2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben normalde de su icemem. Simdi zorlayarak içmiş halim yarim litre anca gunde buyuk problemim bu
canım en az 2 litre içmeye çalış büyük bir bardak al kendine onunla iç, bebeğe giden kan dolaşımının sağlıklı olması için annenin yeterli miktarda su tüketimi çok önemliymiş. Google dan araştır bak, lekelenmem olunca hastaneye gitmiştim doktorum özellikle bol su içmem gerektiği konusunu tekrar hatırlatmıştı bana aman ihmal etme, normalde 2 litre içiyorsan gebelikte bir tık fazlasını içmen gerekiyormuş buna göre fazla içmeye çalış ama bence 2 litrenin altında kalma

ben de progestan fitil kullanıyorum. her zaman değil ama arada kahverengi akıntı geliyor fitilin akıntısıyla beraber sizde de oluyor mu?

Selam hamiş anneler ❤
Karından çekilen ultrason fotografımız tahmin edecek olan var mı hangi cinsiyet bekliyor bizi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-10 at 14.38.30.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 79
Gece dayanamadim agriya parol ictim agrim gecti sukur bugun dinleniyorum bol bol

Günaydııın kızlar hamilelikte saçlar dolgunlaşıp güzelleşmiyor muydu ya ben kel kalıcam gibi b12ye vitaminlere başladım ama asla durmuyor var mı benim gibi saçı çok dökülen?
Benim canım aşırı döküldü ama 8. Haftamdayım biraz azaldı kel kalıcam sandım başlarda gerçekten

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kozmetik konusu aşırı kafamı karıştırıyor. Hamilelikten sonra nemlendiricinizi, yüz temizleyicinizi, serumunuzu filan değiştirdiniz mi? Benim cildim hassas ve kuruya dönük karmadır ama hamilelikle çok sivilcelendim. Elimdeki ürünlerin içeriklerini okuduğumda elim gitmiyor kullanmaya, sadece keseye devam ediyorum T bölgeme. Önerebileceğiniz siyah nokta önleyici peeling ve nemlendirici var mı? Özellikle nemlendiricide kitleniyorum

Ben hiç bir şey kullanmıyorum , günlük ağız ve diş bakımıma dikkat ediyorum sadece :) kullandığım şampuandan bile emin olamayıp araştırıyorum, pimpirik=ben. a birde hindistan cevizi yağı yada tatlı badem yağı ile nemlenebilirsiniz bence

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak kan sulandırıcı göbekten yapıyorsunuz değil mi?acaba koldan yapmak mi gerekiyor belli haftadan sonra tedirgin oldum da.

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak kan sulandırıcı göbekten yapıyorsunuz değil mi?acaba koldan yapmak mi gerekiyor belli haftadan sonra tedirgin oldum da.
merhaba, doktorum ilk zamanlar için göbekten yapılmasının daha sağlıklı olduğunu söylemişti ben göbekten yapıyorum, morarmayı önlemek için öncesi ve sonrası buz uyguluyorum

Hindistan cevizi yağı denemiştim bi kere, çook garip bi his bırakıyor. Bir de sivilcelerim daha beter olursa diye çekindim açıkçası bazı doktorlar ve dermatologlar ilaç içermediği sürece standart kremlerle devam edebilirsiniz diyo ama kimyasal kimyasaldır bilemedim.. hamileliğinde kendiliğinden güzelleşenler çok şanslı

Ben göbekten yapıyorum doktorum göbekten devam edelim dedi, ilerleyen aylarda değişir mi bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…