- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.881
Onu bilmiyorum ama benim yumurtlamadan sonra başladı ve hamileydim gerçi düşük yaptım geçen ayO akıntı çatlama akıntısı mı acaba ? Yumurtlama dönemi içerisinde olan beyaz losyon akıntı
Banda bakarmisiniz karından ultrason 6+5 ama Dr 7 haftalık dedi6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
Erkek gibi hissettimBanda bakarmisiniz karından ultrason 6+5 ama Dr 7 haftalık dedi
Yaaa üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşallahOnu bilmiyorum ama benim yumurtlamadan sonra başladı ve hamileydim gerçi düşük yaptım geçen ay
İnşallah cnm ya çok saolErkek gibi hissettim
hoşgeldinn canım ekledim listeyeBeni de ekler misiniz yas 27 ikinci gebelik sat 10 ekim .doğum temmuzun ikinci haftası ama sezaryen olduğum için 2 hafta erken oluyor
cinsiyet tahmincisi geldi hanıııığmmmm
canım maaşşalllahhh sana :) kız gibi geçti içimden ama bilemedim :) hayırlı olsun inşallahhaydi bakalım tahminleri alalımmesirmacunu 8+3şuan buhün kontrole gittim sesini duyduk herşey de yolunda şükür lekelenmem de bitti
bu minnak erkek bence :)) maşallah hayırlı olsun canımBanda bakarmisiniz karından ultrason 6+5 ama Dr 7 haftalık dedi
günaydınnnn maryyy :) senin de mi cuma kontrolünGünaydınlar.... Öğlen oldu gerçi de
Çok güzel bir hafta olsun güzel anneler
Muayeneye son 4 kaldı; merak, heyecan her şey dorukta
cinsiyet tahmincisi geldi hanıııığmmmm
canım maaşşalllahhh sana :) kız gibi geçti içimden ama bilemedim :) hayırlı olsun inşallah
bu minnak erkek bence :)) maşallah hayırlı olsun canım
Aşkım daha çok minikmiş allah bağışlasın çok erken dr bile ultrasonda göremiyoken bizim bişey söylememiz yanlış olur
Merhabaa hayırlı olsun :) kız gibi doğdu içime :)
Geçen sene kasım annesiydim canım orda bir arkadaşımız cinsiyet icin ozel bir sayfa acmisti 4 kişi hariç hepsinin cinsiyetini doğru tahmin etmişti. Nub ramzi skull teorisi duruş şekli fln baya araştırmıştı baya bilgi sahibiydi benimde doğru bilmisti. Simdi aktif değil uzun zamandır. Belki yine anlayan vardır diye sordum canım. Tabi ki sağlıklı olsun öncelik o. Sadece insan merak ediyor iste. Ki doktorumda 7 haftalikken tahminde bulundu bakalım doğru çıkacak miAşkım daha çok minikmiş allah bağışlasın çok erken dr bile ultrasonda göremiyoken bizim bişey söylememiz yanlış olur
Doktorumda kız tahmininde bulundu canım teşekkür ederimMerhabaa hayırlı olsun :) kız gibi doğdu içime :)
Seni o kadar iyi anlıyorumki canım hepimiz o kadar merak ediyoruzki bişey desek şimdi beklenti içine gireceksin tersi çıksa belki üzüleceksin o yüzden yorum yapmamız yanlış olur gibiGeçen sene kasım annesiydim canım orda bir arkadaşımız cinsiyet icin ozel bir sayfa acmisti 4 kişi hariç hepsinin cinsiyetini doğru tahmin etmişti. Nub ramzi skull teorisi duruş şekli fln baya araştırmıştı baya bilgi sahibiydi benimde doğru bilmisti. Simdi aktif değil uzun zamandır. Belki yine anlayan vardır diye sordum canım. Tabi ki sağlıklı olsun öncelik o. Sadece insan merak ediyor iste. Ki doktorumda 7 haftalikken tahminde bulundu bakalım doğru çıkacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?