Güzel geçti canım çok şükür aynen öyle söyledi dpktor da ense kalınlığı falan normalmiş illa yaptırcam diyosan fetal dna yaptır ama bence gerek yok dedi hayırlısı artık kalpte parlaklık tek başına birşey ifade etmiyormuşCanım nasıl geçti detaylı? Benim de doktor kalpte parlaklık var demişti biz fetal dna da yaptırdık temiz çıktı ben de bu cumartesi gideceğim detaylıya. Saha önce devlette gittim 18 haftalıkken detaylıya. Kendi doktorum da çok detaylı iyi bakıyor 2si de tek başına kalpte parlaklık bir şey ifade etmez demişti.
Ben de 24 hafta gibi yaptırcam daha yaptırmadım 24 civarı olur bence 24+4 te falan. O da doktorum bişey olursa endokrine de gorunup gelirsin yanıma die o tarihte dedi yok sa 1 hafta daha vardı kontrole. Ben gecen yıl açken kan vermedim. Ebe gerek yok dedi evde içip gelirsin gazozu dediAç karna da kan alıcak mı yoksa sadece içtikten sonra mı alcak ya daha bugün gittim kan verdim artık pazartesi giderim diyorum sağlık ocağına bide ben şuan 22+0 ım şeker için daha erken değil mi ?
Ay oraya da oluyor mu ah nasıl içime su serpildi biliyomusunKolumun burasına açtılar damar yolunu salı günü. Hiç sıkıntı çekmedimyok gibiydi. Bence eline taktırma, el derisi ince acıtır.
Takarlar canım, inan ki orası çok rahat. Tam kolunun ortası. Eklem yerine yakın olmasınAy oraya da oluyor mu ah nasıl içime su serpildi biliyomusuninşallah oraya takarlar benimde yaa
Evet evet sıkmasın da rahat rahat olsun. Sağol canımyani belinin dar gelmesinden iyidir geniş olması zaten lastikli bebek bezi gibi. ben xl aldım dogumdan sonra yie ister istemez bel bölgesi popo bölgesi geniş olur diye kendime göre aldım. xl uygun olur diyenler içinde buraya ekleyeyim dedim kızlar
Bende ölen çocukta yaptırmamıştım sadece açlık tokluk bakmıştı o doktorum ama bu sefer ki doktorum bakmak istiyor bir kayıp olduğu için bide kan uyuşmazlığı da var bende bi doz aşı oldum bir ay önce şimdi bir ay sonra çağırdı kontrole geldiğinde de kan uyuşmazlığı testi yapalım nolur nolmaz dediBen de 24 hafta gibi yaptırcam daha yaptırmadım 24 civarı olur bence 24+4 te falan. O da doktorum bişey olursa endokrine de gorunup gelirsin yanıma die o tarihte dedi yok sa 1 hafta daha vardı kontrole. Ben gecen yıl açken kan vermedim. Ebe gerek yok dedi evde içip gelirsin gazozu dedibazıları guven vermedikleri için orada içiriyolarmıs. Ben evde içtim 1 saat dolmaya yakın gittim kan verdim 1 kez. Ama şimdi 75 lik yapcaz. Benimde dogum zamanı kaybettik ya bebegi şekerden de olabiliyormus. Bu sefer daha ince eleyip sık dokuyor.
Çok şükür canım çok sevindim.Güzel geçti canım çok şükür aynen öyle söyledi dpktor da ense kalınlığı falan normalmiş illa yaptırcam diyosan fetal dna yaptır ama bence gerek yok dedi hayırlısı artık kalpte parlaklık tek başına birşey ifade etmiyormuş
Ben 2.el aldım canım zaten bebeğe temas edecek bir ürün değil diye 250 TL'ye bulmuştum eğer 2.el almama takıntın yoksa öyle de bakabilirsinKızlar korbell indirimi görseniz yazar mısınız.500e kadar inmişti biraz daha iner diye almadım şuan 700 hep
Canım sıfır alırım sanırım.Ben 2.el aldım canım zaten bebeğe temas edecek bir ürün değil diye 250 TL'ye bulmuştum eğer 2.el almama takıntın yoksa öyle de bakabilirsin
Amin canımÇok şükür canım çok sevindim.sağ salim gelsin minik kuşlar
İkinci el ben bakmıştım ama fiyatlar hiç normal değil korbell 650 liraya satılırken ikinci ele 500 yazmışlardı. Lierac için de ben eczaneden 2000 liraya aldığımda dolapta içinde iki parmak kalan kremlere 1000 lira yazıyorlardı.Ben 2.el aldım canım zaten bebeğe temas edecek bir ürün değil diye 250 TL'ye bulmuştum eğer 2.el almama takıntın yoksa öyle de bakabilirsin
Evet gittigim perinatologlara kaybımı anlatınca direk şeker testi sonucların nerede diye soruyorlar. Yaptırmamıs olsaydım cok pişman olurdum.Bende ölen çocukta yaptırmamıştım sadece açlık tokluk bakmıştı o doktorum ama bu sefer ki doktorum bakmak istiyor bir kayıp olduğu için bide kan uyuşmazlığı da var bende bi doz aşı oldum bir ay önce şimdi bir ay sonra çağırdı kontrole geldiğinde de kan uyuşmazlığı testi yapalım nolur nolmaz dedi
Bir de kızlar bu juno tipi yatakla reflü yatağı sizce şart mı? Junolar çok pahalı geliyo bana uygun fiyatlı muadili falan var mıdır? Yada reflü yatağı mı almalı ? Bu konuda kafam karışık biraz
Bir de kızlar bu juno tipi yatakla reflü yatağı sizce şart mı? Junolar çok pahalı geliyo bana uygun fiyatlı muadili falan var mıdır? Yada reflü yatağı mı almalı ? Bu konuda kafam karışık
Canım bunu 2.el aldım ikiz bebekleri vardı kadının tertemiz 1 ay bile yatmamıştı dediğigibi.yataşın 900e aldım ama bana gereksiz gibi geldi sonra bilmiyorumBir de kızlar bu juno tipi yatakla reflü yatağı sizce şart mı? Junolar çok pahalı geliyo bana uygun fiyatlı muadili falan var mıdır? Yada reflü yatağı mı almalı ? Bu konuda kafam karışık biraz
Test için 24 olman gerek cnm ben yaptırmıycam doktorum bıle geçen hafta gıttıgımdört hafta sonra gel şekerı öyle yapalım dedı ozmana 27 haftalık oluyorum meselemeselaAç karna da kan alıcak mı yoksa sadece içtikten sonra mı alcak ya daha bugün gittim kan verdim artık pazartesi giderim diyorum sağlık ocağına bide ben şuan 22+0 ım şeker için daha erken değil mi ?
Oyun halısı için gardırop uygulamasına bak cnmİkinci el ben bakmıştım ama fiyatlar hiç normal değil korbell 650 liraya satılırken ikinci ele 500 yazmışlardı. Lierac için de ben eczaneden 2000 liraya aldığımda dolapta içinde iki parmak kalan kremlere 1000 lira yazıyorlardı.
Oyun halısı anne kucağı ben de baktım ikinci ellere ama fiyatları çok yüksek geldi. Sıfırından 100-200 lira ucuz sadece sen nasıl ucuza buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?