Kaça kadar normalmiş şeker.Kızlar biliyorsunuz benim erken doğum riskim vardı, su gelmesi, rahim ağzı kısalığı, enfeksiyon falan. Hastanede yatmıştım. Şuan suyu normal. Rahim ağzım da uzamış durumda. 3 güne bir muayeneye çağırıyorlar. Bugün 24 haftalık olduk çok şükür. Bugünkü muayene sonrası hastanenin rutiniymiş yatış önerdiler. İğer geliştirici iğne vurulacakmış. Bugün yatıralım dediler. Dedim bugün kalsın en azından hazırlık falan yapayım. Riskleri kabul edip imza atıp eve döndüm. Şeker yükleme testimi de yaptırdım bu arada 50lik içtim bikere kan alındı sonuç 130 geldi. Hiç hastanede kalasım yok
Aynen her aksam yıkanıyorum resmen ama çok rahat edıyorum akşam 10 da bır uyumuşum sabah sekızde kalktım çocuklar okula gıttı oğluşum da benle uyuduBiz burdan devam. Ozaman
140 canımKaça kadar normalmiş şeker.
Cnm bu normal bırsey bende vuruldum cıger gelıstırıcı vurul derım allah korusun bırsey olurKızlar biliyorsunuz benim erken doğum riskim vardı, su gelmesi, rahim ağzı kısalığı, enfeksiyon falan. Hastanede yatmıştım. Şuan suyu normal. Rahim ağzım da uzamış durumda. 3 güne bir muayeneye çağırıyorlardı gidiyordum. Bugün 24 haftalık olduk çok şükür. Bugünkü muayene sonrası hastanenin riskli gebelere rutiniymiş yatış önerdiler. Ciğer geliştirici iğne vurulacakmış. Bugün yatıralım dediler. Dedim bugün kalsın en azından hazırlık falan yapayım. Riskleri kabul edip imza atıp eve döndüm. Şeker yükleme testimi de yaptırdım bu arada 50lik içtim bikere kan alındı sonuç 130 geldi. Hiç hastanede kalasım yok
Sen kaçıncı haftada vurulmuştun iğneyi? Ben de yaptıracağım canım iğneyi de, hastaneye yatış sinirimi bozduCnm bu normal bırsey bende vuruldum cıger gelıstırıcı vurul derım allah korusun bırsey olur
İlk bulantılar geçmiş sonrasında bebek enerjiye ihtiyaç duydukça sende duymuşsundur kuzum çok normal hızlı alınan kilo hızlı veriliyor ablam 28 kilo aldı doğumdan 4 ay sonra 25 kilo vermişti herkesin süreci farklı kimseyle kıyaslama kendiniEvet özellikle 20 den sonra yemem daha da arttı canım
Canım rahim ağzı norml uzunlukta ise niye yatış öneriyor kiKızlar biliyorsunuz benim erken doğum riskim vardı, su gelmesi, rahim ağzı kısalığı, enfeksiyon falan. Hastanede yatmıştım. Şuan suyu normal. Rahim ağzım da uzamış durumda. 3 güne bir muayeneye çağırıyorlardı gidiyordum. Bugün 24 haftalık olduk çok şükür. Bugünkü muayene sonrası hastanenin riskli gebelere rutiniymiş yatış önerdiler. Ciğer geliştirici iğne vurulacakmış. Bugün yatıralım dediler. Dedim bugün kalsın en azından hazırlık falan yapayım. Riskleri kabul edip imza atıp eve döndüm. Şeker yükleme testimi de yaptırdım bu arada 50lik içtim bikere kan alındı sonuç 130 geldi. Hiç hastanede kalasım yok
Evet şuan plasentanın aşağıya yakın olması dışında herşey normal çok şükür, olmazsa biraz kalırım çıkarım duruma göre.Devlet- özel birlikte yürütüyorum. Yarın özeldeki doktoruma bi görüneyim. Bakalım o ne diyecek.Canım rahim ağzı norml uzunlukta ise niye yatış öneriyor ki
Bilmiyorum kuzum olabilir. Normalini bilmiyorum ama bende üstteki çizgi alttaki çizgiyle beraber çıkmadı, sonradan çıktı. İlk başta sadece kasık kısmımda vardı, üstteki bu hafta çıktı belirginleştiBenim sadece vajinanın üzerinde var kasığıma kadar. Ben 5 sene once karin germe ameliyati olmustum kasigimda boydan boya dikis izi var acaba o mu etkili yukarı çıkmamasında
Kacinca haftada olustu tamamen. Ben 21. Hafta bugun ve dedigim gibi cizgi vajina ustunden kasigima kadar. yukarda yok henüzBilmiyorum kuzum olabilir. Normalini bilmiyorum ama bende üstteki çizgi alttaki çizgiyle beraber çıkmadı, sonradan çıktı. İlk başta sadece kasık kısmımda vardı, üstteki bu hafta çıktı belirginleşti
Yalanım olmasın 21. Hafta bitip 22. Haftaya girerken oluştu diye hatırlıyorumKacinca haftada olustu tamamen. Ben 21. Hafta bugun ve dedigim gibi cizgi vajina ustunden kasigima kadar. yukarda yok henüz
