2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba suan 10.haftamdayim, agir bir bogaz enfeksiyonu geciriyorum yutkunamiyorum bogazimin agrisindan uyuyamiyorum sizce kbbye mi gitmeliyim yoksa kadin doguma mi? Tesekkurler
Kulak burun bogaza gitmelisiniz. Zaten hamileyim dediğinizde yazacağı ilaçları ona göre veriyor.
Kadın dogumun bogaz agrısına bakacagını hiç sanmıyorum.

maşallah canım :) erkek gibi geldi bana
Saol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım :) Çevremde %90 kız diyor sadece içlerine öyle doğuyor ama hayırlısıyla gelsin kız erkek farketmez :) Ancak şöyle de bişey var hem benim ailemde hem de eşimin ailesinde çoğunluk erkek :)

Merhaba
Yaşım 33 Sat: 23.09.2023 şuan : 7+4
Kese: 5+5 gözüktü ve doktor kalp atışını duydu.
Beni de ekler misiniz

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-10 at 14.38.17.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Güzel hamişler, nasılsınız bugün
Ben dün gece prilam almayı unuttuğumdan zorlu ve bulantılı bir gün geçiriyorum Vee sıradaki kontrole gün sayıyorummm... Kaldı 9
güzel mary , sen nasılsın benim bulantım biraz daha iyi sanırım yavaştan geçecek :) aa benim de cuma kontrolüm

güzel mary , sen nasılsın benim bulantım biraz daha iyi sanırım yavaştan geçecek :) aa benim de cuma kontrolüm
İyiyim kuzum, heyecanlıyım Endişelerimi azaltmaya, mutlu olmaya ve güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum Sen artık 12. haftaya gidiyorsun bulantılar azalıyor demekk kii
Cuma günü bir an önce gelsin veee güzel haberler alalım inşallahh Yaseminciğimmm

aminnn canım benim :) hepimiz çok güzel haberler alalım inşallah hepp . doktorum da en geç 1-2 haftaya bulantılar biter dedi :)

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle herkes İnşAllah sağlıkla kucağına alir bebişlerini2 lı test yaptıran varmıdır acaba ultrason muayenesinde hangi ölçümleri yapıyorlar bilginiz var mıdır?

Bana bir ay sonra gel dedi doktorum bir ay nasıl gececel bilmezken 11. Haftam 5 hafta sonraya denk gelıyor bende o zman gideceğim. İkili tarama testi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…