2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Çok teşekkür ederim amin inşallah

Benide eklermisiniz son adet 08.09.2023 şuan 10+4

merhabaa hoşgeldin aminnnn , yaşını son adet tarihini ve kese kalp atışı gördüğün haftayı yazar mısın ekleyeyim listeye canım
Merhaba yaş 36, son adet tarihi 29 Ağustos 6. Haftada kese 8. Haftada kalp atışını duyduk. Yaştan dolayı doktorum veritas kan testine yönlendirdi. Hayırlısıyla haftaya sonuçlar gelecek.RABBİM evlatlarımızı muhafaza eylesin korusun saklasın beklesin

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Amin inşallah cümlemiz için hayırlı sağlıklı Salih ve de Saliha evlatlar kucağımıza almak nasip olsun

Arkadaşlar burada konuşmuştuk amme hizmeti olsun ihtiyacı olanlar inşallah görür Suan ümraniye devlet hastanesinde perinatoloji bölümü detaylı ulturason ve ikili test randevusu var bi kaç tane almayı düşünenler varsa koşsun

Bende öyle biliyorum bakalım insallah bulurum bulmasam mecbur kendi doktoruma alicam
Size özellikle yazmak istedim, daha önce konuştuk diye. Özel mesaj atamadım kapalı sanırım. Zeynep kamil dışında bi yere gitmek istermisiniz bilmeyorum ama Ümraniye devlet hastanesinde perinatoloji bölümünde detaylı ultrason ve ikili tarama testi için randevu var bilginiz olsun

Teşekkür ederim canım bu gün kontrolüm vardı bebek iyi ama sol da ufak bir şey gördü doktor ilerde tansiyon yada brbegin beslenicegi damarda sıkıntı yaratabilir dedi moralim çok bozuldu

Kizlar merhaba bu gün kontrolüm var di Bebek iyi ama sol tarafta rahimde bir şey mi ne gördü artık böyle detaylı detaylı baktı sonra sordum hocam bir şey mi oldu yok bu ilerde tansiyon ya da bebeğin beslenicegi damarda sıkıntı olabilir dedi bende hocam kan sulandirici kullanıyorum zaten dedim dedi sen aklamlari bir tane al yat iğneye gerek olursa yazarım çok tedirgin oldum zaten daha önce bir sürü Kayibim var sevinsem mi bebeği gördüğüme yoksa üzülsem mi bilemedim

İnşallah yaşamazsınız ama çözümü olan bişeyse şimdiden moralinizi bozmayın, stres biliyorsunuz ki herseyi daha kötü etkiliyor. Bu ihtimali biliyorsunuz en azından ama sadece ihtimal oldugu aklınızda kalsın illa birsey olacak düşüncesi degil

Hiç stres yapmayın kendinize, hangimiz başımıza ne geleceğini biliyoruz ki? Doktor gördüğü bir ihtimali paylaşmış sadece, iyi dileklerim sizinle :)

İnşallah hiçbiri yaşanmaz ama doktorlar bütün olasılıkları bize söylemekle mükellef tedirgin olmak yerine böyle bi ihtimal önceden görülebildiği için için daha rahat olsun :) benim arkadaşımın doktoru maalesef hiç ilgilenmediği için tansiyon yüksekliğinin farkına varamayıp gebelik zehirlenmesi yaşadı. En büyük pişmanlığı başka doktora danışmamak. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun arkadaşım da bebeği de şuan çok iyi

Rabbim yardimcimiz olsun canim benim vallah öyle böyle iysiyle kötüsüyle yaşıyoruz rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Kizlar bir de idrarda enfeksiyon vardı tek kullanımlık bir ilaç yazdı ama eczane o ilaç zor bulunuyor muadili var dedi ben de gebe olduğunu söyledim o da bu ilacın da bir zararı yok kullansam mi kullanmasam mi karsız kaldim

Ben üromisin ve manurol kullandım canım sorun olmadı çok şükür, doktoruna sor için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…