2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Of gerçekten bizde de böyle durum. Biz 1 yaşta böyleysek 2 yaşta napıcaz 🤐

Uykuya direnme geldi mi bizimki de maşallah 5-6 saat ayakta kalıyor. Geçende 7 saati buldu. Cidden anlamsız ya hayret ediyorum ben de 😣 ne zaman bitecek bu acaba 🥲
Benimde aynı gece uykusuna direniyor 5 saatte bile uykusu gelmiyor ama gümdüz 3 4 saatte bayılıyor. Şimdi uyuyor 5 de kaldırcam en geç az uyuttum bugün bakalıö napıcak

Of gerçekten bizde de böyle durum. Biz 1 yaşta böyleysek 2 yaşta napıcaz 🤐

Uykuya direnme geldi mi bizimki de maşallah 5-6 saat ayakta kalıyor. Geçende 7 saati buldu. Cidden anlamsız ya hayret ediyorum ben de 😣 ne zaman bitecek bu acaba 🥲
Ay galiba yeni başladı ya🥲 7 saati daha görmedik ama 6 saate kadar direniyor :(

Bizde de şu an gece uykularına geçişte direnme başladı. 10 buçuk aylık. Beni delirtiyor. Uyuyana kadar oraya buraya saldırıyor. Kıpır kıpır. Uyumak istemiyor.
Bitmiş durumdayız. Uyusun diye bütün sahili gezdik uyudu eve girdik uyandı ve cin gibi şu an pış pış duymaya tahammülü yok çıldırıyor

Daha iyisiniz inşallah?
Kocama göre iyiyiz de ben unutmam yapılanları. Spora yazıldım yarın spora gidicem öğleden sonra arkadaşımla buluşucam. Haftasonları yokum. Sabahta çok şikayet ediyorsun dedi bana çocuğum 4 de uyandırdığı için söylenmiştim. Gece beraber uyusunlar bakalım nasıl oluyormuş. İnşallah uyutmaz babasını da görür.

Kocama göre iyiyiz de ben unutmam yapılanları. Spora yazıldım yarın spora gidicem öğleden sonra arkadaşımla buluşucam. Haftasonları yokum. Sabahta çok şikayet ediyorsun dedi bana çocuğum 4 de uyandırdığı için söylenmiştim. Gece beraber uyusunlar bakalım nasıl oluyormuş. İnşallah uyutmaz babasını da görür.
inşallah işe yarar.
1 gece uyumasınlar bakalım şikayet ediyorlar mı 😒

Benimde aynı gece uykusuna direniyor 5 saatte bile uykusu gelmiyor ama gümdüz 3 4 saatte bayılıyor. Şimdi uyuyor 5 de kaldırcam en geç az uyuttum bugün bakalıö napıcak
Bizim de kademeli artıyor. İlk uykuya 3 saatte ikinciye 4-4,5 saatte geçiyor. Gece uykusu değişiyor ama giderek arttırıyor 🥲
Ay galiba yeni başladı ya🥲 7 saati daha görmedik ama 6 saate kadar direniyor :(
Direnişlerden çok yorgunluk geldi bana ya 😣
Valla helal olsun sana kız. İyi yapıyorsun deneyimlemeden asla anlamazlar. Keşke ben de senin gibi bırakıp çıkabilsem.. Ben anca otur ağla 🥹

Kızlar bişey soracağım bi fikri olan var mı ? Tatil tarihimizi çok erken ayarlamıştık fakat şöyleki reglim tam o tarihe denk geliyor geciktirmek için ilaç kullansam diye doktora sorucam ama emziriyorum bebeğe sakıncası olur mu sizin bi fikriniz varmı yada bi öneriniz ☹️

Kızlar bişey soracağım bi fikri olan var mı ? Tatil tarihimizi çok erken ayarlamıştık fakat şöyleki reglim tam o tarihe denk geliyor geciktirmek için ilaç kullansam diye doktora sorucam ama emziriyorum bebeğe sakıncası olur mu sizin bi fikriniz varmı yada bi öneriniz ☹️
Hormon içerdiğinden kullanılmamalı diye biliyorum

Yetişkinler belirti gösterneden virüs taşıyıcısı olabiliyomuş biri elini yıkamadan ellemiş olabilir özellikle 5 yaş altı çocuğu olanlar
Görüştüğüm kişilerin en küçük çocuğu olan 17 yaşında. Benim var iki tane biri 7 biri 10 yaşında onlarda da olurdu diye düşünüyorum bu prof bağışıklık düştüğünde de olabiliyor dedi sanırım ondan ellerinde ayaklarında da yok impetigo diye bir hastalık dedi en son el ayak hastalığını dışladı el ve ayaklarda olmadığı için ben hiç bişey anlamadım..m

Bence sakıncası olur canım, yine de doktora danış ama tampon kullanabilirsin. Ben denizde, havuzda hep kullanıyorum çok rahat ettiriyor. Girmeden önce yeni takıp giriyorum, çıkınca da yenileyip kuru mayo/bikini giyiyorum. Ağrıya, sızıya da parol anca 🥲

10 aylık bebeğim kucağıma aldığım an saçıma asılır yüzümü çizmeye çalışır ve bunu artık başkalarınada yapıyor mahcup oluyorum. Eşim ve ben çok sakin insanlarız oyun mu bu yaptığı bi tepki mi çözemedim yaşayan var mı acaba 🥲

Kızlar selam, sigorta / trafik kazalarıyla ilgilenen avukat ihtiyacımız doğdu da İstanbul içi tanıdığınız filan var mıdır yönlendirmeniz olur mu?

Bence sakıncası olur canım, yine de doktora danış ama tampon kullanabilirsin. Ben denizde, havuzda hep kullanıyorum çok rahat ettiriyor. Girmeden önce yeni takıp giriyorum, çıkınca da yenileyip kuru mayo/bikini giyiyorum. Ağrıya, sızıya da parol anca 🥲
Bugün aldım adet geciktirici emzirme varsa kesinlikle kullanamazsınız dedi eczacı

İlk yorumu yanlış kişiye yazmışım bugün aldım adet geciktirici emzirme varsa kesinlikle kullanamazsınız dedi eczacı

10 aylık bebeğim kucağıma aldığım an saçıma asılır yüzümü çizmeye çalışır ve bunu artık başkalarınada yapıyor mahcup oluyorum. Eşim ve ben çok sakin insanlarız oyun mu bu yaptığı bi tepki mi çözemedim yaşayan var mı acaba 🥲
Saçımı çekmesi oyun için. Tırnağını koluma, mememe geçiriyor. O da güç ve tepki denemesi imiş. Yüzü sevmek için de dokunurken çiziyor arada. Şiddet için yapmıyordur bence

Back
X