- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.641
bende 16 anladım olmaz diyecektim kuzum :))Yok kuzum şuan 6 haftalık sanırım 5 hafta sonra gidecek yani 11 haftalıkken
Slm canım kalp atışını duyduk 7+1 listeye eklersinçok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın
Çok sevindim canım hayırlı olsunSlm canım kalp atışını duyduk 7+1 listeye eklersin
Harika bir haber buMerhaba hanımlar, bende bugün kontrole gittim. Bir hafta geriden gelen bebeğim 4 gün öne geçmiş. Küçük, geç döllenme mi acaba diye endişelenen varsa benim gibi yetişiyor haftası ilerleyince zamanına9+3 üm aslında 10 haftalık göründü, 2 hafta sonra ikili teste çağırdı doktorum
normalde ilk haftalarda daha sık çağırırlar değişik geldi banaBana bir ay sonra gel dedi doktorum bir ay nasıl gececel bilmezken 11. Haftam 5 hafta sonraya denk gelıyor bende o zman gideceğim. İkili tarama testi için
Ben şuan 7 haftalığımO zaman 16 haftalık olunca mı gideceksiniz ? Doğru mu anladım
Acaba bende öyli mi olacağım benim iki hafta geriden geliyor 5 hafta sonra gel dedi bana 11. Haftaya denkk gelsin diye. Ya ilerlerse ikili taramayı kaçırmışmı oluruö acabaMerhaba hanımlar, bende bugün kontrole gittim. Bir hafta geriden gelen bebeğim 4 gün öne geçmiş. Küçük, geç döllenme mi acaba diye endişelenen varsa benim gibi yetişiyor haftası ilerleyince zamanına9+3 üm aslında 10 haftalık göründü, 2 hafta sonra ikili teste çağırdı doktorum
Ben süana kadar üç kez gittim . Kalp atılını duyunca ayda bir çağırmaya başlıyorlar burda. Ama bir sıkıntı çıkınca gel diyor zaten . Bana da gelene kadar progestanı kullanmaya devam et dedi tahlıllerimi de yaptı bir ay sonra tarama için çağırdınormalde ilk haftalarda daha sık çağırırlar değişik geldi bana
Biz bugun gittik kontrole, her sey yolundaydi cok sukurinşallahh :) bekliyorum güzel haberlerini
İnşallah dizinde öyle olurAcaba bende öyli mi olacağım benim iki hafta geriden geliyor 5 hafta sonra gel dedi bana 11. Haftaya denkk gelsin diye. Ya ilerlerse ikili taramayı kaçırmışmı oluruö acabanasıl edeceğim
Kuzum ben bu haftalarda hiç anlamıyorum sadcee kesedeki konumuna göre yorumluyorum
Oncekinde erkek demiştin kuzum evet karindan ultrasonKuzum ben bu haftalarda hiç anlamıyorum sadcee kesedeki konumuna göre yorumluyorum
Teşekkür ederim canım benimÇok sevindim canım hayırlı olsun
anladım, benim ki belki de önceki öykülerimde düşük olduğu için sık görüyor beni ben her hafta gidiyorum 8den sonra 2 hafta sonra gel dedi ama ben yine gideceğim bu haftasonu, sağlıkla büyüsünler inşallahBen süana kadar üç kez gittim . Kalp atılını duyunca ayda bir çağırmaya başlıyorlar burda. Ama bir sıkıntı çıkınca gel diyor zaten . Bana da gelene kadar progestanı kullanmaya devam et dedi tahlıllerimi de yaptı bir ay sonra tarama için çağırdı
bende henüz folik asit içiyorum canım ne zaman geçeceğiz diğer takviyelere bilmiyorumMerhaba ben suan sadece folik asit iciyorum , omega 3 filan icen var mi aranizda benim dr hicbi sey demedi onlar hakkinda da. Tesekkur ederim
Merhaba, ben bu hafta itibariyle elenatal 2, D vitamini, kan sulandırıcı ve B12ye başladım.Merhaba ben suan sadece folik asit iciyorum , omega 3 filan icen var mi aranizda benim dr hicbi sey demedi onlar hakkinda da. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?