2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 23+0'dan selamlar. Giremiyorum pek buraya iyileştim sonunda şükür, hala biraz tıkalıyım ama gribin o sarsıcı şiddeti ve halsizliği geçti şükür. Siz neler yapıyorsunuz?
25+0 dan selam canım O tıkanıklık 1-2 haftaya anca geçiyor canım Kendini iyi hissediyorsan sıkıntı yok

Kızlar göbek çizginiz oluştu mu şu siyah olan varya merak ettim ben de yok daha olmaz mı artık pek sevdiğim söylenemez
Benim bayadır var o çizgi uzamaya devam ediyor yukarı dpğru ama açık kahve renginde çok koyu değil

Tabii en önemlisi annenin psikolojisi zaten normal veya sezaryen farketmez doğum doğumdur kim nasıl isterse öyle yapsın❤ sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Benim karnımda kılcal damarlar çıktı kırmızı mavi mor başka olan var mı

İyi günler hanımlar 23+0 dayım ben de. Bu zamana kadar kac kilo aldiniz. İştahım çok açık öneriniz var mı. 62 ile hamile kaldım şu anda 68 kilom

İyi günler hanımlar 23+0 dayım ben de. Bu zamana kadar kac kilo aldiniz. İştahım çok açık öneriniz var mı. 62 ile hamile kaldım şu anda 68 kilom
70 ile hamile kaldım 76yım 25+0 dayım canım ben çok tatlı yiyorum o yüzden alıyorum kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…