2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Mhrsde genel arama seçip ordan hastaneyi vs seçtikten sonra muayene yerine de tikliyosunuz orda ikili test var ben sabah baktigimda 1aralik için açıktı randevu ama şimdi bitmiş her gün bakmak lazım
Direk acılan randevuda detaylı ulturason mu yazıyor?
Ben detaylı ulturason yapıyordur diye su randevuyu aldım ama dogru mudur?
Birde siz kadın dogumdan secmişsiniz bana perinatolojiye gideceksin demişti doktor

Merhaba İzmir de doktorunuz kimdi şimdi kime gideceksiniz umarım güzel haber alırsınız doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyor

Hayırlı olsun baya erken öğrenmişsiniz. Benimde dün kontrolüm vardı tam 11 haftalık ama cinsiyet konusunda hiç bişey söylemedi
Sagol canım..
11 de ben görmüştüm, 12 de %80kiz dedi doktor ama ben hala. Erkek diyordum 14.haftada net erkek dedi

Evet bayaa erken görünüyor
Ahh once oyle oluyor, tedirginlik vs sonra bi bakıyorsun aylar geçmiş..
Sağlıklı, hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Valla ben internette araştırma yaptım bı kaç başlık buldum zk'de perinatolojide detayliya bakmiyorlarmis. Ama doktor hep oyle diyormus gebelere hem de kaç senedir aynı sorunu yaşamış insanlar. Perinatolojide gidince de burdan bakılmıyor diyorlarmış. Bazı gebeler normal kadın doğum kısmında "antenetal Pol/ detaylı ultrason/ 20-24 hafta doppler" diye ilk başta seçenek var ondan aliyolarmis ama günde sadece dört randevu açıldığı için almak çok çok zormuş insanlar başka devlet hastanelerinden ya da özelden almışlar hep.

antenetal Pol/ detaylı ultrason/ 20-24 hafta doppler"
Bu dediğiniz kısımda randevu görmedim ama haftası bana zaten uymuyor. 12-13.haftadanda detaylı bakılsın demişti normal takipteki doktor. Bana ikili test yapılamıyor, coğul gebelik oldugu için. Cok kararsız kaldım suan

Onunla ilgili de bişey okumuştum bir kişiden, perinatolojide gidip biz bakmıyoruz dediklerinde riskli gebelik oldugunu doktorun özellikle istedigini soyleyince detaylı bakmışlar. O yüzden iptal etmeyin randevuya gidin durumunuzu belirtin illaki yardimci olacaklardır bence.

Ayy ne güzel iki tane bebiş birden Allah tamamına erdirsin. İki bebisi de sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Amiin Bilgilendirme için de çok teşekkür ederim.

Merhaba özel hastanede takipliyim, detayli ultrasonu kapsamiyormus devlette nasil yaptirabilirim bilgisi olan var mi? Tesekkurler

Merhaba özel hastanede takipliyim, detayli ultrasonu kapsamiyormus devlette nasil yaptirabilirim bilgisi olan var mi? Tesekkurler
Öncelikli olarak devlet hastanesinde kadın doguma muayene olmanız lazım ki sizi perinatolojiye yönlendirsinler ama devlette randevu almak cok zor.

Arkadaslar bir şey sormal istiyorum. Nar yiyormusunuz. Bi kaç kulaktan duyma şey duydumda bilmiyorum ne kadar sığru kanı sulandırdığı için düşük tehlıkesıne sbeeb olabılır dıyen var. Birde karında sancı oluşurmuş başına gelen varmı yada bilgisi olan

Canım ben de duydum nar hakkında karşıma videolar çıktı eşim iki kez aldı yemedim güvenemiyorum ama net bilgim de yok

Tam da nar yedikten sonra bunları görmem hemen araştırdım hem bu şekilde yazıları okudum hem de Kaan Kocatepe nin videosunu izledim. Aksine gebelikte çok da faydalıymış nar yemek

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-22-15-24-42_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
Ben bi kere yedim, nar cok faydali aslinda hic aklima kotu bisey gelmemisti ama ekşi mideme dokundu

Canım ben de duydum nar hakkında karşıma videolar çıktı eşim iki kez aldı yemedim güvenemiyorum ama net bilgim de yok
Kizlar kalkıp kilolarca yemiyorsunuz sonuçta yiyin bebeginize şifa olsun ben normalde sevmiyorum nar ama canım cektigi için yiyorum bişey yok çok şükür soğanla ve maydanozla ilgili de öyle şeyler diyoardi bir doktor videolu paylaşım yapmıştı kilolarca yemiyorsunuz ya diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…