2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba hanımlar, bende bugün kontrole gittim. Bir hafta geriden gelen bebeğim 4 gün öne geçmiş. Küçük, geç döllenme mi acaba diye endişelenen varsa benim gibi yetişiyor haftası ilerleyince zamanına 9+3 üm aslında 10 haftalık göründü, 2 hafta sonra ikili teste çağırdı doktorum

Harika bir haber bu benimde bazen geri bazen ileri çıkıyor doktorum normal diyor sağlıkla alalım kucağımıza İnşallah

Acaba bende öyli mi olacağım benim iki hafta geriden geliyor 5 hafta sonra gel dedi bana 11. Haftaya denkk gelsin diye. Ya ilerlerse ikili taramayı kaçırmışmı oluruö acaba nasıl edeceğim

normalde ilk haftalarda daha sık çağırırlar değişik geldi bana
Ben süana kadar üç kez gittim . Kalp atılını duyunca ayda bir çağırmaya başlıyorlar burda. Ama bir sıkıntı çıkınca gel diyor zaten . Bana da gelene kadar progestanı kullanmaya devam et dedi tahlıllerimi de yaptı bir ay sonra tarama için çağırdı

Acaba bende öyli mi olacağım benim iki hafta geriden geliyor 5 hafta sonra gel dedi bana 11. Haftaya denkk gelsin diye. Ya ilerlerse ikili taramayı kaçırmışmı oluruö acaba nasıl edeceğim
İnşallah dizinde öyle olur 14. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum, haftasına uygun büyürse bile kaçırmazsınız sanırım

anladım, benim ki belki de önceki öykülerimde düşük olduğu için sık görüyor beni ben her hafta gidiyorum 8den sonra 2 hafta sonra gel dedi ama ben yine gideceğim bu haftasonu, sağlıkla büyüsünler inşallah

Merhaba ben suan sadece folik asit iciyorum , omega 3 filan icen var mi aranizda benim dr hicbi sey demedi onlar hakkinda da. Tesekkur ederim

Merhaba ben suan sadece folik asit iciyorum , omega 3 filan icen var mi aranizda benim dr hicbi sey demedi onlar hakkinda da. Tesekkur ederim
bende henüz folik asit içiyorum canım ne zaman geçeceğiz diğer takviyelere bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…