- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.761
bence her anne mükemmel ve çok güzelHindistan cevizi yağı denemiştim bi kere, çook garip bi his bırakıyor. Bir de sivilcelerim daha beter olursa diye çekindim açıkçasıbazı doktorlar ve dermatologlar ilaç içermediği sürece standart kremlerle devam edebilirsiniz diyo ama kimyasal kimyasaldır bilemedim.. hamileliğinde kendiliğinden güzelleşenler çok şanslı
benim göbüş büyümeye başladı , daha kolay iğne giriyorGöbüş büyüdükten sonra bacağa geçiceksin ben öyle biliyorum
progestan kullanman gerekiyor hematom alanı olunca canım, vücut onu emip yok edecek zamanla , hiiiç korkmaKızlar merhaba gebeliğinde hematom alanı yasayan var mı acaba
Cevabın için yeşekkür ederim canım progestan fitil ve iğne kullanıyorum 12 haftalık olduk allaha sukur ama genimd eğıhtılaşma sorunu cıktı ve kan sulandırıcı kullanacagım merak ettiğim bu hematom alanısadece kan sulandırıcı kullananlardamı oluyorprogestan kullanman gerekiyor hematom alanı olunca canım, vücut onu emip yok edecek zamanla , hiiiç korkma
merhaba, ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama hematom alanı oluşmadı bende. bu arada doktor nasıl progestan fitil ve iğneyi bir arada verdi anlamadım ikisinin birlikte kullanılmasının olumsuz etkileri olduğunu söylemişti bu sebeple acilde eğer size progestan iğne yapmak isterlerse progestan fitil kullandığınızı söyleyin ve yaptırmayın demişti, araştırmanızı öneririm.Cevabın için yeşekkür ederim canım progestan fitil ve iğne kullanıyorum 12 haftalık olduk allaha sukur ama genimd eğıhtılaşma sorunu cıktı ve kan sulandırıcı kullanacagım merak ettiğim bu hematom alanısadece kan sulandırıcı kullananlardamı oluyor
Yani bir cok doktor aynı kombin ile gidiyor sadece sizin doktorunuzun buna karsı cıktıgını gördüm burada okuduklarımdan. Cunku bir cok arkadasımız iğne ve fitil kullanıyor. Progestan ipne ile proluton depoyu karıstırıyor olabilri misiniz proluton depot yuksek progesteron içerir belki onda fitil kullanımı olmaya bilir ama progestan iğne zaten 0.5 ml doktorunuzun söylediği beni fazlasıyla sasırttı. Bu arada 5 farklı doktor görüşü aldım 2 doç. 1 prof. Bir riskli gebelik uzmanı birde operatörmerhaba, ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama hematom alanı oluşmadı bende. bu arada doktor nasıl progestan fitil ve iğneyi bir arada verdi anlamadım ikisinin birlikte kullanılmasının olumsuz etkileri olduğunu söylemişti bu sebeple acilde eğer size progestan iğne yapmak isterlerse progestan fitil kullandığınızı söyleyin ve yaptırmayın demişti, araştırmanızı öneririm.
maşallaahh canımmmm, bebıs gelıyormus.Aynı gün satlarımız, hoşgeldin sağlıkla ilerlesinben temmuz grubuna hiç girmedim çünkü net Haziran'da doğacak ben de keseyi 5+1 de gördüm. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah kalp atışına ne zaman çağırdı?
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende hematom alanı olmadı canım, onunla ilgili değilCevabın için yeşekkür ederim canım progestan fitil ve iğne kullanıyorum 12 haftalık olduk allaha sukur ama genimd eğıhtılaşma sorunu cıktı ve kan sulandırıcı kullanacagım merak ettiğim bu hematom alanısadece kan sulandırıcı kullananlardamı oluyor
ultrasona göre mi diyorsun kuzum? benimde öyleKızlar bebeğinizin başı hangi tarafta? Benimki sol tarafta.