Ciğer geliştirici iğne hastanede yatışlı görülenlere yapılabiliyor ayaktan yapılmıyor 12 saat arayla kalçadan 2şer doz yapıyorlar ve çok önemli bunu ihmal etme çiçeğim benim 33 haftada doğan oğlum bu ciğer gelistiriciyi yaptırdığım için hiç kuveze girmedi . (Sarılıktan 10 gün yattı kuvezde erken doğum alakalı değildi) 1 gün yat sabret ikinizde vakti zamanında sağlıkla kavuşun inşallahKızlar biliyorsunuz benim erken doğum riskim vardı, su gelmesi, rahim ağzı kısalığı, enfeksiyon falan. Hastanede yatmıştım. Şuan suyu normal. Rahim ağzım da uzamış durumda. 3 güne bir muayeneye çağırıyorlardı gidiyordum. Bugün 24 haftalık olduk çok şükür. Bugünkü muayene sonrası hastanenin riskli gebelere rutiniymiş yatış önerdiler. Ciğer geliştirici iğne vurulacakmış. Bugün yatıralım dediler. Dedim bugün kalsın en azından hazırlık falan yapayım. Riskleri kabul edip imza atıp eve döndüm. Şeker yükleme testimi de yaptırdım bu arada 50lik içtim bikere kan alındı sonuç 130 geldi. Hiç hastanede kalasım yok
İğneyi vurulcam kuzum. 1 gün olsa keşkeCiğer geliştirici iğne hastanede yatışlı görülenlere yapılabiliyor ayaktan yapılmıyor 12 saat arayla kalçadan 2şer doz yapıyorlar ve çok önemli bunu ihmal etme çiçeğim benim 33 haftada doğan oğlum bu ciğer gelistiriciyi yaptırdığım için hiç kuveze girmedi . (Sarılıktan 10 gün yattı kuvezde erken doğum alakalı değildi) 1 gün yat sabret ikinizde vakti zamanında sağlıkla kavuşun inşallah
Sağol canım bende bundan arıyordum hemen aldımBen bunu aldım çok memnunum
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bana 14. Haftada plasenta previa demişlerdi 3 mm uzaklıktaydı rahim ağzıma plasenta. 18. Haftaya kadar yine aşağıda demişlerdi ama bugün doktor tamamen yerine yerleşmiş ilişki yasağı bile yok dedi. Ben bu konuda en çok devlet hastahanesinden memnun kaldım özeller direkt sezeryan ayağa kalkmak yasak vs derken. Zeynep kamildeki doktorlar ben olsam sana söylemezdim bile çoğu gebede bu durum düzelir hiç üzülme stres yapma dedi. Bence devlet hastahanesine güvenEvet şuan plasentanın aşağıya yakın olması dışında herşey normal çok şükür, olmazsa biraz kalırım çıkarım duruma göre.Devlet- özel birlikte yürütüyorum. Yarın özeldeki doktoruma bi görüneyim. Bakalım o ne diyecek.
Mecbur vurulcaksın canım hemde 24 saat ara ile ıkı kere vurulmustum altı tanede hap ıcmıstım 32 haftalıkken olmuştum ıgneyı sancılarım baslamıstı üç gün yatmıstım sonra duzelmıstım 37+3 te tekrar sancım baslamıstı tekrar yatıs yapılmıstı ıkı gun yatıp tekrar cıkmıstım bıraz maceralı gecmıstıSen kaçıncı haftada vurulmuştun iğneyi? Ben de yaptıracağım canım iğneyi de, hastaneye yatış sinirimi bozdu
Bende çözüm bulamadım doktora sordum normal dedı hamılelık ten dolayı dedı bebek sızde olan herşeyı alıyor dedı sağ tarafımla hıc yemek yıyemez oldum bastırdıgım an fecı sekılde hem damagım hemde dıslerım acıyor inşallah doğumdan sonra duzelırızKızlar damaklarım aşırı ağrıyor hele akşam saatleri uyumaya yakın böyle bikaç gündür çıldırcak gibiyim tuzlu su gargara ağrı kesici ne varsa denedim ama bana mısın demiyor kanıyor ağrıyor
Devlette gostermiyolarmis bile e nabizda gorunuyomus galiba fotoğrafları inşallah görebilirimEkrandan foto çek canım vermiyorlarsa. Ben öyle yaptım.
Karadut çok iyi geliyor ağızdaki yaralara varsa dene canım reçeli de olur karadut suyu da olur çok iyi geliyo benim dilimdeki yaraları karadut reçeli geçirdi su internette satılan karadut özü varya onlardan varsa ye bı kaşık geçer inşallah bı deneKızlar damaklarım aşırı ağrıyor hele akşam saatleri uyumaya yakın böyle bikaç gündür çıldırcak gibiyim tuzlu su gargara ağrı kesici ne varsa denedim ama bana mısın demiyor kanıyor ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?