2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhabalar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

27 yaşındayım.
16.09.23 sat
5+0 kese
6+4 kalp atışı

Hepimize kolay güzel bir süreç diliyorum

Siz de durup durup aglama ataklari geciriyor musunuz yoksa normal misiniz… aglarken gulunecek bi sey oldugunda bile hem aglayip hem guluyorum sinirler cok bozuk
instagra reels izlerken ağlıyorum olur olmadık şeylere , bir sonraki videoya hunharca gülüyorum sonra

Kizlar kan sulandırıcı hap kullaniyorum akşam yatmadan önce bir tane alıyorum imdi enfeksiyon için ilaç alicam qksam onu da alsam sıkıntı olur mu aranizda kansulandirici kullanan var mi

Kızlar merhaba herkese bugün 10+0 olduk hafif akıntımin içinde kahverengimsi bir şeyler gelmişti lavaboya gittiğimde peceteye bu normal mi yaşayan oldu mu bu haftalarda. Ben bu aralar çok yoruldum iki gündür özellikle sonra gece duşa girdim derken üst üste geldi ona yoruyorum durumu ama bu şekilde yaşayan oldu mu devamı çok hafif hafif peceteyle sildikce geldi biraz da kasıklarım da ağrı var şiddetli değil çok hafif

Bir kaç eczaneye daha sorun direk almayın bence

Bende oldu canım. Çok ayakta kalıp çok yorulmuştum ben de. Doktorum çok ayakta kalıp yorulduğunda bu tıkaçın gelebildiğini ve endişelenmemem gerektiğini söyledi. 2 gün yat yemek için felan kalkma dedi ama ilaç felan vermedi. 2 gün lavaboya gitmek dışında full yattım çok şükür bir sıkıntı olmadı

Kizlar rahim iltihabı geçiriyorum aşırı kaşıntı ve akıntı var doktor fitil verdi gebelik de var sorun olur mu

doktoruna danış mutlaka canım , önemli bir şey değildir ama için rahat etsin

Bende öyle olduğunu düşünüyorum çok yoruldum çünkü bu ara hatta bir gün belim o kadar ağrıdı ki ayağımı cekemedim o yüzdendir diye aklıma geldi arkası yok çok çok hafif bı geliyor bı gelmiyor bakalım takip ediyorum şimdilik ama ağrım olmaması biraz içimi rahatlatiyor sizde de birşey olmamış çok şükür biraz daha rahatladım teşekkür ederim

Bende de 1 hafta süren sonra ara ara devam eden lekelerim oldu kanama olmadığı sürece sorun yok gönlünü ferah tut geçti şimdi geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…