- 18 Ocak 2024
- 224
- 188
- 23
- 27
Sorsun yaptirmadim derim de inşallah bakarşöyle ben detaylıya 20+5 te gittim bana da erken gelmişsin 23 lerde gelsen daha iyidi demişti doktorgenelde 22-24 diyorlar zaten 1 günden bişey olmaz inşallah.. bir de benden 2li testin sonucunu da istemişti belki sorabilirler..
Gayet iyi almışsın grupta en çok kilo alan benim galiba 76yla başladım en son 88dim :) 90ı geçmiş olabilirim hiç tartılmadım son zamanlardaİyi günler hanımlar 23+0 dayım ben de. Bu zamana kadar kac kilo aldiniz. İştahım çok açık öneriniz var mı. 62 ile hamile kaldım şu anda 68 kilom
Bana öyle dedi hemşire canım 3 gün duş alma ben de o sabah duş alıp gittimKız 3 gün dus alınmaz mı hiç. Komşuya kadar kokarız afagsbugun due almayın diolar ama ben alıyorum genelde hatta gecen yıl ebeye de solemiştim o kadardan bişey olmaz orayı keseleme yeter demişti
Ben bunu aldım çok memnunumKızlar dün yazmıştım ama görmediniz sanırım ya hamile yastığı alan arkadaşlar linki atabilir mi tekrardan bana artık şart oldu
Ah ne güzel bebiş beslensin bol bol sen boşver boş konuşulanlarıCanım ben alamaıyorum sıfır sadece bebek alıyor canımı sıkıyorlar yok niye aynısın niye zayıfsın.ama bebek haftasıyla uyumlu boy kilo
Verilir tabi onu dert etmiyorum da hastalık olmasından korkuyorum açıkçası kendimi en fazla 16 kiloda sınırlamistim ama şimdiden 13 olduBıraz fazla almıssın sankı cnm ama dert etme zaten bellı olmuyordur doğumdan sonra gidiyor zayıflarız allahın ıznıyle
Ay bende manyak gibi takıntılıyım hastaneye gittigim gün duş alıyorum. Gece dogum yaptım mesela sezeryan sabah eve cıktıktan sonra duşa girdim biraz akşama dogru geldik eve herkes yüne olmaz falan dedi ama ben o bacagımdan akan sıvıyı gordum ya da oraya buraya temas olmustur die dayanamayıp girdim vallaBana öyle dedi hemşire canım 3 gün duş alma ben de o sabah duş alıp gittim
Ayy canım ben korkarım yaAy bende manyak gibi takıntılıyım hastaneye gittigim gün duş alıyorum. Gece dogum yaptım mesela sezeryan sabah eve cıktıktan sonra duşa girdim biraz akşama dogru geldik eve herkes yüne olmaz falan dedi ama ben o bacagımdan akan sıvıyı gordum ya da oraya buraya temas olmustur die dayanamayıp girdim valla. Tetanoz faalann oldugum günler de genelde duş alıyorum eşimde şikayet etti ebeye aynı gün duşa giriyor akşam die ebe de dedi bişey olmaz aslında biz standart soyluyoruz oraya kese falan atma yeter dedi. Sadece iğnenin girdigi yerde tahrişten kabarma falan olmasın die dedi
Eskiden deri açılıp üçine aşı enjekte ediliyormus pul mu ne konuluyormus. Duş sırasında bu yaralar tekarar acılıp iltihap yapmasın die bikaç gün duş almayın denılıyormus. Duş alan varsa ben gibi içi rahat olsun yani.Ayy canım ben korkarım yaduş alamam
Ekrandan foto çek canım vermiyorlarsa. Ben öyle yaptım.Benim gidicem yerde detaylı ultrasonunu fotoğraflarıni vermiyolarmis galiba bu beni bı tık üzdü
51le hamile kaldım, ilk aylarda birkaç kilo verdim 47e düştüm. Şimdi 56 buçukKızlar siz mi az kilo aldınız bn mi çok aldım bilmiyorum 54 ile hamile kalmıştım şuan 67 oldum 23. Haftadayiz şu anda doktorum herhangi birşey söylemiyor kilomla ilgili ama ben biraz fazla aldım gibi sizlerin yorumlarını okuyunca
Aynen yeterkı saglıklı olsun kuzularımızSende çok almamışsın canım maşallah :)
bence kötü bi durum değil..Gncgm28 de çok almamış.. ben de 71 le kalmıştım sonra 69 a düştüm şuan 73-74 lerdeyim herkesin farklı ilerleyebiliyor önemli olan sağlıklı olması hiç takılma doğum sonrası hem çok zorlanmazsın :))
Aha aha benım kafa duşa gırmıs olsam bıle bır sonraki gün doktora gidiceksem akşamdan kesın duşa gırerım bugün mesela doktora gıttım akşam yıkanmıstım eve gıdeyım kesınlıkle yıkanıcam hastaneden ise gelınce ustum batmıs gıbı hissediyorum nAy bende manyak gibi takıntılıyım hastaneye gittigim gün duş alıyorum. Gece dogum yaptım mesela sezeryan sabah eve cıktıktan sonra duşa girdim biraz akşama dogru geldik eve herkes yüne olmaz falan dedi ama ben o bacagımdan akan sıvıyı gordum ya da oraya buraya temas olmustur die dayanamayıp girdim valla. Tetanoz faalann oldugum günler de genelde duş alıyorum eşimde şikayet etti ebeye aynı gün duşa giriyor akşam die ebe de dedi bişey olmaz aslında biz standart soyluyoruz oraya kese falan atma yeter dedi. Sadece iğnenin girdigi yerde tahrişten kabarma falan olmasın die dedi
Evet özellikle 20 den sonra yemem daha da arttı canım24+3 üm kuzum 53 ile hamile kaldım 55im. İştahın hamilelikten sonra mı açıldı benim iştahım şöyle açıldı canım isteyince bişeyi çok hızlı yiyorum ama canım genelde tuzlu salatalık karpuz kiraz falan istiyor (inşallah kimsenin canı istemez)
Ayy aynen yaa. Bi ayrı temizlenmiş gibi oluyo demiAha aha benım kafa duşa gırmıs olsam bıle bır sonraki gün doktora gidiceksem akşamdan kesın duşa gırerım bugün mesela doktora gıttım akşam yıkanmıstım eve gıdeyım kesınlıkle yıkanıcam hastaneden ise gelınce ustum batmıs gıbı hissediyorum n
Hıc sorma okadar rahatlıyorum ki anlatamam hem bebegıde rahatlatıyormus duştan sonra hissediyorsun resmen suyu şu hıssını doğduktan sonra neden kabloyla oynamayı severler çünkü anne karnında göbek bagıyla yanı kordonla oynadıkları ıcınAyy aynen yaa. Bi ayrı temizlenmiş gibi oluyo demi
Biz burdan devam. OzamanHıc sorma okadar rahatlıyorum ki anlatamam hem bebegıde rahatlatıyormus duştan sonra hissediyorsun resmen suyu şu hıssını doğduktan sonra neden kabloyla oynamayı severler çünkü anne karnında göbek bagıyla yanı kordonla oynadıkları ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?