- 29 Ocak 2023
- 330
- 282
- 33
- 36
Kızlar bebişini sünnet yaptıranınız varmı çok zor oluyomu altını almak kucaga almak falan bizde pazartesi doktorla görüşücez randevu ayarlıcaz bakalım çok korkuyorum yaa
Biz de dün yaptırdık. İlk çiş çok acılıydı ama sonra doktorun verdiği krem ve fitille stabil geçirdi bugünü.Kızlar selam. İki çocukla çok zorlanıyorum. Epeydir buraya giremiyorum. Anneme taşınıyorum arada dinlenebilmek adına. Annemdeyim şimdi de. Oğlum 72 günlük oldu. İlk oğlumu 20 günlükken sünnet ettirmiştik. Bunu da erken yaptırmayı düşünüyorum. Çok hareketlenmeden iki üç güne toparlasın diye. Kaçırmış olabilirim konuşulduysa. Sünnet ettiren oldu mu bebişini?
İnstagramda takip ettiğim bir doktor emzik ve ya parmak kendisini sakinleştirme davranışı olduğu için ikisini de makul buluyor.Kızlar selammm ben minik bey parmak emmeye başladı bugün itibari ileemziği atıp baş parmağını emiyor. Bugüne kadar sürekli deneme yapıyordu nadiren başarılı oluyordu ama şimdi tamamen keşfetti. Annemler bırak emsin diyor da ben parmak emmenin emzik emmekten daha kötü olduğunu düşünüyorum bırakması daha zor olur bu arada ben de emiyormuşum
sizce bakmalıyım?