2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok teşekkürler yanıtın için. Aslında doktor da bu minvalde konuşmuştu, öğünlerini düzgün yediği sürece gün içerisinde anne sütüne ihtiyaç duymaz. (İşyerinde olduğum süre için söylemişti bunu)

Peki vücut süt üretimi konusuda bu düzene de alışıyor öyle mi? Ben dediğim gibi 2 kere sağıyorum ama Allah affetsin hiç sevmiyorum sağımı ya. Biraz buzlukta da sütlerim var aslında ufak ufak işteyken tek sağıma düşürebilirim belki. Zaten süt maks bir kere içiyor ben işte iken.

Sizin düzen gibi olmasını söyledi aslında doktor. Ama ben burada süte yer bulamamıştım, aydınlandım şimdi. 🤭 Doktora sormak da aklıma hiç gelmemiş...

Bu arada benim kız epey oldu 2 uykuya düşürdü kendini, bazen düzenlerini kendilerini ayarlıyorlar :) İlk uykuyu azıcık ileri çekerek dengeleyebilirsin belki.
Ben tek sağım yapıyorum vallahi sağımı seven cindir canım hele işte tam eziyet 🫠

8.5 kilodayken geçmiştim 5 numaraya. Ben üzerinde yazanlara göre gitmiyorum nasıl rahat ediyorsa öyle devam ediyorum. Hem bez değiştirme sıklığımda azalmış oldu.
Ya acayip derecede bez gitmeye başladı Bi bakıyorum şişmiş önü kocaman olmuş 1 2 saatte şişmiş olmuş oluyor

Kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ya ben 4 kullanıyorum ama çok sızdırma yapmaya başladı lastikleri de iz yapar oldu cırtları da bağlandığında çok uzak kalıyor 5 numaraya geçmek istiyorum ama 5 numaraya 12 kilo başlıyor yazıyor benim kız daha 9 kilo anlamadım geçmeli miyim?
Geç canım bnde 5 numaraya geçtim kızımla çok rahat ettik yoksa hem sızdırma hmde bacakları sıkıyordu

Tamam o zaman bende 5 alayım ya yazık yavrum sürekli iz yapıyor ya
Geç geç canım ben bayadır 5 kullanıyorum ki o bile iz yapıyor bacaklarına. Ama rahat ediyor bebiş. Külot beze geçeniniz oldu mu ya, bizim alt değişimleri mücadele içinde geçiyor da acaba öyle rahat eden var mı aranızda?

Selam kızlar. Bizim beyefendinin günaydını sabah 6 sularında oluyor bazen canı emmek istiyor bazen istemiyor emerse 8 gibi emmezse 7-7.30 gibi kahvaltı yapıyor sonra ilk uykusuna yatıyor uyanıyor 1 saat kadar oynatıp sebze haşlama/püre tarzı bir şeyler yediriyorum saat 11-12 gibi biraz daha oynayıp 2.uykuya geçiyor 2.uykudan saat 2 gibi uyanıyor 1 saat kadar sonra ya meyve püresi ya da çorba veriyorum yine biraz oynuyor normalde 4 gibi yatırıyorum ama son 1 haftadır o son uykuyu bıraktı 6-7 gibi yoğurtlu meyve ya da irmik lapası yulaf lapası tarzı bir şey verip biraz daha oynatıp akşam 9-9.30 arası da gece uykusuna geçiriyorum. Benim emzirme rutinim artık sadece uykuya geçerken.
Selam canım. Bizim de sabah öğlen akşam şeklinde oldu emmeler, gece istemiyor. Uzun süredir 2 uyku yapıyoruz biz, hatta bazen tek uyku istediği oluyor da dayanamaz diye zorla uyutuyorum ikisini. Ben sabah kahvaltı akşam yemek gibi yapıp öğlen de meyveli yoğurt ya da çorba veriyorum. Ama bu sıcaklardan mı dişten mi bilmem iştah çok azaldı. Sizin bebişlerin iştahı nasıl?

