- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.901
Hayırlısı canım kesinlikle üzülmem benim minik mucizem çünkü ilki tedaviyle oldu bu kendiliginden sürpriz oldu kız erkek hiç fark etmez sağlıklı olsun da kızım var erkeğide tatmak isterim ama kız olursada kızım adına çok sevinirim ona bir dost arkadaş olurSeni o kadar iyi anlıyorumki canım hepimiz o kadar merak ediyoruzki bişey desek şimdi beklenti içine gireceksin tersi çıksa belki üzüleceksin o yüzden yorum yapmamız yanlış olur gibi
cinsiyet tahmincisi geldi hanıııığmmmm
canım maaşşalllahhh sana :) kız gibi geçti içimden ama bilemedim :) hayırlı olsun inşallah
bu minnak erkek bence :)) maşallah hayırlı olsun canım
Allah analı babalı büyütsün canımHayırlısı canım kesinlikle üzülmem benim minik mucizem çünkü ilki tedaviyle oldu bu kendiliginden sürpriz oldu kız erkek hiç fark etmez sağlıklı olsun da kızım var erkeğide tatmak isterim ama kız olursada kızım adına çok sevinirim ona bir dost arkadaş olur
Benim bebişten mi bilmiyorum ama göbeğim çıktı biraz, hatta hamile taytları aldım artış markasının aşırı rahat normal pantolonlarımla rahat edemiyorum :)arkadaşlar merhaba. 10+1 den herkese selamlar :)
benim merak ettiğim konu acaba karnımız ne zaman belli olur? biliyorum ki herkesin anatomik yapısı iç karın genişliği vs bağlı ama şu anda belli olanlar var mı acaba:)
günaydınnnn maryyy :) senin de mi cuma kontrolünçok heyecanlı
Valla benim karnım özellikle öğleden sonra aşırı şişiyor. Pantolonlarımın ve taytlarımın hiçbiri rahat olmuyor artık. Dışarıdan bakınca belli oluyor mudur bilmem ama dikkat eden anlar gibi geliyor banaarkadaşlar merhaba. 10+1 den herkese selamlar :)
benim merak ettiğim konu acaba karnımız ne zaman belli olur? biliyorum ki herkesin anatomik yapısı iç karın genişliği vs bağlı ama şu anda belli olanlar var mı acaba:)
Benim de 10+4 alt karnim biraz vararkadaşlar merhaba. 10+1 den herkese selamlar :)
evettt cuma nasipse kuzum :) çok özledim minnakımıEveet cuma, senin de mi öylee Yaseminciimm
Valla benim karnım özellikle öğleden sonra aşırı şişiyor. Pantolonlarımın ve taytlarımın hiçbiri rahat olmuyor artık. Dışarıdan bakınca belli oluyor mudur bilmem ama dikkat eden anlar gibi geliyor bana
ya inanın benimde pantolonlarım ufaktan dar gelmeye başladı normal şartlarda çıkmaması lazım diyorlar hemen ama yemekten sonrası aşırı bir şişkinlik. henüz kendi eski taylarımla idare ediyorum ama ben de sanırım 2-3 haftaya yeni taylar almalıyım. :) artış markası trendyolda mı satılıyor?Benim bebişten mi bilmiyorum ama göbeğim çıktı biraz, hatta hamile taytları aldım artış markasının aşırı rahat normal pantolonlarımla rahat edemiyorum :)
ya benim bilen arkadaşlarım çevrem hep diyor sanki biraz çıkmış alt tarafın diye ama :) uff çok heyecanlı bir süreç değil mi? eşim de diyor minnak bir ayva göbüşün çıktı diye bana da sanki öyle geliyor :):)Eveet cuma, senin de mi öylee Yaseminciimm
Valla benim karnım özellikle öğleden sonra aşırı şişiyor. Pantolonlarımın ve taytlarımın hiçbiri rahat olmuyor artık. Dışarıdan bakınca belli oluyor mudur bilmem ama dikkat eden anlar gibi geliyor bana
sizlerin ilk hamilelikleri mi acaba? böyle tam anlamıyla( yani tam anlamıyla derken içine çkeince gitmeyecek şekilde) ne zaman çıkcak acabaa aşırı heyecanlıyımmBenim de 10+4 alt karnim biraz varama cok da degil aksamlari sisiyor, sabahlari minik bir alt karin var
evet trendyoldan aldım ben de. Kışlık şardonlu ve bol paça aldım gayet güzeller. Yan kısmından beden ayarlanıyor zaten şu an baya sıkıyorum zamanla göbüş büyür tam olur herhalde :)ya inanın benimde pantolonlarım ufaktan dar gelmeye başladı normal şartlarda çıkmaması lazım diyorlar hemen ama yemekten sonrası aşırı bir şişkinlik. henüz kendi eski taylarımla idare ediyorum ama ben de sanırım 2-3 haftaya yeni taylar almalıyım. :) artış markası trendyolda mı satılıyor?
Benim ilk. Aslında 2.lerde daha çabuk çıkarmış.sizlerin ilk hamilelikleri mi acaba? böyle tam anlamıyla( yani tam anlamıyla derken içine çkeince gitmeyecek şekilde) ne zaman çıkcak acabaa aşırı heyecanlıyımm
Yiyorum canım. Nar limon maydanoz greyfurt hepsini tüketiyorum. Doktorum hiçbir gıdanın zarar vermeyeceğini söyledi. Sadece ciğer, az pişmiş et yumurta vs bildiğimiz şeyler yasak. Ama meyve sebze her şey serbest. Doktoruma çok güveniyorum iyi bir doktor canım, en başından beri de salatalarda maydanoz vs bol bol tükettimArkadaslar bir şey sormal istiyorum. Nar yiyormusunuz. Bi kaç kulaktan duyma şey duydumda bilmiyorum ne kadar sığru kanı sulandırdığı için düşük tehlıkesıne sbeeb olabılır dıyen var. Birde karında sancı oluşurmuş başına gelen varmı yada bilgisi olan
inşallahhh canım , ne zaman çıkacak sonuçMerhaba kızlar cumartesi günü fetal dna icin kan verdim, bakalım insallah saglıklıdır bebeğim
On güne dediler canım bakalım dahada erken olabilirmisinşallahhh canım , ne zaman çıkacak sonuç
insan heyecanlanıyor bide dimi :) ne kadar tuttu sorması ayıpOn güne dediler canım bakalım dahada erken olabilirmis
Benim ikinci hamileliğim ilkinde 5 aydan sonra çıkmaya başladı zayiftim o zaman şimdi 9 haftalık ama zaten kilom var daha belli olmaz herhaldesizlerin ilk hamilelikleri mi acaba? böyle tam anlamıyla( yani tam anlamıyla derken içine çkeince gitmeyecek şekilde) ne zaman çıkcak acabaa aşırı heyecanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?