- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.926
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.781
Ben doktoruma sordugumda dedi ki cildin icin krem vs seyler kullanmanda problem yok. Ama eger eczane urunuyse yani receteli satiliyorsa o zaman sormak lazim hamileler kullanabilir mi diye. Zaten cogu cildin altina bile inemiyor herhangi bir problem yokKızlar bir şey sormak istiyorum. Kozmetik konusu aşırı kafamı karıştırıyor. Hamilelikten sonra nemlendiricinizi, yüz temizleyicinizi, serumunuzu filan değiştirdiniz mi? Benim cildim hassas ve kuruya dönük karmadır ama hamilelikle çok sivilcelendim. Elimdeki ürünlerin içeriklerini okuduğumda elim gitmiyor kullanmaya, sadece keseye devam ediyorum T bölgeme. Önerebileceğiniz siyah nokta önleyici peeling ve nemlendirici var mı? Özellikle nemlendiricide kitleniyorum
Benim iki gündür iyiydi bu sabah yine show oldu :)) doktorum 12-13 de geçer dedi ama bilemiyorumBenim mide bugün yine sovunu yapıyor bi de baş ağrısıne zamana geçer bu bulantılar ya
Artık rahatça yiyip içmek istiyorumBenim iki gündür iyiydi bu sabah yine show oldu :)) doktorum 12-13 de geçer dedi ama bilemiyorum
Bulantı olunca da insan iyi olduğunu düşünüyor :) hareketleri hissedene kadar bulantı olsa daha mı iyi acaba :)) ayy bilemedim :)))Artık rahatça yiyip içmek istiyorumgeçse rahatlasak bulantılar
ben uyuyorum ya , çalışıyorum zaten ama yemek yedikten sonra uyku bastırıyor yaniBenım midemm özelleikle geceleri aşırı bulanıyor birde aşırı uykusuz kalıyorum. Benım gbi uyuyamayan varmı. Üçten beri ayaktayım artık başım çatlıyor uykusuzluktan . Çok deişik herkes uyuyor bende gebeliklerimde uyuyamıyorum hiççç
Ama cıkarmakta cok kötü ya ben biraz mızmızım bu konuda galibaBulantı olunca da insan iyi olduğunu düşünüyor :) hareketleri hissedene kadar bulantı olsa daha mı iyi acaba :)) ayy bilemedim :)))
Ben geceleri sürekliiii uyanıyorum. Rüya görüyorum kısa kısa saçma sapanBenım midemm özelleikle geceleri aşırı bulanıyor birde aşırı uykusuz kalıyorum. Benım gbi uyuyamayan varmı. Üçten beri ayaktayım artık başım çatlıyor uykusuzluktan . Çok deişik herkes uyuyor bende gebeliklerimde uyuyamıyorum hiççç
aaa mızmız olur mu aşk olsun :) benim bulantılarım öyle kötü değil, günde bir iki defa o yüzden katlanılır oluyorAma cıkarmakta cok kötü ya ben biraz mızmızım bu konuda galiba
Ben gebe kaldığımı öğrendiğimden beri kız hissettim zaten, doktorda yüksek ihtimal kız dedi 9.haftamda. Diğer bebeklerimi 11.haftada öğrenmiştim. Sen de öğrenebilirsin eğer söylerse.@Havva ArasRoBeArKa kızlar cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.kaçıncı haftada öğrendiniz? Benim de kontolüm 11. Haftada ama görünür mü acaba diye merak ettim
Benimki de sol taraftaKızlar bebeğinizin başı hangi tarafta? Benimki sol tarafta.
Bende hiç kanama tarzı veya kahverengi akıntı olmadı hep beyaz oluyor. Hatta bazen o kadar bi anda geliyor ki kanama diye lavobaya gidiyorum bembeyaz akıntı görüyorumben de progestan fitil kullanıyorum. her zaman değil ama arada kahverengi akıntı geliyor fitilin akıntısıyla beraber sizde de oluyor mu?
Bende ikisini birlikte kullanıyorum doktorum aksine tedbir maksatlı oldugunu kullanmam gerektiğini söyledi. Asıl kullanılmadığında sıkıntı yaşanabileceğini söylemişti.merhaba, ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama hematom alanı oluşmadı bende. bu arada doktor nasıl progestan fitil ve iğneyi bir arada verdi anlamadım ikisinin birlikte kullanılmasının olumsuz etkileri olduğunu söylemişti bu sebeple acilde eğer size progestan iğne yapmak isterlerse progestan fitil kullandığınızı söyleyin ve yaptırmayın demişti, araştırmanızı öneririm.
Aa anladım o zaman kremime devam edebilirim havalar da soğudu nemsiz bırakmak çok kötü çok teşekkür ederiimmBen doktoruma sordugumda dedi ki cildin icin krem vs seyler kullanmanda problem yok. Ama eger eczane urunuyse yani receteli satiliyorsa o zaman sormak lazim hamileler kullanabilir mi diye. Zaten cogu cildin altina bile inemiyor herhangi bir problem yok
Çok teşekkür ederim hiç duymamıştım bir bakayımben hayra alamet ve homemade aromaterapinin ürünlerini kullanıyorum cok uzun yıllardır. Homemade artık maalesef cok pahalı ama hayraalamet daha ulasılabilir fiyatlarda. leyla isimsi nemlendiricisini ekstra begeniyorum :) peeling ve siyah nokta için ürünler var mı bilmiyorum kendim kullanmadıgım icin..
Senin sadece bulanıyor mu canım ben de cıkarma ve bi sey yiyememe de var ondan mı ağır geldi acabaaaa mızmız olur mu aşk olsun :) benim bulantılarım öyle kötü değil, günde bir iki defa o yüzden katlanılır oluyor
Ben sabahları çıkarıyorum canım ama gün içinde olmuyor, olsa eminim zor olurduSenin sadece bulanıyor mu canım ben de cıkarma ve bi sey yiyememe de var ondan mı ağır geldi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?