doğumdan çok korkuyorum. Eltimin suyu geldi 8 saatte iki cm açılma olmuştu riske atmadı sezeryana girdi. Başka bir tanıdığım da suyu geldi 4 5 saatte 5 cm açılma oldu ona rağmen sezeryana girdi. Halbuki ikisi de normal doğum istiyorlardı o an çok korkmuşlar

Kesinlikle canim bende böyle dusunuyorum. Bak ben kan bile veremeyen biriyim bir de Allahım inşallah nasip ederse normal doğurmayı çok istiyorum her şey yolunda olursa tabii çünkü dediğin gibi doğadaki bütün canlılar bu şekilde doğuruyor demek ki yapılamayacak bir şey değil diye kendimi motive edip güzel hikayeler okuyorum hep bir de doktorum bu konuda bana cesaret veriyor sağ olsun. Ağrıların dayanılmaz olduğu noktada Epidural yapıyormuş biraz ona da güveniyorum. Doğum / hamilelik cok zor bir süreç bebeğine kavuşma anının sende travma olmasını istemiyorum elimden geleni yapıyorum dedi.

Kızlar 23+0'dan selamlar. Giremiyorum pek buraya iyileştim sonunda şükür, hala biraz tıkalıyım ama gribin o sarsıcı şiddeti ve halsizliği geçti şükür. Siz neler yapıyorsunuz?

Al benden de o kadar, kan vermekten ödü patlayan tansiyonları düşen ben kısmetse normal doğum istiyorum

Kızlar 23+0'dan selamlar. Giremiyorum pek buraya iyileştim sonunda şükür, hala biraz tıkalıyım ama gribin o sarsıcı şiddeti ve halsizliği geçti şükür. Siz neler yapıyorsunuz?
Burun tıkanıklıgın varsa okyanus suyu al eczaneden bana doktorum önerdi gerçekten çok rahatladım nefes alamamak çok zor

Herkeze 23+3 ten slm çok şükür ayrıntılımız çok guzel gectı kızım herşeyini sactı ortaya desem yerıdır 30 cm boyu varmıs 670 gram olmuş
Ayy ne güzel canım hayırlı olsun maşallah benimde az kaldı merakla bekliyorum

Ben bunu kullanıyorum deodorant gibi gayette 1 güne açtı burun deliklerimi

Eklentiler

• IMG_9433.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9433.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 31
Oh maşallah hadi gözünaydın Bende bu sabah farkettim ki göbegimin sağ altında 3 tane çatlak oluşmaya başlamış böyle mor kırmızı renkte hadi hayırlısı olsun

Benim de karnımın altında çatlaklar oluştu ve ben kilomun üzerinde hamile kaldım diye ilk aylardan itibaren yağlanmaya başlamıştım anladım ki hiç bir faydası yokmuş tamamen genetik şans
Güzel bir şey için oluyor en azından diyorum günler böyle olumlama ile geçiyor hep yapacak bir şey yok
Al benden de o kadar, kan vermekten ödü patlayan tansiyonları düşen ben kısmetse normal doğum istiyorum
İnşallah canım Allah nasip eder de bizde buraya güzel anılarımızı yazarız

Kızlar göbek çizginiz oluştu mu şu siyah olan varya merak ettim ben de yok daha olmaz mı artık pek sevdiğim söylenemez

Kızlar göbek çizginiz oluştu mu şu siyah olan varya merak ettim ben de yok daha olmaz mı artık pek sevdiğim söylenemez
Ben de var oluştu bayadir benimle Doğumdan sonra geçiyormuş ama. Ben buğday tenliyim ondan mı acaba erkenden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…