- 12 Ekim 2010
- 243
- 446
- 303
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.841
İkili test zaten çok garanti değil ya %40 doğruluk payi diye okumuztum bı yerde ben hani bebek biraz daha buyukken gitsem daha iyi olur diye düşündüm kendimce.Erken mi diyorsun ikili test için öyleyse 12 de alıyım varsa tabi
Ben de gidicem merak ediyorum ister istemezİkili test zaten çok garanti değil ya %40 doğruluk payi diye okumuztum bı yerde ben hani bebek biraz daha buyukken gitsem daha iyi olur diye düşündüm kendimce.
Ama bence de çok uzun meraktan insanın oncesinde de gidesi geliyor o yüzden ben de randevu aldım özelde bı gidip baktircam
Banada verdiler o kağıttan. Zeynep kamile gidenler çokmuş geubumuzdaBen de aynı doktora gidiyorum bana bı de kağıt verdiler ikili test için 11-14 hafta yaziyor kağıtta 13. Haftaya almayı planlıyorum
Bu şekilde bi ultrason resminden nasıl tahmin yapılıyor ki? Çok soran olmuş da neye bakıp anlaşılıyor bacak arası görünmüyor nerden anlaşılır başka?merhaba karin ultrasonundan cinsiyet tahmininde bulunabilecek olan var midir acaba ?
Ben de bilmiyorum :)Bu şekilde bi ultrason resminden nasıl tahmin yapılıyor ki? Çok soran olmuş da neye bakıp anlaşılıyor bacak arası görünmüyor nerden anlaşılır başka?
Bu çok yakın yaa, 6-7 haftalık varsa at bir tahminde bulunalım yasminlemerhaba karin ultrasonundan cinsiyet tahmininde bulunabilecek olan var midir acaba ?
haydi bakalım tahminleri alalımmesirmacunu 8+3şuan buhün kontrole gittim sesini duyduk herşey de yolunda şükür lekelenmem de bitti
Canım ben doktora sordum 13_14 çok net olculemiyor 12. Hafta ideal ikili test için dediBen de gidicem merak ediyorum ister istemez
Benim 3 kaybım olduğundan elim yüreğimde hep, inşallah bu kez sağlıkla büyüyecek bebeğimBende sebi görünce çok sevindim
Rabbim. Sağlıkla kucaklarımiza aldırsın ınsallahhh
Evet şükür kuzu 27haftalik olduk
Darisi sağlıklı hayırlı doğumlarimiza
Rabb'im sana bağışlasin yavrunu canım benim yani ikili test için tam 12 ideal öyle miCanım ben doktora sordum 13_14 çok net olculemiyor 12. Hafta ideal ikili test için dedi
10+2 haftalıkmış karından bakıldı burda teorileri bilenlerden cinsiyet tahmini bekliyorum artık çok net görüntüsü var üstelik de iki üç defa zıpladı çok güzeldi
Şu kısmı tam olarak acıklarmısınız nereleri sececegiz. Benim gördüğüm randevuların cogunda ikili test, detaylı ulturason yapılmaz yazıyorBu arada mhrsden ikili test için randevu alman için başta şıkları seçiyorsun ya hastane vs orda hastaneden sonra muayene yeri var ikili test diye orada yazıyor, ben şimdi baktım henüz 1 Aralık için randevu açık takip etmek lazım.
Detaylı için ayrıca mı randevu acılıyor yoksa ikili test yazanlar detaylı da yapıyor mu bilginiz var mı?Banada verdiler o kağıttan. Zeynep kamile gidenler çokmuş geubumuzdaben ilk hamileliğimde detaylı ultrason için 2 hafta uğraşmıştm randevu bulamıyordum. İnşallah hepimiz kolayca buluruz. İkili test için randevu bulunuyorda diğeri için çok zor
Aminnn dualarım seninleBenim 3 kaybım olduğundan elim yüreğimde hep, inşallah bu kez sağlıkla büyüyecek bebeğimcinsiyeti ne kuzumuzun?
Merhaba kacinci kaftada ogrendiniz cinsiyetiAminnn dualarım seninlesaglikla gelsin ınsallahh..
Erkek canım
Sağlıkla kucağınıza versin inşallah bende 1 hafta önce kürtaj oldum kalbî durmuş o sesi asla unutamam ne kadar süre sonra hamile kaldınız6+2 de duydum hayatımda duyduğum en güzel sesti ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu 9 haftalıkken gittiğimde 7. Haftasında durmuş küçüktü kalbini dinlememiştim onun ilk bu bebeğimde dinledim çok farklı bi histi benim için
Şu kısmı tam olarak acıklarmısınız nereleri sececegiz. Benim gördüğüm randevuların cogunda ikili test, detaylı ulturason yapılmaz yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?