Geç geç canım ben bayadır 5 kullanıyorum ki o bile iz yapıyor bacaklarına. Ama rahat ediyor bebiş. Külot beze geçeniniz oldu mu ya, bizim alt değişimleri mücadele içinde geçiyor da acaba öyle rahat eden var mı aranızda?
Arada kullanıyoruz ama kaka yoksa rahat. Memnunumben.

Ben 3 aydır külot bez kullanıyorum goo.n markasının. Hem takma işkencesi daha az sancılı geçiyor hemde diğerine göre daha düzgün durduğu için sızmalar taşmalar. olmuyor. Goo.n piyasadan çekiliyormuş o yüzden bulmakta zorlanıyorum son zamanlarda.

Selam canım. Bizim de sabah öğlen akşam şeklinde oldu emmeler, gece istemiyor. Uzun süredir 2 uyku yapıyoruz biz, hatta bazen tek uyku istediği oluyor da dayanamaz diye zorla uyutuyorum ikisini. Ben sabah kahvaltı akşam yemek gibi yapıp öğlen de meyveli yoğurt ya da çorba veriyorum. Ama bu sıcaklardan mı dişten mi bilmem iştah çok azaldı. Sizin bebişlerin iştahı nasıl?
Bizim bir ara sanırım 2 hafta önceydi üst üste 3 gün hiç ek gıda almadı. Diş de çıkmadı. Bilmiyorum ki sıcakta benim de iştahım olmuyor belki içleri almıyordur canım😅😅

Ben 3 aydır külot bez kullanıyorum goo.n markasının. Hem takma işkencesi daha az sancılı geçiyor hemde diğerine göre daha düzgün durduğu için sızmalar taşmalar. olmuyor. Goo.n piyasadan çekiliyormuş o yüzden bulmakta zorlanıyorum son zamanlarda.
Ebebekte genelde hep oluyor canım

Bizim uykularımız nazara geldi. Kızım 4 gündür anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Sürekli ağlayarak uyanıyor. Sıcaktan mı yapıyor bilmiyorum. Üst dişi patlatmış ucu görünüyor ağrısı var ondan mı bilmiyorum. Alt diş böyle yapmamıştı. Atıcam kendimi biyerden 😃

Bizim uykularımız nazara geldi. Kızım 4 gündür anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Sürekli ağlayarak uyanıyor. Sıcaktan mı yapıyor bilmiyorum. Üst dişi patlatmış ucu görünüyor ağrısı var ondan mı bilmiyorum. Alt diş böyle yapmamıştı. Atıcam kendimi biyerden 😃
Aynı durumdayım bizimde patlamak üzere sanırım morarma da birazcık mahvolduk resmen çığlık kıymaet geçiyor gecelerimiz. Üst diler çıkarken sinüs boşluklarına falan basınç yapıyormuş daha çok ağrı hisssediliyormus ondan sanırım 😕

Kızlar bu nedir bilen varmı sinek ısırığı dedim ilk ama ilaç sürekli kullanıyorum ve ensede diğer kolunda da var 1 2 tane çok yoğun değil kızamık falan mı acaba bilen var mi

Eklentiler

• IMG_20250626_072149.webp
    IMG_20250626_072149.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 45
Aynı durumdayım bizimde patlamak üzere sanırım morarma da birazcık mahvolduk resmen çığlık kıymaet geçiyor gecelerimiz. Üst diler çıkarken sinüs boşluklarına falan basınç yapıyormuş daha çok ağrı hisssediliyormus ondan sanırım 😕
Olabilir sürekli eliyle burnunu sıvazlıyor kaşıyor. Ucuda çıkmış ama hala geçmedi huysuzluk yemekte yemiyor

Kızlar bu nedir bilen varmı sinek ısırığı dedim ilk ama ilaç sürekli kullanıyorum ve ensede diğer kolunda da var 1 2 tane çok yoğun değil kızamık falan mı acaba bilen var mi
Bizde de çıktı bu sinek ısırığı sandım yayılıyor sıcaktan mı acaba

Back
X