- 1 Kasım 2020
- 44
- 86
- 38
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.581
Tamamdır canım valla insan biraz tırsıyorda herşeyi gönül rahatlığıyla yiyip içemiyorum dagünaydın canım geçmiş olsuuun , doktoruna danışarak ıhlamur içebilirsin günde iki fincan, zencefil bal limon karıştırıp tüketebilirsin, serum fizyolojik burnuna sıkabilirsin , ama püf nokta boll su içmek :)
çok haklısın canım bende oldum ilk başlarda, çok küçük diye korkumdan sudan başka bişi tüketmedim :) çok çok su içtimTamamdır canım valla insan biraz tırsıyorda herşeyi gönül rahatlığıyla yiyip içemiyorum da
Çook geçmiş olsun canım ben de geçen ay öyleydim maalesef ilaç kullanamıyoruz. Kadın doğumcum bana redoxon c (üçlü etki olan) alabilirsin demişti ve çok ağrın olursa parol iç dedi. Redoxon bana iyi geldi hızlıca atlattım parol kullanmaya bile kıyamadım bebişe bişi olur diye. Ama için rahat etsin istersen bi görün doktora.Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
ahahah bende öyleyim :) ama bi de çok yiyorum boğa burcu mu olacak diyorum bazen deiçine sinmiyorsa değiştir kuzum ben sürekli sorguluyorum hala emin değilim bazen diyorum son kez gideyim sonra başka bakıcam sonra diyorum yok yaa iyi kadın :))) hahah çok kararsızım bebemin ikizler burcu bana geçti
Vallah canım akşam vardı böyle uyutmadi şimdi iyim çok şükür göğüslerdeki sizlamam da geçti hiç bir belirtim yok ya arada miğdem kazanıyor sadecekuzum o ağrılar oluyor hiiç korkma
boğayı biz yakalayamayız sanki yaa :) 38. haftam bile benim ikizlere denk geliyorahahah bende öyleyim :) ama bi de çok yiyorum boğa burcu mu olacak diyorum bazen de
adaşız bu arada :) benim ismim de yaseminVallah canım akşam vardı böyle uyutmadi şimdi iyim çok şükür göğüslerdeki sizlamam da geçti hiç bir belirtim yok ya arada miğdem kazanıyor sadece
Öyle vallaha bilmiyordum adasiz demek çok sevindimadaşız bu arada :) benim ismim de yasemin
insanın bir günü bir gününe tutmuyor, bazı günler bende çok iyiyim bazı günler tüm belirtiler bir arada yaşanıyor , taarruz gibi geliyor :))
Aayy bende yaşadım onu geçen 2hafta önce hamile olduğumu öğrendiğimde ilac vermiyolar hamilelere sıcak şeyler iç meyve tüket c vitamini all ihlamur içebilirsin küçük bi kupa kadar tereyağında pekmez yapabilirsin vallaha ben öyle öyle iyilestimMerhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
Herhangi birisi de diğerine yönlendirir eğer kendisinin bakmasına gerek yok ise.
Özele gideceksen kbb olan hem de kadın doğum olan bir yer olabilir.
Hamilelikte boğaz ağrısı diye ayrıca forumlardan bakın dilerseniz.
Çoook geçmiş olsun hemencecik boğaz ağrınız geçsin inşallah.
sen listede varsın canım , ekledim seni listeye . neyi karıştırdığımı anlamadım :)GünaydınnnGeç döllenmeyle ilgili en son ben yazmıştım mesirmacunu karıştırdın galıba bu arada ben hala listede yokum. Allah herkese kolaylık versin bir hafta süren bir grıp ve sırt tutulmasından yeni çıktım Her hangi bi doktora gitmedim o ara ıdrar yolu enfeksiyonu içşn doktorum antibşyetik vermişti zten Ona da etki eder demişti . Bol bol su içmesini tavsiye ederim boğazı ağrıyan arkadaşa .
Canim ben daha duymadim. Persembe randevum var tam 10 hafta olacak insallah duyurur doktor bu sefer@morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
E elissaaaa sen nasılsııın :) geç döllenme diye konuşmuşuz en son
@hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
@sefika38 balııım seninde yazmamışım bilgilerini , kalp kese gördün müü :)
@Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
@ayuzlum canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
@Ayla- sen nasılsın canım ? kese kalp gördük müü :)
listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :)
Yaptıracağım nurcum nasipsemesirmacunu cano ikili test yaptıracaksın değil mi?
inşallahh :) bekliyorum güzel haberleriniCanim ben daha duymadim. Persembe randevum var tam 10 hafta olacak insallah duyurur doktor bu seferhaber veririm
@morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
@hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
@Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
@ayuzlum canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :) 9 gün sonra ikili test için gidicem umarım herşey
9 gün sonra ikili test için gidicem çok heyecanlıyım@morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :)
11 haftalık oldu benimkisi ikili test için 9 gün sonraya randevu aldım umarım iyidir herkes endeşeli korkuyo anne olmak böyle bişeymiş yavaş yavaş anlıyorum@morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
Ah E elissaaaa sana o kadar çok katılıyorum ki kuzum... Endişe yumağı, hormon topu oldum çıktım. Yönetemiyorum bazen endişelerimi. Bebiş hissetsin de istemiyorum hiç. Muayenelere gün sayıyorum, geçmek bilmiyor sanki. Ne yapsam bilmiyorum9 gün sonra ikili test için gidicem çok heyecanlıyım
11 haftalık oldu benimkisi ikili test için 9 gün sonraya randevu aldım umarım iyidir herkes endeşeli korkuyo anne olmak böyle bişeymiş yavaş yavaş anlıyorum
hepimizde var aynı telaşlar canım :) güzel haberler alalım inşallahhh :) kalp aatışını kaçıncı haftada öğrendin bu arada?9 gün sonra ikili test için gidicem çok heyecanlıyım
11 haftalık oldu benimkisi ikili test için 9 gün sonraya randevu aldım umarım iyidir herkes endeşeli korkuyo anne olmak böyle bişeymiş yavaş yavaş anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?