BanadaBana da oyle geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BanadaBana da oyle geldi
Bekledikçe belirginleşebiliuor erken dönemde yakaladıysan.bana negatif göründü fotograftan.Eki Görüntüle 3623507 kızlar Burda bişeyt gözüküyor mu bana mı öyle geliyor
32. Günüm karnım biraz ağrıyordu geçen mide bulantısı aşırı oldu aklıma bağırsak enfeksiyonu gelmiştiÇok az görünür kuruma çizgisi değilse eğer ki adetin gecikmiş miydi
Bu çizgi ile öğrendim kızımı adete 7 gün gibi bi süre vardı çizgi her geçen gün daha da koyulaşır varsa eğer ki bence de görünüyor32. Günüm karnım biraz ağrıyordu geçen mide bulantısı aşırı oldu aklıma bağırsak enfeksiyonu gelmişti
20 dakika sonra tam silik çizgi gördümBekledikçe belirginleşebiliuor erken dönemde yakaladıysan.bana negatif göründü fotograftan.
yok canım yaptığım gibi öylr çıktıÇok az görünür kuruma çizgisi değilse eğer ki adetin gecikmiş miydi
çok geçmiş olsun canımKızım el ayak ağız hastalığı oldu![]()
Geçmiş olsun kzuum da ben bunu bilmiyorum nedir bu nasıl bulaşıyormus belirti nedir ne kullandınKızım el ayak ağız hastalığı oldu![]()
Hayırlı olsun diyelim hamilesindir o halde bir kan ver istersenyok canım yaptığım gibi öylr çıktı
Şimdi gidicem. Emziriyorum acaba etkiler mi yaaHayırlı olsun diyelim hamilesindir o halde bir kan ver istersen
Kulaktan dolma bilgiyle söyleyeyim sana hamilelik ilerledikçe süt kesilirmis birde cinsiyet farklılığı olursa yani anne karnındaki bebk kız diğeri erkk veya tam tersiyse süt emen bebeği zehirler diye biliyorum tabi doğruluğu tartışilir tam bilmiyorumŞimdi gidicem. Emziriyorum acaba etkiler mi yaa
Haber ver bakalım bizlere deŞimdi gidicem. Emziriyorum acaba etkiler mi yaa
Gebelik varsa doktor yönleniderecektir seni zaten. :) İlerleyen aylarda etkilerse etkiler belki ona da daha var, bebiş emsin şimdi. :)Şimdi gidicem. Emziriyorum acaba etkiler mi yaa
Bende bi araştırayım bu konuyu. Sanki bikaç gündür sütüm azaldı hissediyorum gibi.Kulaktan dolma bilgiyle söyleyeyim sana hamilelik ilerledikçe süt kesilirmis birde cinsiyet farklılığı olursa yani anne karnındaki bebk kız diğeri erkk veya tam tersiyse süt emen bebeği zehirler diye biliyorum tabi doğruluğu tartışilir tam bilmiyorum
Bencede emzircem hamileysem de. Çünkü bebeğim asla mama içmiyor ek gıda da bi yere kadar yiyor. Hep emiyor. Emzirerek uyutuyorumGebelik varsa doktor yönleniderecektir seni zaten. :) İlerleyen aylarda etkilerse etkiler belki ona da daha var, bebiş emsin şimdi. :)
Hafif var sanki bi daha bi yap istersenEki Görüntüle 3623507 kızlar Burda bişeyt gözüküyor mu bana mı öyle geliyor
Doktorlar sütünüz kesilene kadar emzirin diyorlar. Ya da kadın doğumcunuz yapma artık diyene kadarŞimdi gidicem. Emziriyorum acaba etkiler mi yaa
Hafif var sanki bi daha bi yap istersen
Kan verdim negatif çıktıDoktorlar sütünüz kesilene kadar emzirin diyorlar. Ya da kadın doğumcunuz yapma artık diyene kadar
Hadi yaEvet. Daha çok varmış ya. Arkasından el sallama çıktı bir de.
Evet aynen öyle. Arkasından bakınca tekrar veriyorum bi daha atıyorEvet atıp geri verince bir dha atıyor hoşuna gidiyor işte oyun yapıyor sıpalar![]()