2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın canlar kizlar benim dün akşam sürekli göbek çevremde ve alt karnimda iğne batması kasıklarda kıramp hissettim ya şu an iyim çok şükür

günaydıııın güzel kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamilelikleriniz , yavaş yavaş ikili test günleri cinsiyet günleri yaklaşıyor ,yakında buralar şenlikle dolacak inşalllahhh :)
Günaydıın canım, çok şükür bu aralar iyiyiz. Bebişi dün gördük hareketlenmişti el kol durmuyordu maşAllah Haftaya salı-çarşamba ikili test için gideceğim ben de

morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
E elissaaaa sen nasılsııın :) geç döllenme diye konuşmuşuz en son
H hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
S sefika38 balııım seninde yazmamışım bilgilerini , kalp kese gördün müü :)
Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
Kinderss canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
Ayla- sen nasılsın canım ? kese kalp gördük müü :)

listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :)

Yasemincim benimde ikiz gebelikten birinin kalbi durdu. Onu da günceller misin

Günaydıın canım, çok şükür bu aralar iyiyiz. Bebişi dün gördük hareketlenmişti el kol durmuyordu maşAllah Haftaya salı-çarşamba ikili test için gideceğim ben de
oyy maşallahh sizee :) dün bende büyümüş gördüm duygulandım çok :) ama öyle hareket yoktu uyuyomuydu acaba :)) miskin yavrucuğum benim haftaya cuma benimde kuzum ikili test,Rabbim sağlıcakla güzel haberler aldırsın hepimize

Kızlar günaydın bir sorum olacaktı baya öksürük başladı bende son bir kaç gündür korkuyorum bebişime de bir sorun olur diye önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ilaç kullanmak istemiyorum

Kızlar günaydın bir sorum olacaktı baya öksürük başladı bende son bir kaç gündür korkuyorum bebişime de bir sorun olur diye önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ilaç kullanmak istemiyorum
günaydın canım geçmiş olsuuun , doktoruna danışarak ıhlamur içebilirsin günde iki fincan, zencefil bal limon karıştırıp tüketebilirsin, serum fizyolojik burnuna sıkabilirsin , ama püf nokta boll su içmek :)

inşallah canım benim. Dün kontrolde kesemiz 30 mm dedi boyunu söylemedi ama haftasına göre iyi demi soramadım da hiç bişe
benim doktorum hiiç kesemize bakmıyor boyut olarak picacığım, direk bebek boyutuna bakıyor oradan son adet tarihiyle uyumlu mu diye kontrol ediyor

Olabilir canım uyuyordur bebiş senin, ben özellikle tatlı yemiştim hareketli görelim diye :) Amiin yavrucum

acilen doktorumu değiştirmem lazım zaten :)
içine sinmiyorsa değiştir kuzum ben sürekli sorguluyorum hala emin değilim bazen diyorum son kez gideyim sonra başka bakıcam sonra diyorum yok yaa iyi kadın :))) hahah çok kararsızım bebemin ikizler burcu bana geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…