- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
İnşallah yaBakarlar cnm bır günden bırsey olmaz heralde
Ya insanlar kötü doğum hikayesi anlatmaya bayılıyolar gerçekten kaçamadım bu durumdan. Yok haftalarca oturamamışlar öyle olmuş böyle olmuş bir tane iyi şey yok sinir oluyorum. Hangi yolla doğarsa doğsun bi iyileşme süreci var acı tabii ki olacak içinden insan çıkıyor o kadarına razıyım. Kafamı daha fazla karıştırmıcam ya doğada bütün memeliler normal doğuruyor bi engel olmazsa öyle yapıcamCanım selam bu konuda 2 normal doğum yapmış biri olarak şunu söylemek istiyorum tabiki vajinada yırtıklar ve dikişler oluyor ama öyle korkulucak kadar değil zaten bebek ordan gelirken yeterince esniyo açılıyo sadece bi kaç cmlik yırtıklar olabiliyor oda zaten doğumdan sonra uyuşturucu sprey sıkıyolar hiçbişey hissetmiyosun güzelce dikiliyor. İyileşme süreci de şöyle ağrı kesici kullanıyosun ilk gün sadece sızlıyor lavaboya çıkarken çok az acı hisediyosun ama geçiyor güzelce hafif su tutup yumuşak peçeteyle kurulayıp baticon döküyosun bitti gitti. Zaten vajina çok çabuk kendini yenileyen bir organ o yüzden hemen iyileşiyo. Tabiki herkesin bünyesi aynı olmaz benim böyle olmuştu her iki doğumda tabiki çok zor ama anne olmaya değer sadece bebeğine odaklan inan hepsi geçiyor..
Kesinlikle canim bende böyle dusunuyorum. Bak ben kan bile veremeyen biriyim bir deYa insanlar kötü doğum hikayesi anlatmaya bayılıyolar gerçekten kaçamadım bu durumdan. Yok haftalarca oturamamışlar öyle olmuş böyle olmuş bir tane iyi şey yok sinir oluyorum. Hangi yolla doğarsa doğsun bi iyileşme süreci var acı tabii ki olacak içinden insan çıkıyor o kadarına razıyım. Kafamı daha fazla karıştırmıcam ya doğada bütün memeliler normal doğuruyor bi engel olmazsa öyle yapıcam
Bir tane poğaça yedim ama bızım kı nıeyse çok hareketlıydı doktorda ne yedın geldin dedı poca dedım güldüMaşallah darisi bizim başımıza giderken ne bı şey yedin mi
Devlette mi yaptırdın özelde miBir tane poğaça yedim ama bızım kı nıeyse çok hareketlıydı doktorda ne yedın geldin dedı poca dedım güldü
Devlete gıdıyprum benım doktorum ıyı ılgıenıypr ama her devlet öyle degılmısDevlette mi yaptırdın özelde mi
Al benden de o kadar, kan vermekten ödü patlayan tansiyonları düşen ben kısmetse normal doğum istiyorumKesinlikle canim bende böyle dusunuyorum. Bak ben kan bile veremeyen biriyim bir deAllahım inşallah nasip ederse normal doğurmayı çok istiyorum her şey yolunda olursa tabii çünkü dediğin gibi doğadaki bütün canlılar bu şekilde doğuruyor demek ki yapılamayacak bir şey değil diye kendimi motive edip güzel hikayeler okuyorum hep bir de doktorum bu konuda bana cesaret veriyor sağ olsun. Ağrıların dayanılmaz olduğu noktada Epidural yapıyormuş biraz ona da güveniyorum. Doğum / hamilelik cok zor bir süreç bebeğine kavuşma anının sende travma olmasını istemiyorum elimden geleni yapıyorum dedi.
Burun tıkanıklıgın varsa okyanus suyu al eczaneden bana doktorum önerdi gerçekten çok rahatladım nefes alamamak çok zorKızlar 23+0'dan selamlar. Giremiyorum pek buraya iyileştim sonunda şükür, hala biraz tıkalıyım ama gribin o sarsıcı şiddeti ve halsizliği geçti şükür. Siz neler yapıyorsunuz?
Ayy ne güzel canım hayırlı olsun maşallah benimde az kaldı merakla bekliyorumHerkeze 23+3 ten slmçok şükür ayrıntılımız çok guzel gectı kızım herşeyini sactı ortaya desem yerıdır 30 cm boyu varmıs 670 gram olmuş
Saol kuzum allahın ıznıyle sanada bırsey kalmadıAyy ne güzel canım hayırlı olsun maşallah benimde az kaldı merakla bekliyorum
Canım alayım valla marka falan önerdi mi?Burun tıkanıklıgın varsa okyanus suyu al eczaneden bana doktorum önerdi gerçekten çok rahatladım nefes alamamak çok zor
Benim gidicem yerde detaylı ultrasonunu fotoğraflarıni vermiyolarmis galiba bu beni bı tık üzdüDevlete gıdıyprum benım doktorum ıyı ılgıenıypr ama her devlet öyle degılmıs
Vermeleri gerek ben aldım fotofrafını ama normal verıyorlar renklı degıldıBenim gidicem yerde detaylı ultrasonunu fotoğraflarıni vermiyolarmis galiba bu beni bı tık üzdü 
Canım alayım valla marka falan önerdi mi?
Oh maşallah hadi gözünaydınBende bu sabah farkettim ki göbegimin sağ altında 3 tane çatlak oluşmaya başlamış böyle mor kırmızı renkte hadi hayırlısı olsun
İnşallah canım Allah nasip eder de bizde buraya güzel anılarımızı yazarızAl benden de o kadar, kan vermekten ödü patlayan tansiyonları düşen ben kısmetse normal doğum istiyorum
Ben de var oluştu bayadir benimleKızlar göbek çizginiz oluştu mu şu siyah olan varya merak ettim ben de yok daha olmaz mı artık pek sevdiğim söylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?