2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
Banda bakarmisiniz karından ultrason 6+5 ama Dr 7 haftalık dedi

Eklentiler

• P_20231101_114105.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu çok yakın yaa, 6-7 haftalık varsa at bir tahminde bulunalım yasminle mesirmacunu
cinsiyet tahmincisi geldi hanıııığmmmm
haydi bakalım tahminleri alalım mesirmacunu 8+3şuan buhün kontrole gittim sesini duyduk herşey de yolunda şükür lekelenmem de bitti
canım maaşşalllahhh sana :) kız gibi geçti içimden ama bilemedim :) hayırlı olsun inşallah
Banda bakarmisiniz karından ultrason 6+5 ama Dr 7 haftalık dedi
bu minnak erkek bence :)) maşallah hayırlı olsun canım

12. Haftaya girdik çokşükür D vitaminine bugün başlıyorum tadı kötü falan diyen çok oldu mide bulantılarım devam ediyo tavsiyeniz varmı nasıl kullansam daha az midem bulanır? Bulanması önemli değil ama onuda çıkarırsam faydası olmaz

L Liyalim kese kalp atışı kaçıncı haftada duydun bir de yaşın kaçtı canım listede seninle ilgili bu bilgiler eksik şimdi baktım da

Aşkım daha çok minikmiş allah bağışlasın çok erken dr bile ultrasonda göremiyoken bizim bişey söylememiz yanlış olur
Geçen sene kasım annesiydim canım orda bir arkadaşımız cinsiyet icin ozel bir sayfa acmisti 4 kişi hariç hepsinin cinsiyetini doğru tahmin etmişti. Nub ramzi skull teorisi duruş şekli fln baya araştırmıştı baya bilgi sahibiydi benimde doğru bilmisti. Simdi aktif değil uzun zamandır. Belki yine anlayan vardır diye sordum canım. Tabi ki sağlıklı olsun öncelik o. Sadece insan merak ediyor iste. Ki doktorumda 7 haftalikken tahminde bulundu bakalım doğru çıkacak mi

Seni o kadar iyi anlıyorumki canım hepimiz o kadar merak ediyoruzki bişey desek şimdi beklenti içine gireceksin tersi çıksa belki üzüleceksin o yüzden yorum yapmamız yanlış olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…