2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Erken mi diyorsun ikili test için öyleyse 12 de alıyım varsa tabi
İkili test zaten çok garanti değil ya %40 doğruluk payi diye okumuztum bı yerde ben hani bebek biraz daha buyukken gitsem daha iyi olur diye düşündüm kendimce.

Ama bence de çok uzun meraktan insanın oncesinde de gidesi geliyor o yüzden ben de randevu aldım özelde bı gidip baktircam

Ben de gidicem merak ediyorum ister istemez

Ben de aynı doktora gidiyorum bana bı de kağıt verdiler ikili test için 11-14 hafta yaziyor kağıtta 13. Haftaya almayı planlıyorum
Banada verdiler o kağıttan. Zeynep kamile gidenler çokmuş geubumuzda ben ilk hamileliğimde detaylı ultrason için 2 hafta uğraşmıştm randevu bulamıyordum. İnşallah hepimiz kolayca buluruz. İkili test için randevu bulunuyorda diğeri için çok zor

Kızlar şimdi beta testlerime baktım da ilk yaptırdığım test 1400, 4 gün sonra tekrqr yaptırdığım test 6500 çıkmış.biraz hızlı mı yükselmiş acaba? İkinci kandan sonra kontrole gitmedim daha.çoğul olma ihtimali var mı acaba

Ben de gidicem merak ediyorum ister istemez
Canım ben doktora sordum 13_14 çok net olculemiyor 12. Hafta ideal ikili test için dedi

10+2 haftalıkmış karından bakıldı burda teorileri bilenlerden cinsiyet tahmini bekliyorum artık çok net görüntüsü var üstelik de iki üç defa zıpladı çok güzeldi

Eklentiler

• IMG_20231118_162918.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 96
Bende sebi görünce çok sevindim
Rabbim. Sağlıkla kucaklarımiza aldırsın ınsallahhh
Evet şükür kuzu 27haftalik olduk
Darisi sağlıklı hayırlı doğumlarimiza
Benim 3 kaybım olduğundan elim yüreğimde hep, inşallah bu kez sağlıkla büyüyecek bebeğim cinsiyeti ne kuzumuzun?

Rabb'im sana bağışlasin yavrunu canım benim yani ikili test için tam 12 ideal öyle mi

Şu kısmı tam olarak acıklarmısınız nereleri sececegiz. Benim gördüğüm randevuların cogunda ikili test, detaylı ulturason yapılmaz yazıyor

Detaylı için ayrıca mı randevu acılıyor yoksa ikili test yazanlar detaylı da yapıyor mu bilginiz var mı?

Kızlar herkese merhaba.herkes iyi gidiyordur umarım.sizlere bir sorum olacaktı.dün 12+0 iken doktorumla randevum vardı.nifty test için kan verdim bir de uötrason ile muayene oldum.doktorum bebeğin beynine, midesine ve ense kalınlığına baktı.ancak detaylı ultrasonla ilgili bir şey söylemedi..18. Hafta civarı detaylı ultrason yapılıyor ancak tam bu haftalarda da yapılıyor sanırım.doktorumun böyle bir şeyi atlayacağı sanmıyorum ama içime de bir kurt düşmedi değil.acaba bir perinatologdan randevu almam gerekiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

All
Sağlıkla kucağınıza versin inşallah bende 1 hafta önce kürtaj oldum kalbî durmuş o sesi asla unutamam ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Şu kısmı tam olarak acıklarmısınız nereleri sececegiz. Benim gördüğüm randevuların cogunda ikili test, detaylı ulturason yapılmaz yazıyor

Mhrsde genel arama seçip ordan hastaneyi vs seçtikten sonra muayene yerine de tikliyosunuz orda ikili test var ben sabah baktigimda 1aralik için açıktı randevu ama şimdi bitmiş her gün bakmak lazım

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-18-20-04-46-822_tr.gov.saglik.MHRSMOBIL.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2023-11-18-20-05-03-017_tr.gov.saglik.MHRSMOBIL.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…