Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh durtulmesen sasardim kız ordada birşey çıksa aldiricakmisin bırak yaptırma olduğu gibi kabul et gerçi bebeğinin hiç bir şeyi yokevet dürtüyolar bizi o sebeple fetal yaptırcaz heral de![]()
evet içten içe baya rahatladımYa bak doktor kendi demis istesem 4 çıkarırım die hiç moralini bozmaya gerek yok Allah'ın izniyle bak kan sonucun gayet güzel düzenlenmiş Halide 2.06 olmuş
dün zaten ben burdayımm iyiyim bi sal beni anneee. dedi sanırımHeh durtulmesen sasardim kız ordada birşey çıksa aldiricakmisin bırak yaptırma olduğu gibi kabul et gerçi bebeğinin hiç bir şeyi yok
Gerçekten sal bebisi üçüncü taramayida yaptırır sin sen şimdi iyice kafaya takmak içindün zaten ben burdayımm iyiyim bi sal beni anneee. dedi sanırım
Bak ne güzel burdayım iyiyim diyor sana bırak şal bebibisidün zaten ben burdayımm iyiyim bi sal beni anneee. dedi sanırım
Himm hayırlısı olsun bende gitmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum eşim hasta onun peşinde gezmek zorundayim bu da benim imtihanim galibaİkili testte perinatolog doktor erkeğe benzettim demişti 12+4 teydim. Ama erken şuan kesin diyemem dedi. Bakalım haftaya doktora randevu alıcam gittiğimde kesin görünsün diye![]()
Hiçbir sorun yok canım geçmiş olsunKızlar bu arada benim de sonuçlarıma bakar mısınız daha yeni aldım doktora göstermedim henüz. Yeni doktor arayışı içinde olduğum içinbana düşük risk gibi geldi bir de sizin fikrinizi alayım
yok 3lü taramayı yapmıyo doktorumGerçekten sal bebisi üçüncü taramayida yaptırır sin sen şimdi iyice kafaya takmak için
Mmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorumbende hamilelik düşündüğüm için çok stres altında kaldım ve anksiyetem tetiklendi o kadar şiddetlendi ki mecbur antidepresana başladım doktorum bebek işini ertelemek gerekiyor dedi ama ben çok istiyorum hiç cocuğum yok 32 yaşındayım ne yapacağım bilmiyorum daha hafif bir ilaca geçmek istiyorum acaba ilk 3 ay da dahil antidepresan kullanıp sağlıklı bebek doğuran var mı? kaygılarınız için psikoterapi ve bebek için risk oluşturmayacak tedavi yöntemi deneyin ben daha bebek olmadan bu stresle baş edemedim
Allah yardımcınız olsun canım.. ailelerden yakın olan kimse yok mu yardım edebilecek? İnşallah en yakın zamanda gider öğrenirsin ama bu zamanlar çok doğru sonuç çıkmıyor emin ol 15 hafta ve sonrasında kesin cinsiyet söylüyorlarHimm hayırlısı olsun bende gitmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum eşim hasta onun peşinde gezmek zorundayim bu da benim imtihanim galiba
Hiçbir sorun yok canım geçmiş olsun
kızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor
Kuzum bence herşey güzel gözüküyor ya artık sal bence deyok 3lü taramayı yapmıyo doktorum. ama fetal cinsiyet alakası dürtüyor
Düşük risk cnm o ikili sonuç yazan yer de benim ki 1/121 çıkmıştıKızlar bu arada benim de sonuçlarıma bakar mısınız daha yeni aldım doktora göstermedim henüz. Yeni doktor arayışı içinde olduğum içinbana düşük risk gibi geldi bir de sizin fikrinizi alayım
Ben de manuel ölçümlere çok güvenmiyorum işin açığı canım kanda sorun yoksa sorun yoktur benceevet içten içe baya rahatladım
Yok kız salmiycak bu belliKuzum bence herşey güzel gözüküyor ya artık sal bence deGncgm28 arkadaşın da dediği gibi ama tabi karar yine senin
Ben 225 mg hapı bi anda bıraktım canım bebeğini düşününce insan herşey geçiyor ara ara yokluyor beni ama terapiyle destekliyoruz çok şükür iyiyim hele hareketlerini hissetmeye başlayınca psikolojin aklına bile gelmiyor emin ol benim ikinci hamileliğim geçen sefer de 150 mg da bi anda bırakmıştım ilk bir ay biraz sallıyor ama sonrasında düzeliyor ama burda senin çaban çok önemliMmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorum