- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.701
İyi ben de kız demisimdir kesin, o zaman o kese bebek konumu cıkıyo gibi bence en mantıklısı o ztn çin takvimi falan yerineKnka bana herkes kız demişti
Valla ben 50 euro olarak anladım cinsiyet de istenirse +17 euro diye biliyorum ama şimdi emin olamadım yanlış mı anladım diyeValla sormadim acikcasi ama brosurde 150-250 euro arasi oldugu yaziyor. Bugun yarin randevu icin aradigimda soracagim. Size ne kadar dediler?
Heee ozaman oluyodur herhalde 13 hafta11-14. haftalar arasında yapılıyormuş kuzum senin 5 aralıkta kaç haftalık oluyor?
Çin takviminde erkek çıkmıştı ama kızım olduİyi ben de kız demisimdir kesin, o zaman o kese bebek konumu cıkıyo gibi bence en mantıklısı o ztn çin takvimi falan yerine
Çin banada kız gösteriyo ama erkek hissediyorum bakalımÇin takviminde erkek çıkmıştı ama kızım oldubuda erkek cıkıyo kız mı olcak acep
çok normal kuzum benim hala oluyorKizlar bişey sorcam bu haftalarda kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrılarım oluyor normal mi sizler de de böyle şeyler oluyor mu
Kaç haftalık seninki teşekkür ederimçok normal kuzum benim hala oluyor
Ben normalde de su icemem. Simdi zorlayarak içmiş halim yarim litre anca gunde buyuk problemim buselam, en de 8+2 deyim bugün cumartesi gideceğim bebişimi görmeye. Dönemlerimiz aynı seninlesabırsızlanıyorum iyi olduğunu görmek için, tuvalet durumu bende de feci sürekli gidiyorum bol da su içiyorum çünkü. aman su içmeyi ihmal etmeyin.
Aynen bende kız hisdediyordum rüyalarımda hep kız görüyordumÇin banada kız gösteriyo ama erkek hissediyorum bakalım
Canim sordum klinige AOK tarafindan karsilaniyor dedilerValla ben 50 euro olarak anladım cinsiyet de istenirse +17 euro diye biliyorum ama şimdi emin olamadım yanlış mı anladım diyezannediyorum sigorta hiç karşılamıyorsa 150den başlıyor internette de hep öyle yazıyor ama temmuz 2022den beri sigorta tarafından karşılanmaya başlandı diyor. Belki bazı durumlarda kısmen karşılıyor olabilir. Veya ben test ücretlerimi doktora ödeyip sonra bazen bir kısmını bazen tamamını gidip AOK’dan alıyorum. Her yerde böyle mi bilmiyorum ama sistem bu şekilde olduğu için de ücret bilgilendirmesi yapılıyor olabilir. Doğrusunu öğrenirseniz beni de aydınlatırsanız çok mutlu olurum
Ama cinsiyet icin 16 euro istedilerValla ben 50 euro olarak anladım cinsiyet de istenirse +17 euro diye biliyorum ama şimdi emin olamadım yanlış mı anladım diyezannediyorum sigorta hiç karşılamıyorsa 150den başlıyor internette de hep öyle yazıyor ama temmuz 2022den beri sigorta tarafından karşılanmaya başlandı diyor. Belki bazı durumlarda kısmen karşılıyor olabilir. Veya ben test ücretlerimi doktora ödeyip sonra bazen bir kısmını bazen tamamını gidip AOK’dan alıyorum. Her yerde böyle mi bilmiyorum ama sistem bu şekilde olduğu için de ücret bilgilendirmesi yapılıyor olabilir. Doğrusunu öğrenirseniz beni de aydınlatırsanız çok mutlu olurum
Ay süper teşekkür ederimAma cinsiyet icin 16 euro istediler
Ben de su içemiyorum içtiğim de kusuyorum afedersiniz bazen akşam yemeğinden sonra yiyebilirsem odaBen normalde de su icemem. Simdi zorlayarak içmiş halim yarim litre anca gunde buyuk problemim bu
İyiyim çok teşekkür ederimmorumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
@elissaaaa sen nasılsııın :) geç döllenme diye konuşmuşuz en son
@hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
@sefika38 balııım seninde yazmamışım bilgilerini , kalp kese gördün müü :)
@Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
@ayuzlum canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
@Ayla- sen nasılsın canım ? kese kalp gördük müü :)
listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :)
benim de erkek çıkıyor çin takvimine göre ama bugün doktor kıza benziyor dedi kız istiyordum sevimdim ama tabii kesin değilÇin takviminde erkek çıkmıştı ama kızım oldubuda erkek cıkıyo kız mı olcak acep
Bana doktorum elenatal 2 başladı en başında canımMerhaba ben suan sadece folik asit iciyorum , omega 3 filan icen var mi aranizda benim dr hicbi sey demedi onlar hakkinda da. Tesekkur ederim
Bunun için ekstra testler vs yapılması gerekir yoksa doktorlarında bilgisi dahilinde olmuyor. Anca kemik yapısından vs tahminde bulunabiliyorlar.Sağol canım. Evet bugün tekrar sordum kesinlikle kız dedi. Aslında doktorlar en baştan biliyorlar ama yasal olarak söylemeleri belirli haftadan sonra oluyormuş.
Kaçıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama bana doktorum ağrıların oluyor mu diye sormuştu kasık ağrılarım çogunluktaydı o zaman adet olacakmışım gibi o iyi iyi demişti.Kizlar bişey sorcam bu haftalarda kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrılarım oluyor normal mi sizler de de böyle şeyler oluyor mu
Ayyy banada kız gibi geldii yaaabenim de erkek çıkıyor çin takvimine göre ama bugün doktor kıza benziyor dedi kız istiyordum sevimdim ama tabii kesin değilsizce ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?