2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ayyy banada kız gibi geldii yaaa
Kocamda rüyasında görmüş kızımız olcak gene dedi kızımlada a destek olurlar aslında kız olsun istiyorum amaa rabbim sağlıcakla nasip etsin tabiki farketmez
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler de cinsiyetin önemi yok gönlüm tabi kızdan yana ama önemli olan sağlıcakla gelmesi

Reactions: Jou
8+6 haftalık kanama yok dediğiniz gibi adet olacakmisim gibi ağrılarım var bide aşırı akıntı var

İyi aksamlar herkese 5haftalikken sag bacagim sag kasigim ve belimin sag tarafinda agri yasamistim ertesi günü de kanama olmustu. Bu aksam yine basladi agri ve ben 2gundur hic dinlenemedik yogun bi tempodaydim suan cok korkuyorum insallah kanama ile karsilasmam bnm gibi kasik bel bacak agrisi ayni anda olan varmi

Ben de ayakta uzun süre kalınca çekiyorum, yorulmamamız lazım da bazen mümkün olmuyor maalesef

8+6 haftalık kanama yok dediğiniz gibi adet olacakmisim gibi ağrılarım var bide aşırı akıntı var
O zaman korkmayın kanama yoksa akıntı olması da çok normal şöyle düşünün bazı insanlar akıntısının aşırı artmasıyla öğreniyor hamileliğini. Akıntı bende de cok ama ben fitil kullanıyorum onun iyice arttırdıgını biliyorum.

Canım sen yine de kendini çok yormamaya çalış mümkünse.
Ama şöyle diyeyim, pazar günü benim de misafirim gelecekti akşam, pazar sabahtan akşama kadar temizlik yaptım, inan 3 gün kalkamadım kendime gelemedim bel ve kasık ağrısından. Normalde de bel kasık ağrım oluyo gün içinde ama yorulunca ekstra fazla oluyo, o yüzden bence normaldir, içini ferah tut

Günaydııın kızlar hamilelikte saçlar dolgunlaşıp güzelleşmiyor muydu ya ben kel kalıcam gibi b12ye vitaminlere başladım ama asla durmuyor var mı benim gibi saçı çok dökülen?

Bu zararı olmaz mı fitil kullaniyorsunuz ya

Zaten ful yatiyorum dinleniyorum da 10 yıldan sonra olunca korkuyor insan tabi herşey Allah'ın elinde rabbim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah
Yaaaaaa öyle tabii rabbim sağlıcakla nasip etsin kucağına insallah canım benimmm

H Havva Aras RoBeArKa kızlar cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.kaçıncı haftada öğrendiniz? Benim de kontolüm 11. Haftada ama görünür mü acaba diye merak ettim
Çok teşekkürler. Ben erken öğrendim oğlumda da 8. Haftada öğrenmiştim. Doktorumla aynı sitedeyiz diğer bebegime de ona gitmiştim. Kız istediğimi bildiğinden galiba yine erken söyledi. Erkek dese de mutlu olurdum tabiki ama 2 oğlum var. Şimdi kız çocuğu sahibi olmak beni biraz daha heyecanlandırıyor. Rabbım kizlarimi da erkeklerimiz de korusun kollasin hayırlı evlat etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…