2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar burda yeniyim 10+4 günlük olarak katılıyorum aranıza. Çok fazla kabızlık yasiyorum bu normal mi
Bende çok kabızlık çektim 2,3 gün aç karna gün kurusu yanii kayısının siyah olanını yedim birde öğleden sonra 2 tane yer elması yedim şuan çok rahatım ki benim hemoroid var o kabızlıkta çatladı kanadı ve 2 gece agrıdan uyuyamadım sana tavsiyem aç karna özellikle ılık su ile 4,5 tane kayısı yemek çok iyi geliyor geçmiş olsun

Ya kızlar ben bugün doktora gittim 10+3 üm geçen yıl sezeryan doğum yaptım ve yaram iyileşmemiş riskli gebelik dedi. Bunu diyen 2.doktor. Ve ilk hamileliğimde karnım hemen çıkmamıştı bunda direk şişiyor heleki akşamları eyvah eyvah soda içince anca kendine geliyor 1.hamileliği olanlar güzel zamanlar ilerde bu zamanları çok arıcaksınız karın büyüyünce hareketler kısıtlanıyor bunalıyorsunuz. Ben her geçen ay bir önceki ayı arıyordum

Merhaba 11 haftalığız Haziran ayında doğum bekleniyor RABBİM evlatlarımızı muhafaza eylesin korusun saklasın beklesin

Kizlar burda yeniyim 10+4 günlük olarak katılıyorum aranıza. Çok fazla kabızlık yasiyorum bu normal mi
Ahh ahh... Ben yaklaşık 10 gündür bu sindirim problemlerinin her türlüsünü yaşıyorum. Midem sindirmiyor, şişiyor şişiyooor. Soda midemi bulandırıyor içemiyorum. Midemden geçebilen karnımda, bağırsağımda kalıyor. Kabızlık var, gaz var. Halime şükür demeye çalışıyorum ama yesem şişiyorum, yemesem açlıktan midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum. Ne diyim allah yardımcımız olsun ve bebeklerimiz iyi olsun yeter

Ay umarım bi an önce belli olur içerde diğer organlara kalan alanın daraldığını hissedebiliyorum. Bi şey yesem içsem patlayacak gibi oluyorum. Sanki bebek öne çıkamadığı için sürekli mesaneme baskı yapıyo sürekli tuvaletteyim. Karnım hep gergin sürekli şişlik hissi.. sanki yavaş yavaş geliyo gelmekte olan 12+5ten selamlar

Ben de yavuk delisiydim tabuğa dokunmak bile iatemiyorum artık . Bu sbaah yumurta pişirdim o da çok kötü koktu nasıl yiyeceğim blmem
ay ne olur dokunmayın zaten.. bu ara bir sıkıntı var, geçen hafta eşim zehirlendi tavuktan. ve sonra çevremizde çok fazla kişiden duyduk.. çok korktum ben de asla tüketmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…