- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.801
Ben geçen hamileliğimde kullanmıştım, doktorum vermişti.anneler ya merhabalar benim öksürük geçmedi geçmediği gibi ateş ve halsizlik geldi doktor antibiyotik vermişti agumentin bid zararı yok merak etme dedi ama baslamamstm baktm olmayacak ilerliyor başladım kullanan var mı hiç içim rahat etsin
Ay ilk 3 Ay da olunca bi de bi dünya ilaç kullanınca ister istemez direndim ama yok yani baktım enfeksiyon artışı yapacak gibiBen geçen hamileliğimde kullanmıştım, doktorum vermişti.
Progestan corasprin oksapar folbiol derken şükür geçen ki kontrol de kanama alanı bitmiş diye prolutonu kesmistiBen geçen hamileliğimde kullanmıştım, doktorum vermişti.
Bende aksef kullandım canım, doktorun kullan diyorsa kullan mutlakaAteş halsizlik arttı çünkü 1.5 haftadır düzelmek yerine ilerledi öksürük ses kısıklığı derken kulaklarim tikanmsti hep doğal ilaç aldım ama dün itibari ateş ve halsizlige verdi eczacı da rahat olun çok var öyle kullanan hamile dedi doktor 2 3 gün önceden vermişti ama annelik ya işte kullanmaym diyordm baktım olmayacak yeşilimsi ayıptır soylemesi Bi salgı gelince enfeksiyon olabilir başla antibiyotige rahat ol dedi inşallah tez zaman da gecirir olumsuz etki olmaz
8. Haftada keseyi yeni görenler var vallahi çok şaşırdım acaba cihazla felan da mı alakalı inşallah benim doktor da söylerÇok teşekkürler. Ben erken öğrendim oğlumda da 8. Haftada öğrenmiştim. Doktorumla aynı sitedeyiz diğer bebegime de ona gitmiştim. Kız istediğimi bildiğinden galiba yine erken söyledi. Erkek dese de mutlu olurdum tabiki ama 2 oğlum var. Şimdi kız çocuğu sahibi olmak beni biraz daha heyecanlandırıyor. Rabbım kizlarimi da erkeklerimiz de korusun kollasin hayırlı evlat etsin insallah
Süper doktorum da biraz garantici ama ısrar edeceğim iyice bakması içib.kalp atışını görmesine rağmen 3 gün sonra gel dedi ben bile gördüm pıt pıt atıyordu ama o gördüm demedi çok garanticiBen gebe kaldığımı öğrendiğimden beri kız hissettim zaten, doktorda yüksek ihtimal kız dedi 9.haftamda. Diğer bebeklerimi 11.haftada öğrenmiştim. Sen de öğrenebilirsin eğer söylerse.
Aynen cnm ya sırf o yüzden dayanamadm baktım düzelecek gibi değilim enfeksiyon artacak gibi başladım geçmek bilmedi nasil Bi illetse yaBende aksef kullandım canım, doktorun kullan diyorsa kullan mutlakaenfeksiyon riskli bizler için
Ah canım benim sağolasınmaşallaahh canımmmm, bebıs gelıyormus.
saglıkla gelsın ınsallahh
6+2 de duydum hayatımda duyduğum en güzel sesti ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu 9 haftalıkken gittiğimde 7. Haftasında durmuş küçüktü kalbini dinlememiştim onun ilk bu bebeğimde dinledim çok farklı bi histi benim içinhepimizde var aynı telaşlar canım :) güzel haberler alalım inşallahhh :) kalp aatışını kaçıncı haftada öğrendin bu arada?
Benimde 9 haftalık gittiğimde 7. haftada kaldığını öğrendiğim Meleğim var :) Onlarla da zamanı gelince kavuşacağız inşallah , Allah karnımızdakilere sağlıklı ömürler versin6+2 de duydum hayatımda duyduğum en güzel sesti ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu 9 haftalıkken gittiğimde 7. Haftasında durmuş küçüktü kalbini dinlememiştim onun ilk bu bebeğimde dinledim çok farklı bi histi benim için
detaylı dediğin 21. haftada değil mi canım? şimdi ense kalınlığı burun kemiği bakacak sanırımAranızda bilen var mı acaba, ikili test yazıyor ama detaylı ultrason yapılır mı bu randevu da?
Bir tek bunu bulabildim diğerlerinde ikili testte detaylı ultrason da yapılmaz yazıyor. Detaylı ulturason bunda belirtilmedigi için kararsız kaldım
Eki Görüntüle 3337097
Bana 12-13. Haftamda detaylı ulturason için gitmem gerektiği söylendi.detaylı dediğin 21. haftada değil mi canım? şimdi ense kalınlığı burun kemiği bakacak sanırım
Bende ikili test için Zeynep kamilden almmam gerekiyor ama benim de kafam çok karistiAranızda bilen var mı acaba, ikili test yazıyor ama detaylı ultrason yapılır mı bu randevu da?
Bir tek bunu bulabildim diğerlerinde ikili testte detaylı ultrason da yapılmaz yazıyor. Detaylı ulturason bunda belirtilmedigi için kararsız kaldım
Eki Görüntüle 3337097
Anladım canım , hayırlı haberlerle inşallahBana 12-13. Haftamda detaylı ulturason için gitmem gerektiği söylendi.
Bebekler ikiz olduğu için ikili test zaten yapılamıyor ama ölçümleri kontrolleri vs Perinatoloji de yaptıracakmışım.
Bende sebi görünce çok sevindimAh canım benim sağolasınçok şükür şimdilik her şey yolunda. Seni gördüğüme çok sevindim, nasıl gidiyor? Büyütmüşsün bile bebeği maşallah
Bunu biri bırakmışta alabildim. Yoksa acık olan randevularda hep ikili test, detaylı ulturason yapılmaz yazıyor.Bende ikili test için Zeynep kamilden almmam gerekiyor ama benim de kafam çok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?