2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 70 kiloyla hamile kaldım 67 ye düştüm kusmaktan yemek yiyemiyorum ilkinde de öyleydi çok almamıştım o zaman

Merhaba doktorun verdigi demir hapi midemi cok bulandiriyor kokusuz hafif bir demir hapi var mi bildiginiz

Merhaba 2li test sonucunuz uzerine mi bu testi yaptirdiniz acaba? Dr mu yonlendirdi? Insallah temiz cikar
Yok canım biz direkt 2 li vs ile ugrasmayalım diye buna yöneldik, kendimiz karar verdik, diger sehirlere göre biraz daha uygun geldi fiyat öyle bi karar aldık

Benim de iki gün sonra kontrolüm var hem korku hem heycan bir arada her gittiğimde acaba iyi mi diye yiyip bitiriyorum kendimi kizlar benim daha önceden bir kere kanamam olduğu için hiç ev işi dışarı çıkmak gibi şeyler yapmıyorum sürekli evdeyim azıcık gidip gelsem bir şey olucak diye kendimi yiyip bitiriyorum

Hepimiz aynı canım bende sürekli acaba iyi mi diye düşünüyorum, her kontrole kalbim ağzımda gidiyorum

Sabahlarınaç karna ılık su ve evinde varsa gün kurusu yada kuru erik yemeni tavsiye ederim kabızlık için. Benım sureklı mıdem bulandığı için sureklı tuvaletteyim kusmuyorum ama dier türlü sürekli bağırsaklarım sanki gaz üretiyor

mesirmacunu .
Merhabalar sevgili anne adayları. Şu anda 8+2 yim. Yaşım 29
SAT: 23/09/2023
Ay çok heyecanlı ve bir yandan panik haldeyim beni de ekleyin

Kızlar bende 8+2 deyim. On gün önce bir hafif kanamam oldu ama kalp atışını ve keseyi gördük.Sonrasında Progestan ve iğne verdi. Bugün daha yoğun ve pıhtı gibi kanama oldum. Yine iğne yaptık eve geldim. Baktık kalbi atıyor çok şükür ama çok endişeliyim. Riskli gebelik olduğunu söyledi iki tane iğne yazdı kanama sürerse yaptırırsın dedi. Benzer durum yaşayan var mı ? Sizce özel bir hastaneye gitmeli miyim?

Denerim bunu. Ya bende kusmuyorum ama midem ara sıra bulanıyor ve sürekli afedersin böyle geğirme hissi geliyor. İştahım yok zorla yiyorum. Turşudan kisirdan biberden midem aşırı bulanıyor düşünmek bile içimi tuhaf ediyor halbuki önceden çok severdim

Ben de yavuk delisiydim tabuğa dokunmak bile iatemiyorum artık . Bu sbaah yumurta pişirdim o da çok kötü koktu nasıl yiyeceğim blmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…