- 17 Aralık 2020
- 1.539
- 1.158
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.741
Hayır olmuyor zaten doktor verdi 12. Haftama kadar tedbiren kullanmam gerekiyor. Benim bebeklerim tüp bebekBu zararı olmaz mı fitil kullaniyorsunuz ya
canım en az 2 litre içmeye çalış büyük bir bardak al kendine onunla iç, bebeğe giden kan dolaşımının sağlıklı olması için annenin yeterli miktarda su tüketimi çok önemliymiş. Google dan araştır bak, lekelenmem olunca hastaneye gitmiştim doktorum özellikle bol su içmem gerektiği konusunu tekrar hatırlatmıştı bana aman ihmal etme, normalde 2 litre içiyorsan gebelikte bir tık fazlasını içmen gerekiyormuş buna göre fazla içmeye çalış ama bence 2 litrenin altında kalmaBen normalde de su icemem. Simdi zorlayarak içmiş halim yarim litre anca gunde buyuk problemim bu
ben de progestan fitil kullanıyorum. her zaman değil ama arada kahverengi akıntı geliyor fitilin akıntısıyla beraber sizde de oluyor mu?O zaman korkmayın kanama yoksa akıntı olması da çok normal şöyle düşünün bazı insanlar akıntısının aşırı artmasıyla öğreniyor hamileliğini. Akıntı bende de cok ama ben fitil kullanıyorum onun iyice arttırdıgını biliyorum.
çok üzgünüm
Gece dayanamadim agriya parol ictim agrim gecti sukur bugun dinleniyorum bol bolCanım sen yine de kendini çok yormamaya çalış mümkünse.
Ama şöyle diyeyim, pazar günü benim de misafirim gelecekti akşam, pazar sabahtan akşama kadar temizlik yaptım, inan 3 gün kalkamadım kendime gelemedim bel ve kasık ağrısından. Normalde de bel kasık ağrım oluyo gün içinde ama yorulunca ekstra fazla oluyo, o yüzden bence normaldir, içini ferah tut
Uzun sure oturmakta yaramiyor illa yatip dinlenicem. Oturunca da agrim oluyor. Su 1ayi da atalatsak daha bir rahat olacagizBen de ayakta uzun süre kalınca çekiyorum, yorulmamamız lazım da bazen mümkün olmuyor maalesef
Ben fitili kullanmadigim zamanlarda koyu sari akintim oluyorben de progestan fitil kullanıyorum. her zaman değil ama arada kahverengi akıntı geliyor fitilin akıntısıyla beraber sizde de oluyor mu?
Benim canım aşırı döküldü ama 8. Haftamdayım biraz azaldı kel kalıcam sandım başlarda gerçektenGünaydııın kızlarhamilelikte saçlar dolgunlaşıp güzelleşmiyor muydu ya ben kel kalıcam gibi b12ye vitaminlere başladım ama asla durmuyor var mı benim gibi saçı çok dökülen?
o tarz akıntılar normal diye biliyorum, artık ben de kahverengi akıntıya takılmamaya çalışıyorum yoksa endişe ile geçmiyor zamanBen fitili kullanmadigim zamanlarda koyu sari akintim oluyor
benim öncesinde de dökülüyordu ama şuan duşta bir avuç kurutunca bir avuç atıyorum yaniBenim canım aşırı döküldü ama 8. Haftamdayım biraz azaldı kel kalıcam sandım başlarda gerçekten
Ben hiç bir şey kullanmıyorum , günlük ağız ve diş bakımıma dikkat ediyorum sadece :) kullandığım şampuandan bile emin olamayıp araştırıyorum, pimpirik=ben. a birde hindistan cevizi yağı yada tatlı badem yağı ile nemlenebilirsiniz benceKızlar bir şey sormak istiyorum. Kozmetik konusu aşırı kafamı karıştırıyor. Hamilelikten sonra nemlendiricinizi, yüz temizleyicinizi, serumunuzu filan değiştirdiniz mi? Benim cildim hassas ve kuruya dönük karmadır ama hamilelikle çok sivilcelendim. Elimdeki ürünlerin içeriklerini okuduğumda elim gitmiyor kullanmaya, sadece keseye devam ediyorum T bölgeme. Önerebileceğiniz siyah nokta önleyici peeling ve nemlendirici var mı? Özellikle nemlendiricide kitleniyorum
Hayır olmuyor zaten doktor verdi 12. Haftama kadar tedbiren kullanmam gerekiyor. Benim bebeklerim tüp bebek
merhaba, doktorum ilk zamanlar için göbekten yapılmasının daha sağlıklı olduğunu söylemişti ben göbekten yapıyorum, morarmayı önlemek için öncesi ve sonrası buz uyguluyorumMerhaba arkadaşlar size bir sorum olucak kan sulandırıcı göbekten yapıyorsunuz değil mi?acaba koldan yapmak mi gerekiyor belli haftadan sonra tedirgin oldum da.
Hindistan cevizi yağı denemiştim bi kere, çook garip bi his bırakıyor. Bir de sivilcelerim daha beter olursa diye çekindim açıkçasıBen hiç bir şey kullanmıyorum , günlük ağız ve diş bakımıma dikkat ediyorum sadece :) kullandığım şampuandan bile emin olamayıp araştırıyorum, pimpirik=ben. a birde hindistan cevizi yağı yada tatlı badem yağı ile nemlenebilirsiniz bence
Ben göbekten yapıyorum doktorum göbekten devam edelim dedi, ilerleyen aylarda değişir mi bilmiyorum:)Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak kan sulandırıcı göbekten yapıyorsunuz değil mi?acaba koldan yapmak mi gerekiyor belli haftadan sonra tedirgin oldum da.
Göbüş büyüdükten sonra bacağa geçiceksin ben öyle biliyorumMerhaba arkadaşlar size bir sorum olucak kan sulandırıcı göbekten yapıyorsunuz değil mi?acaba koldan yapmak mi gerekiyor belli haftadan sonra tedirgin oldum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?