- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.721
Çok normal canım kesen büyüdüğü için oluyor bide üşütme kendiniKizlar bişey sorcam bu haftalarda kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrılarım oluyor normal mi sizler de de böyle şeyler oluyor mu
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler de cinsiyetin önemi yokAyyy banada kız gibi geldii yaaa
Kocamda rüyasında görmüş kızımız olcak gene dedikızımlada a destek olurlar aslında kız olsun istiyorum amaa rabbim sağlıcakla nasip etsin tabiki farketmez
Mayıs bebesisinHayırlısıyla sağlıcakla gelsinler de cinsiyetin önemi yokgönlüm tabi kızdan yana ama önemli olan sağlıcakla gelmesi
8+6 haftalık kanama yok dediğiniz gibi adet olacakmisim gibi ağrılarım var bide aşırı akıntı varKaçıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama bana doktorum ağrıların oluyor mu diye sormuştu kasık ağrılarım çogunluktaydı o zaman adet olacakmışım gibi o iyi iyi demişti.
Kanama olmadığı sürece bu ağrıların olması çok normal diye biliyorum.
Zaten ful yatiyorum dinleniyorum da 10 yıldan sonra olunca korkuyor insan tabi herşey Allah'ın elinde rabbim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallahÇok normal canım kesen büyüdüğü için oluyor bide üşütme kendini
Ben de ayakta uzun süre kalınca çekiyorum, yorulmamamız lazım da bazen mümkün olmuyor maalesefİyi aksamlar herkese5haftalikken sag bacagim sag kasigim ve belimin sag tarafinda agri yasamistim ertesi günü de kanama olmustu. Bu aksam yine basladi agri ve ben 2gundur hic dinlenemedik yogun bi tempodaydim suan cok korkuyorum insallah kanama ile karsilasmam bnm gibi kasik bel bacak agrisi ayni anda olan varmi
O zaman korkmayın kanama yoksa akıntı olması da çok normal şöyle düşünün bazı insanlar akıntısının aşırı artmasıyla öğreniyor hamileliğini. Akıntı bende de cok ama ben fitil kullanıyorum onun iyice arttırdıgını biliyorum.8+6 haftalık kanama yok dediğiniz gibi adet olacakmisim gibi ağrılarım var bide aşırı akıntı var
11+1 benim canımKaç haftalık seninki teşekkür ederim
Canım sen yine de kendini çok yormamaya çalış mümkünse.İyi aksamlar herkese5haftalikken sag bacagim sag kasigim ve belimin sag tarafinda agri yasamistim ertesi günü de kanama olmustu. Bu aksam yine basladi agri ve ben 2gundur hic dinlenemedik yogun bi tempodaydim suan cok korkuyorum insallah kanama ile karsilasmam bnm gibi kasik bel bacak agrisi ayni anda olan
Mayıs 26 haziran - 5 arası bir tarihte olacak ama bakalım ne zaman gelecekMayıs bebesisin
Bu zararı olmaz mı fitil kullaniyorsunuz yaO zaman korkmayın kanama yoksa akıntı olması da çok normal şöyle düşünün bazı insanlar akıntısının aşırı artmasıyla öğreniyor hamileliğini. Akıntı bende de cok ama ben fitil kullanıyorum onun iyice arttırdıgını biliyorum.
çok üzgünüm nur
Yaaaaaa öyle tabii rabbim sağlıcakla nasip etsin kucağına insallah canım benimmmZaten ful yatiyorum dinleniyorum da 10 yıldan sonra olunca korkuyor insan tabi herşey Allah'ın elinde rabbim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler. Ben erken öğrendim oğlumda da 8. Haftada öğrenmiştim. Doktorumla aynı sitedeyiz diğer bebegime de ona gitmiştim. Kız istediğimi bildiğinden galiba yine erken söyledi. Erkek dese de mutlu olurdum tabiki ama 2 oğlum var. Şimdi kız çocuğu sahibi olmak beni biraz daha heyecanlandırıyor. Rabbım kizlarimi da erkeklerimiz de korusun kollasin hayırlı evlat etsin insallahH Havva ArasRoBeArKa kızlar cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.kaçıncı haftada öğrendiniz? Benim de kontolüm 11. Haftada ama görünür mü acaba diye merak ettim
Bebe karar verecekMayıs 26 haziran - 5 arası bir tarihte olacak ama bakalım ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?