- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.681
Ne demek rica ederimEvet NIPT diye geciyor adi benim elime de bi brosur tutusturdular sadece ben de oradan okudum. Cok tesekkurler bilgilendirme icin
Çok sevindim kuzum :) cinsiyet için hala aynı mı düşünüyor doktorun :)Kızlar muayeneden çıktım. Çok şükür büyümüş bebisim. 10+1 gunlukmus.
3 hafta sonra tekrar çağırdı ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü için. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında kavuşuruz bebislerimize
ayy gamze pazar günü bende öyle oldum gece artık acildeydim parol serum vurdular . zor oluyorBugün felaket başım ağrıyor, gece bir türlü uyuyamadım ondan sanırım. İlaçsız nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Valla sormadim acikcasi ama brosurde 150-250 euro arasi oldugu yaziyor. Bugun yarin randevu icin aradigimda soracagim. Size ne kadar dediler?Ne demek rica ederimbana da anlattı anlattı evde bunu bi düşünün dedi. Ben zaten düşündüğümü ve yaptırmak istediğimi söyledim, broşür falan vermedi ne kadar ücreti olduğunu söylediler mi?
selam, en de 8+2 deyim bugün cumartesi gideceğim bebişimi görmeye. Dönemlerimiz aynı seninleKızlarr napiyosunuzz nasılsınız 8+4den selamlar :) salı kontrol var zaman geçmek bilmiyor bir yanımda hala tedirginlik var kalp sesini duymama rağmenbu günlerde tuvaletle kardes olduk bu yaşıma kadar gece wcye gitmeyen ben kasık ağrısıyla 2 kere koşarak gidiyroum şükür ilk gunden bu gune hiç bulantım olmadi sadece tansiyon düşmesi oluyor çok ayakta kalınca bide tabi iştah artışı 2.5 kilo almışım şimdiden acaba biraz midem bulansaydi iyi mi olurdu diyorum sizde durumlar nasıl
aaaa öyle mi canım çook sevindim güncelliyorum tabi hemenYasmin benim cinsiyeti kız olarak günceller misin lütfen. %70 doktor kız diyor, %99 da ben diyorummesirmacunu
Yaaa nasıl belli oldu şimdiden çok güzellmişşşYasmin benim cinsiyeti kız olarak günceller misin lütfen. %70 doktor kız diyor, %99 da ben diyorummesirmacunu
Sağol canım. Evet bugün tekrar sordum kesinlikle kız dedi. Aslında doktorlar en baştan biliyorlar ama yasal olarak söylemeleri belirli haftadan sonra oluyormuş.Çok sevindim kuzum :) cinsiyet için hala aynı mı düşünüyor doktorun :)
Bebiş biz sana resme göre ne demiştik hatırlayamadım teori doğru mu cıktı yani kız mı demistik sanki ona göre kendime bakıcamYasmin benim cinsiyeti kız olarak günceller misin lütfen. %70 doktor kız diyor, %99 da ben diyorummesirmacunu
aaa çok şaşırdım hiç böyle bir şey bilmiyordumSağol canım. Evet bugün tekrar sordum kesinlikle kız dedi. Aslında doktorlar en baştan biliyorlar ama yasal olarak söylemeleri belirli haftadan sonra oluyormuş.
hoşgeldin canım hayırlı olsunnn :)Kizlar beni de ekleyin
Sat 15.09.2023
Yaşım 32
8+6 iki hafta önce öğrendim
Sağlıkla büyüsünler canlar :) bende pazartesi yaptırıcam fetal dna genel tarama olucakSelam kızlar ben de dün prilam hapım bitti icemedim merak ediyodum bebişim iyi mi diye bugünkü bulantımdan anladım ki tam gaz büyüyor insallah gittim ilacımı aldım o sırada saglık ocagına kaydımı yaptırdım, tansiyonum 11/6 cıktı normal gibi sanki, cumarteside nasipse fetal dna ya gidiyoruz
Aaa 10gün sonramı benim niye istemedi acep 5 aralıkta gitcez oda ama işte cok gec geldi bana sen erkene diyinceKuzum çok şükür iyi geçti , 10 gün sonrası için ikili teste çağırdı doktor :)
Knka bana herkes kız demiştiBebiş biz sana resme göre ne demiştik hatırlayamadım teori doğru mu cıktı yani kız mı demistik sanki ona göre kendime bakıcam
Teşekkür ederim canımhoşgeldin canım hayırlı olsunnn :)
11-14. haftalar arasında yapılıyormuş kuzum senin 5 aralıkta kaç haftalık oluyor?Aaa 10gün sonramı benim niye istemedi acep 5 aralıkta gitcez oda ama işte cok gec geldi bana sen erkene diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?