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende hematom alanı olmadı canım, onunla ilgili değil
Cok sağol canım cevabın için pıhtılaşma var öecbur kullanıcam allah yardımcım olur insallahBen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende hematom alanı olmadı canım, onunla ilgili değil
Amiiin cümlemizin inşallahhhCok sağol canım cevabın için pıhtılaşma var öecbur kullanıcam allah yardımcım olur insallah
olabilir çok emin olamadım şimdi yanlış da yönlendirmek istemem, lekelenmem olduğunda hastanenin aciline gitmiştim kendi doktorum yoktu ordaki doktor söylemişti ama progestan dedi diye hatırlıyorum. Siz eminseniz sorun yok zaten :)Yani bir cok doktor aynı kombin ile gidiyor sadece sizin doktorunuzun buna karsı cıktıgını gördüm burada okuduklarımdan. Cunku bir cok arkadasımız iğne ve fitil kullanıyor. Progestan ipne ile proluton depoyu karıstırıyor olabilri misiniz proluton depot yuksek progesteron içerir belki onda fitil kullanımı olmaya bilir ama progestan iğne zaten 0.5 ml doktorunuzun söylediği beni fazlasıyla sasırttı. Bu arada 5 farklı doktor görüşü aldım 2 doç. 1 prof. Bir riskli gebelik uzmanı birde operatör
Proluton depotada progestan diyorlar canım. İçeriği progestan Benim doktorum mesela o iğneyi cok uzun süreli kullandırmıyor. Büyük ihitimal söz ettiğin o iğne. Yanlış bilgi kirliliği burada cok o yğzden bir şey yazarekn inanki cok kez düşünüp yazıyorum doğrulugunu bilmediğim seyleri yazmamaya calısıyorum ki burada kimseye yanlış bilgi vermeyeyşm dşyeolabilir çok emin olamadım şimdi yanlış da yönlendirmek istemem, lekelenmem olduğunda hastanenin aciline gitmiştim kendi doktorum yoktu ordaki doktor söylemişti ama progestan dedi diye hatırlıyorum. Siz eminseniz sorun yok zaten :)
teşekkürler canım o zaman aynı iğneden bahsediyoruz, ben de tabiki doktor söylediği için paylaştım bi şekilde güveniyoruz söylediklerine. Kişiye göre de yorum yapmış olabilirler herkesin öncesinde elbetteki doktoruna danışması lazım herkesin öyküsü farklı oluyor.Proluton depotada progestan diyorlar canım. İçeriği progestan Benim doktorum mesela o iğneyi cok uzun süreli kullandırmıyor. Büyük ihitimal söz ettiğin o iğne. Yanlış bilgi kirliliği burada cok o yğzden bir şey yazarekn inanki cok kez düşünüp yazıyorum doğrulugunu bilmediğim seyleri yazmamaya calısıyorum ki burada kimseye yanlış bilgi vermeyeyşm dşye
Canım başka bir doktor buldum pazartesi randevulaştık ona gidicem. Gideceğim doktor da Prof. Kendisi ile telefonda görüştük. Böyle bir teşhis konması için erken olduğunu bunun beni üzmek dışında bir işe yaramayacağını söyledi. Pazartesi onun muayenehanesine gideceğim. Önceki doktoruma acil durumda ulaşmam çok mümkün değildi. Asistanı vasıtasıyla iletişim kuruyorduk. Sabah mesaj atsam akşam doktorun yazdığını gönderiyordu. Bu doktorumun direk kendi cep numarası var. Pazartesi bir görüşeceğim ona geçeceğim muhtemelen. Zaten araştırmama göre tanı doğru ise bile doğumda jinekolojik onkolog öneriyorlarmış. Şimdi görüştüğüm doktorun uzmanlık alanı o.Themiscan selam canım nasıl oldun öğrenebildin mi bişeyler?
çok sevindim, alanında doğru doktoru bulmak çok önemli. Güzel haberlerini bekliyoruzCanım başka bir doktor buldum pazartesi randevulaştık ona gidicem. Gideceğim doktor da Prof. Kendisi ile telefonda görüştük. Böyle bir teşhis konması için erken olduğunu bunun beni üzmek dışında bir işe yaramayacağını söyledi. Pazartesi onun muayenehanesine gideceğim. Önceki doktoruma acil durumda ulaşmam çok mümkün değildi. Asistanı vasıtasıyla iletişim kuruyorduk. Sabah mesaj atsam akşam doktorun yazdığını gönderiyordu. Bu doktorumun direk kendi cep numarası var. Pazartesi bir görüşeceğim ona geçeceğim muhtemelen. Zaten araştırmama göre tanı doğru ise bile doğumda jinekolojik onkolog öneriyorlarmış. Şimdi görüştüğüm doktorun uzmanlık alanı o.
ben hayra alamet ve homemade aromaterapinin ürünlerini kullanıyorum cok uzun yıllardır. Homemade artık maalesef cok pahalı ama hayraalamet daha ulasılabilir fiyatlarda. leyla isimsi nemlendiricisini ekstra begeniyorum :) peeling ve siyah nokta için ürünler var mı bilmiyorum kendim kullanmadıgım icin..Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kozmetik konusu aşırı kafamı karıştırıyor. Hamilelikten sonra nemlendiricinizi, yüz temizleyicinizi, serumunuzu filan değiştirdiniz mi? Benim cildim hassas ve kuruya dönük karmadır ama hamilelikle çok sivilcelendim. Elimdeki ürünlerin içeriklerini okuduğumda elim gitmiyor kullanmaya, sadece keseye devam ediyorum T bölgeme. Önerebileceğiniz siyah nokta önleyici peeling ve nemlendirici var mı? Özellikle nemlendiricide kitleniyorum
ben de göbekten yapıyorum :)Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak kan sulandırıcı göbekten yapıyorsunuz değil mi?acaba koldan yapmak mi gerekiyor belli haftadan sonra tedirgin oldum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?