2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Valla sormadim acikcasi ama brosurde 150-250 euro arasi oldugu yaziyor. Bugun yarin randevu icin aradigimda soracagim. Size ne kadar dediler?
Valla ben 50 euro olarak anladım cinsiyet de istenirse +17 euro diye biliyorum ama şimdi emin olamadım yanlış mı anladım diye zannediyorum sigorta hiç karşılamıyorsa 150den başlıyor internette de hep öyle yazıyor ama temmuz 2022den beri sigorta tarafından karşılanmaya başlandı diyor. Belki bazı durumlarda kısmen karşılıyor olabilir. Veya ben test ücretlerimi doktora ödeyip sonra bazen bir kısmını bazen tamamını gidip AOK’dan alıyorum. Her yerde böyle mi bilmiyorum ama sistem bu şekilde olduğu için de ücret bilgilendirmesi yapılıyor olabilir. Doğrusunu öğrenirseniz beni de aydınlatırsanız çok mutlu olurum

Kizlar bişey sorcam bu haftalarda kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrılarım oluyor normal mi sizler de de böyle şeyler oluyor mu

Reactions: Jou
Ben normalde de su icemem. Simdi zorlayarak içmiş halim yarim litre anca gunde buyuk problemim bu

Canim sordum klinige AOK tarafindan karsilaniyor dediler

Ama cinsiyet icin 16 euro istediler

İyiyim çok teşekkür ederim keseyi 5+4te görmüştük kalp atışını da sanırım 6+3te duymuştuk. Bugün de kontrole gittik doktor kıza benziyor dedi ama çok hareketliydi tam göremedi küçük de olduğu için kesin bir şey diyemedi

Çin takviminde erkek çıkmıştı ama kızım oldu buda erkek cıkıyo kız mı olcak acep
benim de erkek çıkıyor çin takvimine göre ama bugün doktor kıza benziyor dedi kız istiyordum sevimdim ama tabii kesin değil sizce ne

Eklentiler

• IMG_1957.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 73
Sağol canım. Evet bugün tekrar sordum kesinlikle kız dedi. Aslında doktorlar en baştan biliyorlar ama yasal olarak söylemeleri belirli haftadan sonra oluyormuş.
Bunun için ekstra testler vs yapılması gerekir yoksa doktorlarında bilgisi dahilinde olmuyor. Anca kemik yapısından vs tahminde bulunabiliyorlar.

Kizlar bişey sorcam bu haftalarda kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrılarım oluyor normal mi sizler de de böyle şeyler oluyor mu
Kaçıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama bana doktorum ağrıların oluyor mu diye sormuştu kasık ağrılarım çogunluktaydı o zaman adet olacakmışım gibi o iyi iyi demişti.
Kanama olmadığı sürece bu ağrıların olması çok normal diye biliyorum.

benim de erkek çıkıyor çin takvimine göre ama bugün doktor kıza benziyor dedi kız istiyordum sevimdim ama tabii kesin değil sizce ne
Ayyy banada kız gibi geldii yaaa
Kocamda rüyasında görmüş kızımız olcak gene dedi kızımlada a destek olurlar aslında kız olsun istiyorum amaa rabbim sağlıcakla nasip etsin tabiki farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…