2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Tamamdır canım valla insan biraz tırsıyorda herşeyi gönül rahatlığıyla yiyip içemiyorum da

Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
Çook geçmiş olsun canım ben de geçen ay öyleydim maalesef ilaç kullanamıyoruz. Kadın doğumcum bana redoxon c (üçlü etki olan) alabilirsin demişti ve çok ağrın olursa parol iç dedi. Redoxon bana iyi geldi hızlıca atlattım parol kullanmaya bile kıyamadım bebişe bişi olur diye. Ama için rahat etsin istersen bi görün doktora.

ahahah bende öyleyim :) ama bi de çok yiyorum boğa burcu mu olacak diyorum bazen de

Vallah canım akşam vardı böyle uyutmadi şimdi iyim çok şükür göğüslerdeki sizlamam da geçti hiç bir belirtim yok ya arada miğdem kazanıyor sadece
adaşız bu arada :) benim ismim de yasemin

insanın bir günü bir gününe tutmuyor, bazı günler bende çok iyiyim bazı günler tüm belirtiler bir arada yaşanıyor , taarruz gibi geliyor :))

Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
Aayy bende yaşadım onu geçen 2hafta önce hamile olduğumu öğrendiğimde ilac vermiyolar hamilelere sıcak şeyler iç meyve tüket c vitamini all ihlamur içebilirsin küçük bi kupa kadar tereyağında pekmez yapabilirsin vallaha ben öyle öyle iyilestim

canım ben doktora yazdım , bal toz zencefil karabiber ve limonu karıştır sabah akşam bir tatlı kaşığı alalım, ıhlamur nane limon birer bardak içelim, eğer geçmicek olursa KBB ye gidelim demişti...

Günaydınnn Geç döllenmeyle ilgili en son ben yazmıştım mesirmacunu karıştırdın galıba bu arada ben hala listede yokum. Allah herkese kolaylık versin bir hafta süren bir grıp ve sırt tutulmasından yeni çıktım Her hangi bi doktora gitmedim o ara ıdrar yolu enfeksiyonu içşn doktorum antibşyetik vermişti zten Ona da etki eder demişti . Bol bol su içmesini tavsiye ederim boğazı ağrıyan arkadaşa .

sen listede varsın canım , ekledim seni listeye . neyi karıştırdığımı anlamadım :)

Canim ben daha duymadim. Persembe randevum var tam 10 hafta olacak insallah duyurur doktor bu sefer haber veririm

9 gün sonra ikili test için gidicem çok heyecanlıyım
11 haftalık oldu benimkisi ikili test için 9 gün sonraya randevu aldım umarım iyidir herkes endeşeli korkuyo anne olmak böyle bişeymiş yavaş yavaş anlıyorum

Ah E elissaaaa sana o kadar çok katılıyorum ki kuzum... Endişe yumağı, hormon topu oldum çıktım. Yönetemiyorum bazen endişelerimi. Bebiş hissetsin de istemiyorum hiç. Muayenelere gün sayıyorum, geçmek bilmiyor sanki. Ne yapsam bilmiyorum

hepimizde var aynı telaşlar canım :) güzel haberler alalım inşallahhh :) kalp aatışını kaçıncı haftada öğrendin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…