2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Evet NIPT diye geciyor adi benim elime de bi brosur tutusturdular sadece ben de oradan okudum. Cok tesekkurler bilgilendirme icin
Ne demek rica ederim bana da anlattı anlattı evde bunu bi düşünün dedi. Ben zaten düşündüğümü ve yaptırmak istediğimi söyledim, broşür falan vermedi ne kadar ücreti olduğunu söylediler mi?

Çok sevindim kuzum :) cinsiyet için hala aynı mı düşünüyor doktorun :)

Valla sormadim acikcasi ama brosurde 150-250 euro arasi oldugu yaziyor. Bugun yarin randevu icin aradigimda soracagim. Size ne kadar dediler?

selam, en de 8+2 deyim bugün cumartesi gideceğim bebişimi görmeye. Dönemlerimiz aynı seninle sabırsızlanıyorum iyi olduğunu görmek için, tuvalet durumu bende de feci sürekli gidiyorum bol da su içiyorum çünkü. aman su içmeyi ihmal etmeyin.

Selam kızlar ben de dün prilam hapım bitti icemedim merak ediyodum bebişim iyi mi diye bugünkü bulantımdan anladım ki tam gaz büyüyor insallah gittim ilacımı aldım o sırada saglık ocagına kaydımı yaptırdım, tansiyonum 11/6 cıktı normal gibi sanki, cumarteside nasipse fetal dna ya gidiyoruz

Sağlıkla büyüsünler canlar :) bende pazartesi yaptırıcam fetal dna genel tarama olucak

Merhaba kızlarr nasılsınizzz
B12im düşük benim acaba aramızda düşük olan varmı yada iğne vurulan yada ilaç alan merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…