Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tarım bakanlığı onaylı bu özel ilaçlar benim bebeğimin anemisini düzeltmedi. En son sağlık bakanlığı onaylı reçeteli ilaç aldım. Ferrum ismi o bir ayda hemen toparladı. Damla sayısı da az oldugu için rahatlıkla verdim. Prematüre oldugu için 2 aylıktan beri anemi tanısı ile tedavi almaya başladı. Çok farklı ilaçları denedim. Ek gıda almaya başladığından beri kabızlık sorunu toparladı. kendi deneyimizi anlatmak için yazdım sadece. Anemisi düzeldikten sonra motor gelişimi hızla arttı. Baş kaldırması ile çok geç aylara kalmıştı çocuk nörolojiye bile başvurmuştum.
Teşekkürler, bunu aile hekimimize yarın danışacağım mutlaka hızlı toparlasın istiyorum ben de. Aklımda emekleme vs etkisi oluyor mu diye hep duruyor. Oturması baş tutması vs erken ve güçlü oldu ama belki sonradan da gelişmiş olabilir kansızlık. En azından denemek lazım, çok kabızlık yaparsa bırakıladabilir.
Canım hiç öyle düşünme emiyorsa devam et emzirmeye. Ben de hep böyle kafaya takıyordum süt yoksa da emiyor mu emzik mi yaptı filan diye ama süt olmasa emmez diyorlardı, haklılarmış Bizim emmeyi bıraktı da şimdi süt yok, emmiyor gerçekten
Evet bizim doktorumuz bunu cok dile getirdi. Ocean kullanan bebeklerde demir eksikliğine cok karşılaşıyoruz die. Cok düsükse Tedavi edici doz başlamak lazım. Mesela bizimde b 12 düşük cıktı. Dil altı sprey denedik cok etkili olmuyor sıktırmıyo zaten. İğneye başladık
Tarım bakanlığı onaylı bu özel ilaçlar benim bebeğimin anemisini düzeltmedi. En son sağlık bakanlığı onaylı reçeteli ilaç aldım. Ferrum ismi o bir ayda hemen toparladı. Damla sayısı da az oldugu için rahatlıkla verdim. Prematüre oldugu için 2 aylıktan beri anemi tanısı ile tedavi almaya başladı. Çok farklı ilaçları denedim. Ek gıda almaya başladığından beri kabızlık sorunu toparladı. kendi deneyimizi anlatmak için yazdım sadece. Anemisi düzeldikten sonra motor gelişimi hızla arttı. Baş kaldırması ile çok geç aylara kalmıştı çocuk nörolojiye bile başvurmuştum.
Canım hiç öyle düşünme emiyorsa devam et emzirmeye. Ben de hep böyle kafaya takıyordum süt yoksa da emiyor mu emzik mi yaptı filan diye ama süt olmasa emmez diyorlardı, haklılarmış Bizim emmeyi bıraktı da şimdi süt yok, emmiyor gerçekten
Doktorum yazmıştı. Anemi çok erken başladı.kabızlık aslında hemen olmadı. Ben alışması için dozunu sabah akşam birer damla ile başladım sonra her gün arttırak gittim ve en son sabah akşam dozunu birleştirdim. Böyle yapınca yan etkileri çok azaldı. Yaklaşık 2 ay sonunda başladı kabızlık. Ek gıda ile o da toparladı.