2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar burda yeniyim 10+4 günlük olarak katılıyorum aranıza. Çok fazla kabızlık yasiyorum bu normal mi
ben de son bir kaç haftadır çok fazla yaşıyorum.. normalde çok lifli ve güzel beslenirdim ama bu ara dengesi şaştı tabi yediklerimin.. doktorum bana Magnezi Kalsine diye bir toz verdi ve 2-3 güne bir yatmadan 1 bardak içmemi tavsiye etti.. aklınızda bulunsun bazen dogal çözümler işe yaramıyor maalesef.. ihtiyacınız olursa doktorunuza sorarsınız :)

Bugün ulaştığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorummm
Aptamil markasının internet sitesinde Akademi kısmı var. Son zamanlarda instagramda hep karşıma reklam olarak düşüyordu. Girip inceledim bazı online eğitimler var. Bana faydalı göründü.
Mesela bugün ''Annelikte Kendine Güven'' konulu bir eğitim mevcut üstelik tamamı ücretsiz.
İlgilenen olursa diye aşağıya link bırakıyorum

Ben de öyleyim. Sürekli endişeliyim iyi mi değil mi bilmiyorum, daha kontrolüme de çok var

Sorma yaa genelde hamileler sabah kalktıkları zaman 1 kez kusarlqrsa kusarlar. Ben günde 2 vakit sabah akşam kusuyordum. 12.haftaya girdiğimden beri daha iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın napıyorsun?
İlerledikçe iyi olacağız ben de öyleyim ve iştahsızlık oluyor zorluyorum kendimi inşallah güzel günler görürüz

11 haftalık hiç bir şey demedi canım
Benim adet zamanımda 6 gün süren lekelenmem vardı bazen ufak kanamalar oluyordu hamile olduğumu bilmiyordum adet olacam diye düşündüm çünkü normalde de öyle adetim başlar 6 gün leke gelir olmadım kesildi eşimin ameliyatı derken yolculuk falan tekrar lekelenme oldu bu sefer eşime bakarken hastanede doktora goruneyim dedim kese ve kalp atışı gördük direk şok olduk beklemiyordum 6 haftalık olmuştuk bile bir hafta kullandım iğne hap geçti çok şükür biraz uzun oldu yani diyeceğim rabbimin istediği olur bol bol dua et Allahım bağışlar sana yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin kini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…