2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Selamlaaaar 7+0 kalp atışını duyduk miniğin mesirmacunu
tsh hafif yüksek olduğu için eutrox başlandı düşük dozda. Var mı tiroid ilacı kullanan?
canım mickyy çokkk sevindim :) hep böyle güzel haberler alalım inşallah , eutyrox bende kullanıyorum kuzum 50 mg aç karnına 1 adet günlük. benim tsh 3 çıktı öyle başladık şuan 1,50 seviyelerinde, sanırım doğuma kadar kullanacağım :) bebeklerimiz sağlıklı olsun daa

mary.. o kadar haklısın ki , bende senin gibiyim ilk zamanlar bebek oluştu mu telaşı düşer mi telaşı bişi olur mu telaşı şimdi ikili test telaşı sanırım hiç bitmeyecek bu telaşlar, doğunca iyi yetiştirebilecek miyim telaşı acaba ona yetebilir miyim telaşı , annelik=telaşlık

Kesinlikle dediğin gibi canım Neyse, alışacağız herhalde, daha yeniyiz

Reactions: Jou
Evet gördük 7+6 da kalp atışı duyduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Selamlaaaar 7+0 kalp atışını duyduk miniğin mesirmacunu
tsh hafif yüksek olduğu için eutrox başlandı düşük dozda. Var mı tiroid ilacı kullanan?
Ben kullanıyorum, Levotiron 25mcg aç karna her gün 1 tane. Hamilelik boyunca kullanacağım büyük ihtimalle. Her ay dahiliyeye kontrole gidiyorum

Merhaba bende yeni üyelerdenim 18 Eylül son adet günüm 8+1 günlük hamileyim Haziran 24 dogum günü olarak görünüyor bakalım

Merhaba bende yeni üyelerdenim 18 Eylül son adet günüm 8+1 günlük hamileyim Haziran 24 dogum günü olarak görünüyor bakalım
hoşgeldiin hayırlı olsun :) yaşın ve kese kalp atışı gördüğün haftayı da yazarsan ekleyelim listeye :)

daha önce duymamıştım sen yazınca araştırdım çoğul gebeliklerde daha çok görülüyormuş, geçmiş olsun canım kanamalar da bu yüzden miydi acaba?
Evet doktorum bugün tanı koydu. Dört gün önce başka bir doktora da öyle kontrol diye gitmiştim o böyle bir şeyden bahsetmemişti. Rahim ağzının bebeğin plesantası tarafından kapatılması demek. Ben de bugün öğrendim

normal doğuma engel oluyormuş sezeryanla doğum mümkün olıyormuş diyr okudum ama genelde 2.trimesterde kanama yaparmış, bir doktora daha mı görünsen acaba? endişelenme hemen tedavisi var sonuçta moralini bozmamaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…