- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.961
ben de son bir kaç haftadır çok fazla yaşıyorum.. normalde çok lifli ve güzel beslenirdim ama bu ara dengesi şaştı tabi yediklerimin.. doktorum bana Magnezi Kalsine diye bir toz verdi ve 2-3 güne bir yatmadan 1 bardak içmemi tavsiye etti.. aklınızda bulunsun bazen dogal çözümler işe yaramıyor maalesef.. ihtiyacınız olursa doktorunuza sorarsınız :)Kizlar burda yeniyim 10+4 günlük olarak katılıyorum aranıza. Çok fazla kabızlık yasiyorum bu normal mi
Tam belliTeşekkür ederim canım benim, bu da arkadaşımın bebeği. Buna ne dersin
Bebek iri duruyor erkek galibaBuda arkadaşımın bakabilirmiisn
Teşekkür ederim canım benimTam belli
Degil ama erkek bebek olabilir
Bebek iri duruyor erkek galiba
Karından bakıldı ise kız canımBenimkine de bakabilir misiniz
Ayy hadi insallahKarından bakıldı ise kız canım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar merhaba dün akşam kanamam oldu bir gece hastanede yattım serum iğne progestan hap verildi aynı durum yaşayanlar var mı tekrar olacak diye çok korkuyorum
Ben de öyleyim. Sürekli endişeliyim iyi mi değil mi bilmiyorum, daha kontrolüme de çok varBenim de iki gün sonra kontrolüm var hem korku hem heycan bir arada her gittiğimde acaba iyi mi diye yiyip bitiriyorum kendimi kizlar benim daha önceden bir kere kanamam olduğu için hiç ev işi dışarı çıkmak gibi şeyler yapmıyorum sürekli evdeyim azıcık gidip gelsem bir şey olucak diye kendimi yiyip bitiriyorum
İlerledikçe iyi olacağızSorma yaa genelde hamileler sabah kalktıkları zaman 1 kez kusarlqrsa kusarlar. Ben günde 2 vakit sabah akşam kusuyordum. 12.haftaya girdiğimden beri daha iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın napıyorsun?
Ay yeminle bende biliyorum birde troid hastasıyım tüm vücut tüylüyüm hadi normal hayatta seçenek var ama şimdi sıkıntı büyükKızlar bu tüy konusunu nasıl halledicez hamilelikte?
Kanama durdu ama kasık ağrılarım batmalarım oluyor çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bende öyleyim sürekli korku nereye kadar gidicek bilmiyorumBen de öyleyim. Sürekli endişeliyim iyi mi değil mi bilmiyorum, daha kontrolüme de çok var
Çok geniş olsun canim benim benim de 7. 8 haftalarda adet gibi kanamam oldu ondan sonra olmadı ama o korkuyu asla üstümden atamadım senin kaç haftalik doktor ne dedi bu kanama icinKanama durdu ama kasık ağrılarım batmalarım oluyor çok teşekkür ederim
11 haftalık hiç bir şey demedi canımÇok geniş olsun canim benim benim de 7. 8 haftalarda adet gibi kanamam oldu ondan sonra olmadı ama o korkuyu asla üstümden atamadım senin kaç haftalik doktor ne dedi bu kanama icin
Benim adet zamanımda 6 gün süren lekelenmem vardı bazen ufak kanamalar oluyordu hamile olduğumu bilmiyordum adet olacam diye düşündüm çünkü normalde de öyle adetim başlar 6 gün leke gelir olmadım kesildi eşimin ameliyatı derken yolculuk falan tekrar lekelenme oldu bu sefer eşime bakarken hastanede doktora goruneyim dedim kese ve kalp atışı gördük direk şok olduk beklemiyordum 6 haftalık olmuştuk bile bir hafta kullandım iğne hap geçti çok şükür biraz uzun oldu yani diyeceğim rabbimin istediği olur bol bol dua et Allahım bağışlar sana yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin kini canım11 haftalık hiç bir şey demedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?