2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben doktoruma sordugumda dedi ki cildin icin krem vs seyler kullanmanda problem yok. Ama eger eczane urunuyse yani receteli satiliyorsa o zaman sormak lazim hamileler kullanabilir mi diye. Zaten cogu cildin altina bile inemiyor herhangi bir problem yok

Benım midemm özelleikle geceleri aşırı bulanıyor birde aşırı uykusuz kalıyorum. Benım gbi uyuyamayan varmı. Üçten beri ayaktayım artık başım çatlıyor uykusuzluktan . Çok deişik herkes uyuyor bende gebeliklerimde uyuyamıyorum hiççç

ben uyuyorum ya , çalışıyorum zaten ama yemek yedikten sonra uyku bastırıyor yani herkesin bu mucizeye tepkisi farklı kesinlikle

Ben geceleri sürekliiii uyanıyorum. Rüya görüyorum kısa kısa saçma sapan sabah dinlenmiş şekilde uyanamıyorum asla

@Havva Aras RoBeArKa kızlar cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.kaçıncı haftada öğrendiniz? Benim de kontolüm 11. Haftada ama görünür mü acaba diye merak ettim
Ben gebe kaldığımı öğrendiğimden beri kız hissettim zaten, doktorda yüksek ihtimal kız dedi 9.haftamda. Diğer bebeklerimi 11.haftada öğrenmiştim. Sen de öğrenebilirsin eğer söylerse.

ben de progestan fitil kullanıyorum. her zaman değil ama arada kahverengi akıntı geliyor fitilin akıntısıyla beraber sizde de oluyor mu?
Bende hiç kanama tarzı veya kahverengi akıntı olmadı hep beyaz oluyor. Hatta bazen o kadar bi anda geliyor ki kanama diye lavobaya gidiyorum bembeyaz akıntı görüyorum

Bende ikisini birlikte kullanıyorum doktorum aksine tedbir maksatlı oldugunu kullanmam gerektiğini söyledi. Asıl kullanılmadığında sıkıntı yaşanabileceğini söylemişti.

Aa anladım o zaman kremime devam edebilirim havalar da soğudu nemsiz bırakmak çok kötü çok teşekkür ederiimm

Çok teşekkür ederim hiç duymamıştım bir bakayım

Ben d ekeşke çıkarabilsemde rahatlasam modundayım. Allah hepimize kolaylık versin. Sizler yakın zamanda cinsiyet öğrenmeye başlarsınız bende diyorum bir ay bi geçse belki o donemkide bizim de söyler doktorumuz. Bunarada benım aılemde sadece. Cocukaşrım eşim ve kardeşim biliyor. Buraya yazıp burda oaylaşmak isteidm . Birazdaha ilerlesin gebeliğim öyle söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…