- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.561
Kuzum çok şükür iyi geçti , 10 gün sonrası için ikili teste çağırdı doktor :)
Bende 10 gün sonra gidicem ikili test için canım iki teste tam 12 haftalık mi olmasi gerekiyorgünaydıııın güzel kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamilelikleriniz , yavaş yavaş ikili test günleri cinsiyet günleri yaklaşıyor ,yakında buralar şenlikle dolacak inşalllahhh :)
Günaydıın canım, çok şükür bu aralar iyiyiz. Bebişi dün gördük hareketlenmişti el kol durmuyordu maşAllahgünaydıııın güzel kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamilelikleriniz , yavaş yavaş ikili test günleri cinsiyet günleri yaklaşıyor ,yakında buralar şenlikle dolacak inşalllahhh :)
kuzum o ağrılar oluyor hiiç korkmaGünaydın canlar kizlar benim dün akşam sürekli göbek çevremde ve alt karnimda iğne batması kasıklarda kıramp hissettim ya şu an iyim çok şükür
bilmiyorum kii kuzum sanırım bebek en az 5 cm olmalı ona göre çağırıyor doktorlar :) gittiğinde doktorun yönlendirir duruma göreBende 10 gün sonra gidicem ikili test için canım iki teste tam 12 haftalık mi olmasi gerekiyor
Yasemincim benimde ikiz gebelikten birinin kalbi durdu. Onu da günceller misinmorumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
E elissaaaa sen nasılsııın :) geç döllenme diye konuşmuşuz en son
H hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
S sefika38 balııım seninde yazmamışım bilgilerini , kalp kese gördün müü :)
Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
Kinderss canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
Ayla- sen nasılsın canım ? kese kalp gördük müü :)
listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :)
oyy maşallahh sizee :) dün bende büyümüş gördüm duygulandım çok :) ama öyle hareket yoktu uyuyomuydu acaba :)) miskin yavrucuğum benimGünaydıın canım, çok şükür bu aralar iyiyiz. Bebişi dün gördük hareketlenmişti el kol durmuyordu maşAllahHaftaya salı-çarşamba ikili test için gideceğim ben de
canııım hemen güncelliyorum , var olanla , sağlıkla hayırla devam etsin kucağına al inşallah güzelimYasemincim benimde ikiz gebelikten birinin kalbi durdu. Onu da günceller misin
inşallah canım benim. Dün kontrolde kesemiz 30 mm dedi boyunu söylemedi ama haftasına göre iyi demi soramadım da hiç bişecanııım hemen güncelliyorum , var olanla , sağlıkla hayırla devam etsin kucağına al inşallah güzelim
günaydın canım geçmiş olsuuun , doktoruna danışarak ıhlamur içebilirsin günde iki fincan, zencefil bal limon karıştırıp tüketebilirsin, serum fizyolojik burnuna sıkabilirsin , ama püf nokta boll su içmek :)Kızlar günaydın bir sorum olacaktı baya öksürük başladı bende son bir kaç gündür korkuyorum bebişime de bir sorun olur diye önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ilaç kullanmak istemiyorum
canım ballı süt içebilirsin yumuşatır birazKızlar günaydın bir sorum olacaktı baya öksürük başladı bende son bir kaç gündür korkuyorum bebişime de bir sorun olur diye önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ilaç kullanmak istemiyorum
benim doktorum hiiç kesemize bakmıyor boyut olarak picacığım, direk bebek boyutuna bakıyor oradan son adet tarihiyle uyumlu mu diye kontrol ediyorinşallah canım benim. Dün kontrolde kesemiz 30 mm dedi boyunu söylemedi ama haftasına göre iyi demi soramadım da hiç bişe
Olabilir canım uyuyordur bebiş senin, ben özellikle tatlı yemiştim hareketli görelim diye :) Amiin yavrucumoyy maşallahh sizee :) dün bende büyümüş gördüm duygulandım çok :) ama öyle hareket yoktu uyuyomuydu acaba :)) miskin yavrucuğum benimhaftaya cuma benimde kuzum ikili test,Rabbim sağlıcakla güzel haberler aldırsın hepimize
acilen doktorumu değiştirmem lazım zaten :)benim doktorum hiiç kesemize bakmıyor boyut olarak picacığım, direk bebek boyutuna bakıyor oradan son adet tarihiyle uyumlu mu diye kontrol ediyor
bak bu mantıklı benim aklıma gelmedi hahaha :) o zaman haftaya cuma gitmeden önce bir porsiyon tatlı yeniyorOlabilir canım uyuyordur bebiş senin, ben özellikle tatlı yemiştim hareketli görelim diye :) Amiin yavrucum
içine sinmiyorsa değiştir kuzum ben sürekli sorguluyorum hala emin değilim bazen diyorum son kez gideyim sonra başka bakıcam sonra diyorum yok yaa iyi kadın :))) hahah çok kararsızım bebemin ikizler burcu bana geçtiacilen doktorumu değiştirmem lazım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?