2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şeker testini 19. haftada yaptırdım şüpheli durumlarda erken yapıyorlar

Şeker testini 19. haftada yaptırdım şüpheli durumlarda erken yapıyorlar
Anladım basıma gelmedıgı için bu konuda bılgım yok doktorum ister yaptır ister yaptırma dedı banada degerlerın ıyı dıyınce ben yaptırmıycam

Kızlar nasılsınız göbişlerinizi göreyim hemen çıktı benimki bu hafta doktor kabızlık problemimden dolayı lavman yapmamı istedi ama daha bir hamile gibi hissedip kıyamıyorum
Aa ben geç kalmışım atmak için normalde iri yapılı olduğum için herkes "aman kilo alma, aman az ye, şunu yeme bunu yeme, doğumun zor olur, kilo alma" diyor, yetmiyor instagramdan diyet tarifleri atıyorlar. Halbuki 77 kilo ile hamile kaldım daha yeni 80 kilo oldum Doktorumun kilo almam gerektiğini söylediğini söylüyorum bu şekilde susuyorlar

Eklentiler

• 1000033276.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 119
Ayy Allah korusun. Peki açlık tokluga sağlık ocagında baktırabilir miyim istersem

Ayy Allah korusun. Peki açlık tokluga sağlık ocagında baktırabilir miyim istersem
Onu tam bilmiyorum ben 37. Haftada bebegimi kaybettim gecen yıl dogum sancısıyla gitmiştik şuan hangi doktora gitsem şeker yuklemesi sonucumu istiyor. Onemli goruyorlar yani.

Onu tam bilmiyorum ben 37. Haftada bebegimi kaybettim gecen yıl dogum sancısıyla gitmiştik şuan hangi doktora gitsem şeker yuklemesi sonucumu istiyor. Onemli goruyorlar yani.
Aman kuzu sen dıkkat et kendıne allahın izniyle saglıklı dogucak bambam

Kızlar 1 ay sonra seker yüklemesi yaparız dedi dr. Ben kararsızım yaptırmayacak olan varmı siz ne düşünüyorsunuz
Canım ben yaptırmadım. Bişey olmuyor deseler de aç karnına o kadar şekerin bebeğe geçmediği bana saçma geliyor. Düzenli açlık tokluk baktırıyorum

Canım ben Dolap’tan bakmıyorum hiç orda pahalı oluyor Sahibinden’e bakabilirsin hatta ben favorilere eklemiştim atayım satılmadıysa

Ahh ah kuzu sana yine elalem diyor beni direkt öz annem zorbalıyor kendi ebe olduğu için Kendi hep 50’li kilolarda hamile kalmış ve hiç kilo almamış maksimum 60’la doğuma girmiş tüm hamileliklerinde. Her hafta kilo ve mezura kontrolü yapıyor valla stres oluyorum artık almamışımdır inşallah diye Bu arada maşallah gayet iyisin kilon da iyi kimseyi takma öz annen de olsa dahi

Canım şimdi bira daha iyi misin?

Günaydın. Düşük şeker sorunu yaşayan var mı aranızda? babam yüksek şeker hastası, ailede çok var. bende henüz şu yaşıma kadar bir sorun çıkmadı ama uzun zamandır bakmadım bir ölçeyim dedim, açlık şeker 68 çıktı. 2 saat sonrasındaki tokluk şekerim de 83 çıktı. doktora mesaj attım şimdi, cevap bekliyorum.

Canim sebebi anlasilamamisti degil mi

Yok anlaşılmadı. Genetik falan temiz cıktı. Hala gittigim doktorlar şeker testlerini istiyor ama en büyük sebep şeker pıhtılaşma veya genetik anomali sanırım. Genetşkler temiz cıktı. Ozaman pıhtılaşma yok dediler şeker yuklemeside normaldi. Şimdi önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanıyorum. Şeker yuklemesini 75 lik yapıcaz bu sefer. 50 lik baya hafifmiş galiba zaten. Yani takdiri ilahi inşallah bakalım bütün annelerimin yuzu güler grupta

60 altı düşük olarak kabul edilmiyor mu. Toklukta normal gibi

60 altı düşük olarak kabul edilmiyor mu. Toklukta normal gibi
şöyle yazıyor "Gebelik süresince kan şekeri takibi nasıl yapılmalıdır? İdeal açlık kan şekeri düzeyi 60-90mg/dl, tokluk kan şekeri düzeyi ise 120-130 mg/dl dir." buna göre tokluk düşük kalıyor. yüksek şekerin bebek için zararlı olabileceğinden çok bahsediliyor da düşük ile ilgili pek bir bilgi bulamadım.

Ay sen bakma onlara çok biliyor herkes bence çok tatlısın çokta yakışmış hamilelik sen sağlıklısın bebiş sağlıklı doğumdan sonra verilir kilolar

Günaydın hanımlar şimdi kan tahlili sonuçlarıma baktım açlık kan şekeri 76 çıkmış normal diyor üç tane düşük değerim var aranızda bilgi sahibi olan var mı ? Eritrosit RGB 3.70 düşük ünlem işareti vermiş trigliserit aç karna 202 yüksek demiş hemoglobin 11 düşük demiş hematokrit 33.1 düşük demiş bir de ben kan ilacı yan etki bende çok yaptığı için içemiyordum doktora değiştirttim dün ilacı ama daha başlamadım içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…