2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bunu biri bırakmışta alabildim. Yoksa acık olan randevularda hep ikili test, detaylı ulturason yapılmaz yazıyor.
Bunda detaylı ulturason yazmadıgı için kararsız kaldım
Ben de riskli bölüme gidiyorum doktorum eğer randevu bulamazsan bana randevu al dedi benim kafam da allak bullak oldu

Ben de riskli bölüme gidiyorum doktorum eğer randevu bulamazsan bana randevu al dedi benim kafam da allak bullak oldu
Bir iki gün takip edin. Gün içinde yatmadan falan ara ara bakın. Yakalayamazsanız doktorunuza alın. Demekki size bakacak ki öyle söylemiş.
Bu arada hangi doktora gidiyorsunuz orada

Ama siz direk riskli gebelik takibi için gidecekseniz suan acık olan randevulardan alabilirsiniz. Riskli gebelik takibi yapılır yazıyor cogunda, ikili test ve detaylı ultrason yapılmaz yazıyor. Bi bakın derim

Ama siz direk riskli gebelik takibi için gidecekseniz suan acık olan randevulardan alabilirsiniz. Riskli gebelik takibi yapılır yazıyor cogunda, ikili test ve detaylı ultrason yapılmaz yazıyor. Bi bakın derim
Riskli gebelikten kastım daha önce dusuklerim var bir de kan sulandırıcı kullanıyorum ikili test için kadın doğumlara baktım bulamadım bir türlü bende gene gittiğim doktordan alsam mı diye kara kara düşünüyorum

İkili test içinse tamam ben takip içinse beklemeyin diye dedin üç doktorda randvu var gözüküyor ara ara bakıyorum da. Bulamazsanız gidin doktorunuza haftanızı kacırmazsınız en azından

İkili test içinse tamam ben takip içinse beklemeyin diye dedin üç doktorda randvu var gözüküyor ara ara bakıyorum da. Bulamazsanız gidin doktorunuza haftanızı kacırmazsınız en azından
Yok takip için değil ikili test için gitmem gerekiyor gittiğim zaman 11+2oluyor erken mi oluyor acaba çünkü doktor onbir haftadan sonra alabilrsn dedi

Yok takip için değil ikili test için gitmem gerekiyor gittiğim zaman 11+2oluyor erken mi oluyor acaba çünkü doktor onbir haftadan sonra alabilrsn dedi
Benim aldıgım randevuda parantez içinde 11-14 hafta yazıyor ikili test için. Erken değil gibi gözüküyor yazana göre

Bu arada mhrsden ikili test için randevu alman için başta şıkları seçiyorsun ya hastane vs orda hastaneden sonra muayene yeri var ikili test diye orada yazıyor, ben şimdi baktım henüz 1 Aralık için randevu açık takip etmek lazım.

HANIMLAR MERHABA, AVRUPA YAKASINDA DOĞUM PAKETİ YAPAN HASTANE BİLGİNİZ VAR MI?
MEDİCALPARK DIŞINDA BİR ŞEY BULAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Erken mi diyorsun ikili test için öyleyse 12 de alıyım varsa tabi

Beni de ekler misiniz yas 27 ikinci gebelik sat 10 ekim .doğum temmuzun ikinci haftası ama sezaryen olduğum için 2 hafta erken oluyor

Bu arada 13 Kasım beta 1600 15 Kasım veya 3600 Dr ye gittim evet küçük bir kese gibi birsey var dedi alttan bakıyım dedi ben yok dedim hafta içi tekrar gidicem doktora

Bende senin gibiyim çok uykulu olmama rağmen gece bulantılardan ve bel ağrısından uyuyamıyorum bu aralar. Gün içinde de sızıyorum orada burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…